Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Salsa Dansschool Mariposa @ Houten

Ook wel: Stichting Salsa Dansschool MariposaDe dansschool wil graag iedereen - jong en oud(er) - laten kennismaken met de salsa, merengue, bachata en son.

Salsa Dansschool Mariposa uit Houten is opgericht in januari 2000 door Jules Vieira en Roberto Boyd. Beiden hebben hun sporen in de salsawereld sinds jaren verdiend. Jules Vieira danst al zijn hele leven en heeft de diverse dansstijlen uit eerste hand, dat wil dus zeggen van de originele beoefenaars, geleerd. Hij heeft gereisd door Cuba, de Dominicaanse Republiek en door diverse andere Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse landen. Zo heeft hij in de Dominicaanse Republiek van al wat oudere inwoners een oorspronkelijke en unieke vorm van de Bachata leren dansen die bijzonder elegant, sierlijk en zelfs heel romantisch is. In Nederland geeft Jules al vele jaren dansles op verschillende locaties.

Salsa Dansschool Mariposa wil graag iedereen - jong en oud(er) - laten kennismaken met de salsa, merengue, bachata en son. Iedereen die van dansen en/of muziek houdt, is welkom; danservaring is niet noodzakelijk. De lessen vinden plaats in een ontspannen sfeer en het tempo en de lesstof worden afgestemd op het gemiddelde niveau van een groep. Wij vinden het belangrijk dat dansen plezier is en dat willen wij ook overbrengen!

Salsa: wat is dat? Salsa is muziek, dans, passie, emotie, en vooral plezier. Deze muziek vindt zijn oorsprong op Cuba en wel in de Cubaanse Son. De Salsa is een mengelmoes (salsa betekent ook: saus) van Caribische, Afrikaanse en Europese klanken en ritmes. Steeds meer mensen worden gegrepen door deze aanstekelijke muziek en de verschillende dansvormen uit Latijns-Amerika, New York en Londen.

Salsa is niet zo maar een muziekje of een dansje, nee, salsa is een beleving die je niet meer loslaat, die in je hoofd en in je hart gaat zitten! En dan willen je benen, je armen, en je hele lijf ook meedoen! Het belangrijkste van de salsa is de muziek. De muziek is de oorsprong en daaruit ontstaat de beweging. Goed luisteren naar de muziek is dan ook van essentieel belang. Iedereen kan een paar danspassen leren, deze in een bepaalde volgorde zetten en vervolgens uitvoeren. Leuker is het echter om je echt te laten léiden door de muziek.

Luister naar de accenten in de muziek en pas je dans hierop aan. Zie het als een spel van vraag en antwoord. Daarbij ligt de volgorde niet vast en kan er naar hartelust geïmproviseerd worden. Het is een uiting van hoe jíj het ervaart en wilt vormgeven! Beleef het zelf: kom eens kijken bij onze dansschool.

Andere aktiviteiten naast de normale lessen, zoals bruiloften, personeelsfeesten en privé-lessen.Voor Uw bedrijfsevenementen, zoals personeelsfeesten en relatiedagen, en andere feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, bieden wij een compleet salsaprogramma met swingende Zuid-Amerikaanse muziek en veel vrolijkheid.We geven workshops en salsademonstraties.Ook geven wij privé-lessen.We zoeken graag met U uit wat voor U de beste mogelijkheden zijn!

   
adres De Poort 79
plaats 3991 DX Houten
telefoon +31626718147 - Roberto
Latin dansschool
 
email roberto@salsadansschoolmariposa.nl
zie ook http://www.salsadansschoolmariposa.nl/

http://facebook.com/Salsa.Mariposa

https://twitter.com/salsa_mariposa
 
Routeplanner naar Salsa Dansschool Mariposa

Latin dansscholen in de buurt

Salsa Vieira

Houten
Latin dansschool

Salsa dansschool Corason

Utrecht
Latin dansschool

Café Tropical

Utrecht
Latin dansschool

TropicaDans

Utrecht
Latin dansschool

De Rijk Partycentre Dance Masters

Nieuwegein
Stijldansschool met latin

Stichting Union Salsa

Utrecht
Latin dansschool

Latin Dance Academy

Nieuwegein
Latin dansschool

Dance It

Nieuwegein
Latin dansschool

Salsa Project Utrecht

Utrecht
Latin dansschool

Tango La Zapada

Utrecht
Latin dansschool

Love4salsa

Utrecht
Latin dansschool

Danscentrum Cornelissen

Utrecht
Stijldansschool met latin

Dansschool Club Salsera

Zeist
Latin dansschool

Dancesonea Productions

Utrecht
Latin dansschool

Dansschool Salsachun

Utrecht
Latin dansschool

Planeta Capoeira

Utrecht
Latin dansschool

BeZouk

Utrecht
Latin dansschool

Salsadansschool Nuevo Arte

Utrecht
Latin dansschool