Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Danscentrum Cornelissen @ UtrechtDanscentrum Cornelissen is al drie generaties lang dé dansschool uit de regio Utrecht.

OP EEN UNIEKE LOCATIE AAN DE OUDEGRACHT IN HARTJE UTRECHT KAN JE IN EEN GEZELLIGE SFEER LEREN STIJLDANSEN. DEZE SPECIALE ALLROUNDCURSUS BESTAAT UIT: HOT LATIN, COOL BALLROOM EN BURNING SALSA.

De nieuwe langlopende allround Stijldanscursussen starten weer vanaf half september 2015. Proeflessen vinden plaats eind augustus en begin september. De aankondigen voor deze september cursussen staan vanaf half mei weer op deze site. Leer anders naar muziek luisteren, pas danstechnieken toe en laat je meevoeren door de muziek, door de dans en door elkaar. Klik voor de lesavonden en lestijden op cursusdata. Elke week samen een uurtje uit zijn, en als je een paar lessen gehad hebt kom je naar onze feestelijke dansavonden. Tot maximaal 3 weken na aanvang van de cursussen laten we nieuwe paren/singles toe in de cursussen. Ook zeer geschikt voor aankomende bruidskoppels.Kom gerust single of neem je partner, vriend, vriendin, buur of collega mee.Door samen te dansen creëer je een moment voor jou en je danspartner. Ervaar de gezelligheid van een dansavond in ons danscentrum. Er worden gelijke aantallen gemaakt, dus als je single komt is er ook altijd een danspartner te vinden. Alleen ben je nooit, want dansen doe je samen. Changé! 

Keuze uit een Allround Latin-Ballroom- Salsa cursus, of een  Rock&Roll cursus in mei, of een Salsa 18+ cursus,

Wij bieden een ruime schakering aan dansstijlen die hun oorsprong over de hele wereld hebben. We onderscheiden drie hoofdgroepen waaronder de dansen verdeeld kunnen worden.

  • Latin: Cha Cha, Jive, Samba, Rumba en de Paso Doble.
  • Ballroom: Engelse Wals, Quickstep, Weense Wals, Tango, Foxtrot en Slow Foxtrot.
  • Salsa: Mambo, Merenque en Zumba.

Elke dans heeft zijn eigen identiteit en vraagt om een eigen benadering. De beleving verschilt per dans van zwierig en vrolijk tot intens en expressief. Ontdek welke dans het best bij je past!  Klik voor meer informatie op één van de dansen.

ZAALVERHUUR: KOM FEESTEN OP ONZE LOCATIE!

Bruiloften, jubilea, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of promoties krijgen bij ons de ruimte.Zowel de grote, moderne zaal als de ondergrondse antieke werfkelder zijn beschikbaar voor je feest. We hebben de ruimte, de muziek en kunnen de volledige catering voor je verzorgen.

Onze feestzaal geeft ruimte aan groepen tot 300 personen. Ook groepen van 80 tot 100 personen kunnen we een prima en gezellig feest garanderen! Bijzonder aan deze feestzaal is de sfeer die we met de moderne verlichting kunnen maken. Een bar, gezellige zithoeken en wisselende lichtkleuren maken de zaal tot een perfecte locatie voor je feest.

De werfkelder biedt ruimte aan maximaal 70 personen. Ervaar het unieke karakter van deze 500 jaar oude, middeleeuwse, gewelfde ruimte. Een omgeving die alleen aan een Utrechtse Gracht te vinden is. Vanwege de unieke plek aan de Oudegracht is het zelfs mogelijk om een rondvaartboot te laten aanmeren aan onze kade.

Maak een afspraak om eens te komen kijken. We staan open voor alle ideeën en inbreng.Bel ons voor meer informatie: 030 - 231 29 74.Of stuur een mail: info@danscentrumcornelissen.nl.

   
adres Oudegracht 250
plaats 3511 NV Utrecht
telefoon +31302312974
Stijldansschool met Latin element(en)
 
email info@danscentrumcornelissen.nl
zie ook http://www.danscentrumcornelissen.nl/home.html

https://www.facebook.com/KomDansen?fref=ts
 
Routeplanner naar Danscentrum Cornelissen

Latin dansscholen in de buurt

Salsa Project Utrecht

Utrecht
Latin dansschool

Tango La Zapada

Utrecht
Latin dansschool

Dancesonea Productions

Utrecht
Latin dansschool

Dansschool Salsachun

Utrecht
Latin dansschool

Planeta Capoeira

Utrecht
Latin dansschool

BeZouk

Utrecht
Latin dansschool

Salsadansschool Nuevo Arte

Utrecht
Latin dansschool

CrazySwing

Utrecht
Latin dansschool

Nueva Risa - Nick & Rachel

Utrecht
Latin dansschool

Salsaventura Utrecht

Utrecht
Latin dansschool

El Moreno Dance Company

Utrecht
Latin dansschool

Stepr

Utrecht
Latin dansschool

Salsa Royale

Utrecht
Latin dansschool

UitJeInSalsa

Utrecht
Latin dansschool

Union Salsa Dance Company

Utrecht
Latin dansschool

Union Latin Lounge

Utrecht
Latin dansschool

Capoeira Água de Beber - Bolha

Utrecht
Latin dansschool

Yemaya del Caribe

Utrecht
Latin dansschool