Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Esencia Dance Studio @ Hilversum

Ook wel: EsenciaOnze dansschool is gevestigd aan de KorteNoorderweg 29 te Hilversum (vlak bij het centraal station). Hilversum ligt tussen Amsterdam en Utrecht in. De danszaal is een grote ruimte, gezellig ingericht met spiegels, een bar en een echte houten dansvloer. Leren Salsa dansen staat bij veel mensen op hetwensenlijstje. De lekkere muziek

De essentie (‘Esencia’) van het dansen (alle danssoorten) is het zodanig beheersen van de dans, dat je er niet meer bij na hoeft te denken, maar dat de beweging toch mooi en goed er uitziet. Hierdoor is het mogelijk om volledig in harmonie met de muziek te dansen. Je ogen kunnen sluiten, nergens aan denken en je heerlijk laten meevoeren door de muziek. Hier kan men naar uitkijken en dit doel nastreven. Als je eenmaal op een dergelijk niveau kan dansen, biedt de salsa oneindig veel plezier, ontspanning en gelijk ook veel lichamelijke beweging. Salsa dansen is dus ook heel goed voor de gezondheid.

De lessen bij Esencia staan onder de bezielende leiding van Eldred Steba een zeer gedreven en ervaren leraar. Op een zeer geduldig en professionele manier weet hij zelfs de meest stijven onder ons de zwoele heupbewegingen bij te brengen.

nodigt uit om te dansen. Zowel de Salsa als de Merengue geven je een gevoel van vrolijkheid.

Alle bekende stijlen komen aan bod en worden op een unieke manier gecombineerd: de Cubaanse stijl, de Antilliaanse stijl en ook de momenteel zeer populaire crossbody stijl. Ook andere bekende “dansvormen” zoals de Merengue, Sonmontuno, de Bachata, Salsa Rueda, Zouk en zelfs ladystyling zijn vast opgenomen in ons programma.

Zaalverhuur.

Zou u graag een bijzonder moment of gebeurtenis willen vieren?Vraag dan eens, geheel vrijblijvend, naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.Esencia beschikt namelijk over een zeer enthousiast en kundig team wat Uw bijzondere moment of gebeurtenis tot een onvergetelijke happening zal maken.

De sfeervol ingerichte ruimte beschikt over een goed gesorteerde bar waaronder vele cocktails en is geschikt voor max.150 personen.Het Esencia-team kan uw feest geheel naar uw wensen invullen waarbij u moet denken aan: - Catering. B.v. Caribisch, Thais of Indisch georiënteerd - DJ of Live muziek, met de keuze uit alle muzieksoorten, - Een Salsa workshop. Ook andere workshops zijn mogelijk - Tot uiting brengen van een THEMA

Niets is ons te moeilijk.

U zult altijd vooraf een vrijblijvende offerte ontvangen zodat er tijdens het feest of naderhand geen misverstanden zullen zijn.

Graag nodigen wij u uit om alvast eens de foto’s van een aantal vorige feesten te bekijken zodat u een indruk kunt opdoen.

Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met Esencia en vraag naar Arnonda. Telefoonnummer 06 44576323   
adres Korte Noorderweg 29
plaats 1221 NA Hilversum
telefoon +31644576323
Latin dansschool
Culturele organisatie
Zalen/partycentrum
 
email eldred@esencia.nl
zie ook http://www.esencia.nl/

https://www.facebook.com/Esenciadancestudio/
 
Routeplanner naar Esencia Dance Studio

Latin dansscholen in de buurt

Danscentrum Alberto

Hilversum
Latin dansschool

Salon del Son

Bussum
Latin dansschool

Danscentrum Sepp

Utrecht
Latin dansschool

Castle of dance

Utrecht
Latin dansschool

Dança Kianda

Utrecht
Latin dansschool

Salsa Mandali


Latin dansschool

Zouklovers


Latin dansschool

Een Liefde voor Tango


Latin dansschool

Latin Fever


Latin dansschool

Salon del Son gestopt


Latin dansschool

Sense2dance


Latin dansschool

Salon del Son


Latin dansschool

Salsa dansschool Salsa 4U2


Latin dansschool

Tres Dos Mambo


Latin dansschool

Smooth Latin


Latin dansschool

Tumbao Dance


Latin dansschool