Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Salsacademy @ RoosendaalDé dansschool van West-Brabant voor salsa, bachata, kizomba en mambo!

Welkom op de Latinnetpagina van Salsacademy!

Salsacademy is hét adres in West-Brabant voor iedereen die salsa, bachata, kizomba en mambo wil leren! Salsacademy een jonge en dynamische dansschool onder leiding van Patrick de Jong en Eldina Celjo.

Patrick heeft ruim 15 jaar ervaring in het salsa dansen en is bekend in Nederland en ver daarbuiten. Middels Salsacademy wil hij zijn kennis maar vooral het plezier in de salsa doorgeven aan zoveel mogelijk mensen in Roosendaal en de wijde omgeving. De dansstijl van Salsacademy wordt gekenmerkt door lol en enthousiasme, iets dat ook zichtbaar terugkomt in de lessen. Dankzij een duidelijke en gestructureerde cursusopbouw kunnen zij iedereen binnen no time laten stralen op de dansvloer..

Al vanaf zijn elfde jaar maakt dansen een belangrijk deel uit van het leven van Patrick. Hij begon met hip hop en schakelde later over op swingbeat en jazz. Op jonge leeftijd trad hij met een hiphop/swingbeat-dansgroep op verschillende podia op. In 1988 raakte hij bekend met salsa en had al snel de basispassen onder de knie. In 1995 kwam hij wederom in contact met salsa tijdens een bezoek aan de Nederlandse Antillen. Na een verzoek van zijn broer in 1996 om deel te nemen aan een salsa workshop, ging er voor Patrick een nieuwe wereld van dans open…In september 1996 besloot Patrick op salsa les te gaan in Nederland. Iets wat aanvankelijk als leuke hobby begon werd na verloop van tijd steeds serieuzer. In het jaar 2000 specialiseerde Patrick zich in de salsa L.A. style bij Morry Krispijn van Salsaventura.  Een paar jaar later is hij gestart met het volgen van mambo On2 (N.Y. style salsa).In het seizoen 2001-2002 startte Patrick met het geven van lessen in Vlissingen onder de naam Salsalegria. Hier gaf hij les aan cursisten die zelf uitgegroeid zijn tot dansleraren en na zijn vertrek een dansschool hebben gesticht, die nu zelfs lesgeven in Middelburg, Goes en Bergen op Zoom. Een half jaar later na zijn begin in Vlissingen werd hij zelfs op persoonlijke uitnodiging van Morry gevraagd lessen te geven bij Salsaventura, de grootste salsa dansschool van Nederland! Ook uit die lessen zijn een aantal cursisten, die bij hem zijn begonnen, uitgegroeid tot dansleraren.Vanaf 2004 ging zijn carrière nog een stapje verder. Patrick ontving uitnodigingen om les te geven op verschillende salsacongressen/-festivals in binnen- en buitenland. Deze congressen worden op grote schaal georganiseerd om nationaal en internationaal talent een podium te geven en de kans om hun kennis over te brengen. De beste leraren en artiesten worden uitgenodigd om op te treden en workshops te geven.Patrick’s eerste salsafestival was Salsamor salsafestival in Antwerpen. Daarna volgden vele andere congressen, waaronder Wuppertall Salsacongres,Antwerpen SalsacongresMiddelburg SalsafestivalMünchen Salsacongresen Salsajam Maastricht. Daarnaast heeft hij gestaan, en staat hij volgend jaar ook, op een van de grootse congressen in Europa, het Hamburg Salsafestival! En om niet te vergeten: Marrakech Salsafestival, in mystiek Marokko. Patrick geeft niet alleen workshops op nationaal en internationaal niveau, maar is ook regelmatig te gast op verschillende feesten. Amsterdam, Brussel, Londen, Zurich, hij gaat overal heen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in salsaland. Patrick hoopt dat hij in zijn lessen voor Salsacademy het plezier van al deze ervaringen (en de ervaringen die hij nog op gaat doen) door kan geven aan zijn cursisten. Met deze instelling gaat hij elke keer weer met veel plezier naar zijn lessen!

 

   
adres Tindijk 13
plaats 4706TN Roosendaal
telefoon +31642833514
Latin dansschool
Latin gericht
 
email info@salsacademy.nl
zie ook http://www.salsacademy.nl

https://www.facebook.com/SalsacademyNL
 
Routeplanner naar Salsacademy

Latin dansscholen in de buurt

West coast Swing Dance

Roosendaal
Latin dansschool

Danscentrum Rottier Dance Masters

Roosendaal
Stijldansschool met latin

Dutch Dance Academy

Oudenbosch
Latin dansschool

Curasalsa

Etten-Leur
Latin dansschool

SalsaGalante Dansschool

Etten-Leur
Latin dansschool

La Chica Noanna

Dinteloord
Latin dansschool

De Grott

Breda
Latin dansschool

www.Salsa in Breda.nl

Breda
Latin dansschool

Bailalma

Breda
Latin dansschool

Latin Secrets

Breda
Latin dansschool

Bailamos Latino

Breda
Latin dansschool

Libre Dance & more

Breda
Latin dansschool

ZoukBreda

Breda
Latin dansschool

Marc Grott

Breda
Latin dansschool

Dansschool Salsasol

Breda
Latin dansschool

Total Dance

Breda
Latin dansschool

Total Dance Breda

Breda
Latin dansschool

ZoukMotion

Breda
Latin dansschool