Informatie West Coast Swing On The Move Judith Werkman -

Ook wel: WCS On The Move - Judith WerkmanDeze site is een verzameling van zaken die mij bezig houden, momenteel voornamelijk west coast swing maar ik verwacht wel een uitgebreidere selectie op den duur  … Kijk lekker rond voor alle info over de dans west coast swing, WCS On The Move en later dus meer, & misschien tot Binnenkort op de dansvloer?

WCS On The Move, the concept
 
Het is goed nieuws dat er steeds meer locaties gaan komen voor WCS social dans avonden om te kunnen dansen. Met WCS On The Move creëren we graag dansruimte om te kunnen vrijdansen, steeds in een nieuwe locatie, soms op dezelfde plek.
 
Woensdag is voorlopig de dag voor de WCS On The Move dansavonden en je bent van harte welkom om vooralsnog maandelijks te komen dansen in Klein Berlijn te Utrecht en dit samen tot een succes te maken!
 
Er wordt gestart met een absolute beginnersworkshop aan het begin 20:30-21:00, kom uitproberen! De prijs voor de workshop en dansavond is verder op basis van een eigen met-de-pet-rond donatie van een paar euro om in promotie en nieuwe plannen te kunnen investeren.De bar van Klein Berlijn is gewoon open en heeft een heerlijke variatie aan keuze om lekker te kunnen borrelen.
Heb jij een idee voor een andere leuke locatie om uit te proberen? Laat het mij weten!
 
Er wordt gestart met een absolute beginnersworkshop aan het begin 20:30-21:00, kom  Je leert in de workshop de basis van west coast swing, vraag wat vrienden mee en kom gezellig meedoen! De toegang voor de workshop en dansavond is verder op basis van een eigen met-de-pet-rond donatie om in promotie en nieuwe plannen te kunnen investeren.

West Coast Swing is een modern ontwikkelde dans vol geschiedenis van blues en swing waar je een paar basis regels met elkaar afspreekt om verder “samen te kunnen improviseren”.  Belangrijke elementen zijn teamwork, improvisatie op de muziek en elastieke connectie tussen de danspartners.
 
Vanaf 21:00 bij WCS On The Move dus geen instructie meer, maar muziek aan en elke dans beleef je een unieke danservaring omdat je met verschillende partners danst op verschillende nummers.
 
Je hoeft geen eigen partner mee te nemen want we wisselen van partner om te oefenen, maar het is wel handig voor de balans dus neem gezellig een danspartner mee als het lukt!
 
West Coast Swing is partnerdansen op SwingRythm met de karakteristieke zogenaamde Triple Steps, uit te voeren op heel veel soorten muziek; pop blues R&B, en veel meer. Verzoekjes zijn mogelijk! 
 
Van harte uitgenodigd om eens te komen proeven van deze avontuurlijke dans. Vragen? Contact mij gerust en graag tot ziens op de dansvloer!

Heb je vragen over het bijwonen van een WCS On The Move avond? Ben je op zoek naar west coast swing lessen bij jou in de buurt?

Mail voor informatie en verdere vragen naar judith@judithwerkman.nl.

Wij zorgen ervoor dat je zo spoedig mogelijk antwoord van ons ontvangt.

   
 
email judith@judithwerkman.nl
zie ook http://www.judithwerkman.nl/
 
.

Latin dansscholen in de buurt.

Salsa Mandali


Latin dansschool

Salsamba


Latin dansschool

Salsa Para Dos


Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer

Zoukdreams


Latin dansschool

Zouklovers


Latin dansschool

Dansschool SalsaPleasure


Latin dansschool

Vitor Costa - Escuela de Tango


Latin dansschool
» Tango

Een Liefde voor Tango


Latin dansschool

Centaur Cheiron Salon


Latin dansschool
» Tango

Salon del Son gestopt


Latin dansschool

Sense2dance


Latin dansschool

Salon del Son


Latin dansschool

Tres Dos Mambo


Latin dansschool

Smooth Latin


Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer

Tumbao Dance


Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer

Latin Dance Fest


Latin dansschool
» Kizomba, Semba en meer