Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Salsa Project Utrecht @ UtrechtSalsa Project Utrecht is de nieuwste dansschool van Utrecht.

Onder leiding van Emrah worden hier salsalessen boordevol energie en inspiratie gegeven van een ongekend hoge kwaliteit. Of je nu net begint of al ver gevorderd bent, bij Salsa Project Utrecht kun je altijd leren omdat die kwaliteit, in combinatie met een onspannen en gezellige sfeer, hoog in het vaandel staat. Bij Salsa Project Utrecht volg je lessen om een betere danser te worden, voor de gezelligheid en te genieten van Salsa!

Naast de reguliere lessen verzorgt Salsa Project Utrecht ook regelmatig korte cursussen: The Projects. Tijdens deze cursussen staat steeds een ander onderdeel van het salsadansen centraal. Er komen punten aan bod waar men in de reguliere lessen niet altijd aan toekomt, maar die op de dansvloer eigenlijk niet mogen ontbreken. Als je behoefte hebt om jezelf te blijven ontwikkelen, mag je The Projects niet missen!

Project: Bootcamp

Project: Bootcamp is een besloten training en bedoeld voor iedereen die op individuele wijze, dus zonder partnering, zijn technieken wil perfectioneren. Tijdens Project: Bootcamp wordt gewerkt met een unieke lesmethode waarbij je bewustzijn creëert van wat je nu eigenlijk aan het doen bent. Door de oefeningen te blijven herhalen wordt tijdens Project Bootcamp in 7 lessen van 1,5 uur je spiergeheugen getraind, waardoor de kans om terug te vallen in je oude patroon wordt geminimaliseerd. Ben jij gedreven en wil jij zonder poespas worden getraind tot een technische danser? Dan is Project Bootcamp iets voor jou! Durf jij de uitdaging aan?

Project: On2 basics

Op feesten ontkom je er niet aan, je hoort steeds vaker echte Mambo nummers. Daarnaast kom je op dansvloer zowel On1 dansers als On2 dansers tegen. Tijdens Project: On2 basics wordt op heldere wijze uitgelegd wat het verschil is tussen de LA-style On1 en de Mambo On2. Er wordt aandacht besteed aan de timing en hoe je de figuren die je kent uit de LA-style kunt vertalen naar de Mambo. Hierdoor ben je in staat je aan te passen aan iedere danspartner en de muziek.

Project: Bachata Basics 

Omdat er op salsafeesten steeds vaker bachata nummers worden gedraaid, mag deze dans eigenlijk niet ontbreken aan het repertoire van een salsadanser. Tijdens Project: Bachata Basics leer je in 7 lessen van 75 minuten de fijne kneepjes van deze dans vanaf de basis. Daarbij wordt vooral aandacht besteed aan het mooi uitvoeren van de basispassen in combinatie met footwork en verschillende figuren.

Project: Styling

Een uniek concept wat de dames de mogelijkheid geeft iets extra’s aan hun bewegingen toe te voegen. Details over de bijzondere werkwijze worden onthuld wanneer de datum van Project Styling bekend wordt gemaakt.

Project: Bodymovements

Bij Project Bodymovements ligt de focus op het isoleren van de verschillende lichaamsdelen, waardoor het bewustzijn van het lichaam wordt vergroot. Door het vergroten van dit bewustzijn, is het mogelijk om je bewegingen tijdens het dansen te verfijnen en een eigen stijl te creëren.

Project: Footwork

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt de nadruk tijdens Project: Footwork op het voetenwerk. Door het leren van verschillende shines wordt materiaal meegegeven dat je kunt gebruiken voor als je tijdens het dansen met een partner los van elkaar danst. Ondertussen werk je tijdens Project: Footwork aan je snelheid en balans.

Aanmelden voor een project kan door hier het inschrijfformulier in te vullen

   
adres Catharijnesteeg 6
plaats 3512 NZ Utrecht
Latin dansschool
 
email salsaprojectutrecht@gmail.nl
zie ook http://www.salsaprojectutrecht.nl
http://fb.com/salsaprojectutrecht.nl

http://www.facebook.com/salsaprojectutrecht.nl
 
Routeplanner naar Salsa Project Utrecht

Latin dansscholen in de buurt

Tango La Zapada

Utrecht
Latin dansschool

Danscentrum Cornelissen

Utrecht
Stijldansschool met latin

Dancesonea Productions

Utrecht
Latin dansschool

Dansschool Salsachun

Utrecht
Latin dansschool

Planeta Capoeira

Utrecht
Latin dansschool

BeZouk

Utrecht
Latin dansschool

Salsadansschool Nuevo Arte

Utrecht
Latin dansschool

CrazySwing

Utrecht
Latin dansschool

Nueva Risa - Nick & Rachel

Utrecht
Latin dansschool

Salsaventura Utrecht

Utrecht
Latin dansschool

El Moreno Dance Company

Utrecht
Latin dansschool

Stepr

Utrecht
Latin dansschool

Salsa Royale

Utrecht
Latin dansschool

UitJeInSalsa

Utrecht
Latin dansschool

Union Salsa Dance Company

Utrecht
Latin dansschool

Union Latin Lounge

Utrecht
Latin dansschool

Yemaya del Caribe

Utrecht
Latin dansschool

Capoeira Água de Beber - Bolha

Utrecht
Latin dansschool