Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Maestra Salsa Dansschool @ UdenMaestra Salsadansschool verzorgd al meer dan 15 jaar nationaal en internationaal demonstraties, workshops, privélessen, Salsa- en Bedrijfs-feesten.

Maestra Salsadansschool is meer dan vijftien jaar geleden door Lemos Jones opgericht. In diverse regio’s zijn salsalessen gegeven. Vanaf 2000 is Maestra gevestigd in Brabant: in Uden en Veghel en in Limburg: Venray. Een gezellige sfeer staat bij Maestra voorop. Het gaat niet om de moeilijkste variaties en shines, maar het gaat om dans als lichamelijke expressie en communicatie, dans als een cultuur en een manier van leven, dat iedereen de kans krijgt om te ontwikkelen op eigen tempo en op eigen niveau en het beste uit zichzelf kan halen en plezier heeft op de dansvloer tijdens de lessen en ook op de feesten.

Door Maestra worden nationaal en internationaal demonstraties, salsafeesten, bedrijfsfeesten, workshops en privé lessen verzorgd. Meerdere malen is Maestra met salsa demonstraties en interviews op tv geweest

Docent Lemos Jones
Met zijn Portugese afkomst en Afrikaanse roots, is hij specialist in de Kizomba en Massemba. Hij danste al salsa voordat hij kon lopen! Door op jonge leeftijd te assisteren bij lessen, workshops te volgen en zijn vele jaren ervaring als docent is hij een ware leermeester oftewel Maestra geworden. Zoals gezegd heeft hij vijftien jaar geleden Maestra opgericht en werkt hij als allround docent. Regelmatig is hij te vinden op salsacongressen in de hele wereld om ervaringen uit te wisselen en op te doen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends om op die manier het beste te kunnen bieden niet alleen qua basis, cultuur en achtergrond van de dans zelf maar ook qua beweging en variaties. Zijn lessen worden gekenmerkt door veel sfeer, spontaniteit, plezier, humor, veel voetenwerk en freestyle.

Docent Mandy Spoeltman
Mandy is begonnen met het assisteren bij de lessen van Lemos. Tegenwoordig is ze naast Lemos ook docent. In Arnhem heeft ze de dansacademie (nu Artez) gevolgd en heeft ze zich meer ontwikkeld op gebied van klassieke -, Spaanse – en moderne dans, jazz en streetdance. Tevens is ze de danspartner van Lemos bij salsademonstraties. Ze is ook regelmatig bij salsacongressen in de hele wereld te vinden. Ze wordt gekenmerkt door haar rustige uitstraling, duidelijkheid en bekwaamheid.

Maestra is ook te boeken voor diverse (bedrijfs) feesten.

Contactgegevens: Maestra dansschool, Udenseweg 8, 5405 PA Uden / Email:info@maestra.nl / Telefoonnummer: Lemos Jones 0652033712   
adres Udenseweg 8
plaats 5405 PA Uden
telefoon +31652033712
Latin dansschool
 
email info@maestra.nl
zie ook http://www.maestra.nl

https://www.facebook.com/MaestraSalsa/

https://www.youtube.com/watch?v=wFqBRavBwJw
 
Routeplanner naar Maestra Salsa Dansschool

Latin dansscholen in de buurt

Dans- Zalen Centrum van de Burgt

Veghel
Stijldansschool met latin

Percussie workshops Oss

Oss
Latin dansschool

Get in shape Ravenstein

Ravenstein
Sportschool met latin

percussieworkshop Freestyle! samba

Oss
Latin dansschool

Dansschool Bailando Salsa

Berlicum
Latin dansschool

Reniers Dance Masters

Helmond
Latin dansschool

Danscentrum Verhoeven

Cuijk
Stijldansschool met latin

Danscentrum Rosmalen

Rosmalen
Stijldansschool met latin

Salsa Fuego

Rosmalen
Latin dansschool

Dansschool Henry van Goethem

Rosmalen
Stijldansschool met latin

Dansschool Salsa Tipica

Nijmegen
Latin dansschool

Salsa Cubana Nijmegen

Nijmegen
Latin dansschool

Outra Vez

Nijmegen
Latin dansschool

Passion2Dance

BEST
Latin dansschool

Dansschool van der Putten

Mierlo
Stijldansschool met latin

CubaTen Salsa & Socialclub

Den Bosch
Latin dansschool

Tangoschool El Corazón

Den Bosch
Latin dansschool

Fruta Exotica entertainment

Den Bosch
Latin dansschool