Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

DJ Latin Master @ Amersfoort

Ook wel: djlatinmasterThe Best DJ for all Your Salsa, Kizomba, R&B, Reggaeton and Caribbean Party`s. I play Guaguanco, Mambo, Salsa, Kizomba, Bachata, Merengue, Montuno, Soca, Kadans, Reggaeton, Dancehall, Bubbling, Reggae, R&B, Hip Hop, Soul(Slow) and many more.......

DJ Latin Master

Leo in the Salsa scene known as DJ Latin Master is originally from Curaçao (small Dutch Island close to Venezuela, South America). On this beautiful Island, his passion for DJ-ing began in 1993 by spinning Reggae, Reggaeton, R&B, Ritmo Combina and Latin Music. In 1998 Latin Master moved to Holland for his studies and a few months later he began his career as an all-round Latin DJ in a small café in Amersfoort. 

Nowadays DJ Latin Master is recognised as one of the best Salsa DJ`s in Holland. You can meet him at the biggest Salsa/Latin events around Holland. Besides Holland he has played in Curaçao, Italy, Germany, Belgium, Czech Republic, UK, Ireland, Latvia, Lithuania, Turkey, Croatia and Spain.

DJ Latin Master spins various styles of music starting from 60`s and 70`s Guaguanco to Mambo, Cuban and Salsa-Dura to Bachata and Kizomba. When it comes to playing other kinds of genres, he is also great at Urban, Dancehall, Soulful-House and Moombahton.

Besides being a DJ, he is also a dancer, so he doesn`t only read the public, he is the public and this way he knows exactly when to play the right tune to create the perfect and Unforgettable Latin Experience.

DJ Latin Master

Leo, beter bekend als DJ Latin Master, is geboren op Curaçao op 18 december 1979 en zijn DJ carrière begon in 1993 op dit prachtige Caribische eiland. Leo kwam voor het eerst in aanraking met DJ apparatuur bij zijn beste vriend Derrel thuis. De broer van Derrel, Junny, was DJ en als Leo en Derrel even de kans zagen, ging de apparatuur aan en gingen Leo en Derrel los achter de knoppen. Met veel lol en spelenderwijs hielp Junny Leo en Derrel met het DJ-en. Toen Junny op een gegeven moment stopte met draaien, zagen Leo en Derrel hun kans en een nieuw DJ duo was geboren. Met een zogenaamde drive-inn show, een geheel verzorgd feest inclusief DJ`s, stonden zij elk weekend op een andere plek te draaien. De drive-inn show, genaamd Miniteca Black Panter, was een groot succes en de feestgangers konden vooral losgaan op R&B, Slow, Reggae zoals Spraga Benz, Shabba Ranks e.d., Bubbling en natuurlijk heel veel Antilliaanse Merengue (Ritmo Combina). Uiteraard werd er ook een klein beetje Salsa gedraaid.

Vlak voordat Leo naar Nederland verhuisde in 1998, bezocht hij een feestje op Curaçao en de DJ draaide een Salsa nummer van Gilberto Santa Rosa. Het publiek ging los, koppels begonnen Salsa te dansen en Leo stond met verbazing aan de kant te kijken hoe men gezellig aan het dansen was en bedacht zich op dat moment: "Dit wil ik ook"  

Vlak daarna, in 1998 verhuisd Leo naar Nederland. Met de Salsa vers in zijn geheugen en gewapend met de basispassen geleerd van een vriendin, gaat zijn Salsa avontuur van start. Zijn Caribische uitstraling en moves bleven niet onopgemerkt en al snel werd hij gevraagd om te dansen in een showgroep. Hierna ging het snel. Met steeds meer contacten in de Salsa scène kwam hij op een avond terecht in café Vyssotski in Amersfoort, waar hij voor de gein vroeg of hij de wheels of steel even mocht overnemen. Het antwoord was ja en DJ Leo`s DJ avontuur werd vervolgd in Nederland onder de naam: DJ Latin Master.

Momenteel draait DJ Latin Master voornamelijk 4 muziek stijlen: Latin (Salsa), Urban, Soulfullhouse en Kizomba/Afro. Hij draait zowel op Salsa feesten als op Kizomba, Reggaeton Club/House feesten en is ook te vinden op de Caribbean feesten. Daarnaast is DJ Latin Master te vinden op de grotere Latin festivals in zowel binnen als buitenland, zoals Latin Village, Eastville, Freshtival, Amsterdam International Salsa Congress en het immens populaire Summer Sensual Days en Croatian Summer Salsa Festival in Rovinj, Kroatië. 

 DJ Latin Master is van alle markten thuis en draait onder andere: Guaguanco, Salsa, Mambo, Rumba, Merengue, Bachata, Cha cha, Son Montuno, Kizomba, Getto Zouk, Semba, Tarraxinha, Afrohouse, Kadans, Dancehall, Reggae(old school), Reggaeton, R&B, Hip Hop, Latin House, Top 40, Jaren 80 en Slow/Soul.

Sinds 2008 is DJ Latin Master eigenaar van het evenementenbureau Heat Explosion, een Events & Entertainment bureau. Bij Heat Explosion kan men terecht voor het boeken van DJ`s tot een totaal verzorgd (Latin) event, inclusief dansworkshops en lessen.  

Naast het draaien van muziek heeft hij ook een grote passie voor de dansen Salsa, Bachata en Kizomba. Je komt DJ Latin Master dus zowel tegen achter de draaitafel, als op de dansvloer met altijd een grote glimlach op zijn gezicht!  

   
plaats Amersfoort
telefoon +31614382448
Dj
 
email djlatinmaster@heatexplosion.com
zie ook http://www.djlatinmaster.nl

http://www.facebook.com/DJLatinMasterHolland?sk=info
 

Nieuws

MUSICA, BAILA, GOZA!

Nog een maand te gaan, en dan verruilen we de herfst even voor de zomer. Op zaterdag 16 november 2019 toveren (inter)nationale..


Routeplanner naar DJ Latin Master

Latin organisaties in de buurt

Stichting Cultura Tropical

Amersfoort
» Latin mix

Latin Fever


Latin dansschool

Afro Latin Clubnight


» Surinaams
» Latin mix
» Salsa

Fuego Tropical


» Latin mix
» Salsa
» Bachata

Smooth Latin


Latin dansschool
» Latin mix

Quai du Rhin


» Kizomba, Urban Kiz, en meer

Dansschool Club Salsera

Zeist
Latin dansschool
» Salsa
» Bachata

Esencia Dance Studio

Hilversum
Latin dansschool

Union Latin Lounge

Utrecht
Latin dansschool
» Latin mix

Salsa Casa Loca

Utrecht

YDK Dance Events

Utrecht
» Latin mix
» Salsa
» Bachata

Salsaventura Utrecht

Utrecht
Latin dansschool
» Salsa
» Bachata
» Kizomba, Urban Kiz, en meer

El Moreno Dance Company

Utrecht
Latin dansschool
» Salsa
» Kizomba, Urban Kiz, en meer

de Utrechter

Utrecht

Salsa Zeewolde

Zeewolde
Latin dansschool
» Salsa
» Bachata
» Kizomba, Urban Kiz, en meer