Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

de Danswerkplaats @ AmersfoortWELKOM BIJ DE DANSWERKPLAATS
De Danswerkplaats is de sfeervolle culturele zaal met verrassende industriële details in het nieuwe bruisende hart; De Nieuwe Stad in Amersfoort. De zaal wordt gebruikt door dans- en bewegingsdocenten en is daarnaast te huur. Bekijk de foto’s om een indruk te krijgen van deze locatie.

Langzaam maar zeker zal De Danswerkplaats volstromen met docenten uit allerlei dans- en bewegingsdisciplines die hier zelfstandig hun lessen gaan geven, workshops en inspiratiesessies houden en willen samenwerken met andere kunstdisciplines en met de mede bewoners van De Nieuwe Stad. Blijf op de hoogte van alle activiteiten door de Facebookpagina te liken.

Locatie voor cursussen, lectures en workshops

Gestart: Argentijnse Tango en Dans- en bewegingsexpressie. Bekijk de agenda voor alle activiteiten.

Heb jij interesse om de zaal te huren voor jouw dans- en bewegingsactiviteiten? Of zoek je een unieke, bijzondere locatie voor je workshop, vergadering, coachingsactiviteiten? Er kan heel veel bij de Danswerkplaats. Lees hier verder.

Let op: deze locatie is niet geschikt/te huur voor grote feesten.

HUUR DE DANSWERKPLAATS
Ben jij dans- of bewegingsdocent, coach of zoek je een hele bijzondere, inspirerende ruimte voor jouw activiteit: De Danswerkplaats kan ook jouw (vaste) plek worden. De Danswerkplaats faciliteert, inspireert je om samen te werken en helpt je op weg.

De Danswerkplaats is een ruimte met bijzonder fijne sfeer, opvallende industriële details en gelegen in de bruisende Nieuwe Stad, met veel interessante buren! Samenwerken met al deze ondernemers is eenvoudig en versterkt je.

De ruimte zelf is 130 m2 groot, prachtig licht en hoog. Verende houten vloer, spiegelwand, goede geluid- en lichtinstallatie, keukenblokje met koelkast, 37 fantastische fauteuils, goede akoestiek (een complete akoestische wand en aan 3 zijden bovenin akoestische panelen). Alles is er voor een fijne les, workshop of bijeenkomst.

bijzondere industriele details
Naast De Danswerkplaats is restaurant Hoog Vuur voor lunch (niet op zaterdag en zondag) of diner (niet op zondag). Ideaal als je een workshop, dagactiviteit etc. wilt organiseren met lunch of diner. Mail De Danswerkplaats voor tarieven (staffel, afhankelijk van intensiteit en moment van de dag) en voorwaarden. Je kunt als vaste gebruiker al een dagdeel (ochtend) huren vanaf 45 euro prijs van 2014

Tomtom: Hoek Kleine Koppel, Brabantsestraat. Daar ergens gratis parkeren. Alternatief betaald parkeren: parkeerterrein Oliemolenkwartier (uitrijkaarten  3 euro) en dan door het poorthuisje het fabrieksterrein oplopen.

Op het terrein: loop door de Oude Fabriekstraat tot restaurant Hoog Vuur, daarvoor rechts de blauwe deur met nummer 20. Binnen de deur links.

   
adres Oude Fabriekstraat 20
plaats 3812 PH Amersfoort
telefoon +31334340351
Latin dansschool
Latin gericht
Organisator
 
zie ook http://www.dedanswerkplaats.nl/

https://www.facebook.com/dedanswerkplaats?fref
 

Latin agenda de Danswerkplaats

ma  4 mrt 2024
  DiJo Dance Night - Amersfoort
vr  8 mrt 2024
  DiJo Dance Night - Amersfoort
ma 11 mrt 2024
  DiJo Dance Night - Amersfoort
Toon meer >>
Routeplanner naar de Danswerkplaats

Latin dansscholen in de buurt

Cheek2Cheek

Amersfoort
Latin dansschool

DiJoSalsa

Amersfoort
Latin dansschool

FundaciĆ³n Salsa es la Vida

Amersfoort
Latin dansschool

Caribbean Arts

Amersfoort
Latin dansschool

Fuego Lento Argentijnse Tango

Amersfoort
Latin dansschool

ML Dance Centre

Amersfoort
Latin dansschool

Mbsalsadance

Hooglanderveen
Latin dansschool

Danscentrum Sepp

Utrecht
Latin dansschool

Salsa Mandali


Latin dansschool

Zouklovers


Latin dansschool

Een Liefde voor Tango


Latin dansschool

Latin Fever


Latin dansschool

Salon del Son gestopt


Latin dansschool

Sense2dance


Latin dansschool

Salon del Son


Latin dansschool

Salsa dansschool Salsa 4U2


Latin dansschool

Tres Dos Mambo


Latin dansschool