Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

DJ E-Deep @ Haarlem

Ook wel: Latin GlamourElke Eerste Zaterdag vdm Latin Glamour

Dj E-deep is bijna altijd gelukkig en optimistisch gestemd. Meestal heeft hij veel energie. hij voel zich het best als hij het gevoel heb dat alles vooruitgaat. Van het idee iets te realiseren, word hij enthousiast. Er is natuurlijk het directe genieten.Alles wat hij doet neemt hij tijd voor , hij gaat altijd diep met alles wat hij doet zegt hij in een interview met jerion -- RTL4, daarom heeft zijn eerste manager mr Gabi zijn naam verandert van dj Austin naar dj e-deep in 2007. Eigenlijk is hij super nieuwsgierig. Ik hoef niet alles te weten, maar wil wel graag nieuwe dingen ontdekken,zo heeft hij muziek ontdekt verklaarde hij.

Hij heeft muziek achtergrond, zijn moeder is een gospel zangeres. In 1997 was hij begonen als een rapper en songsongtekstschrijver ., zo is hij in contact gekomen met andere rappers zoals brain power , postman, uinq, yes R, lange frans en meer. In 1999 heeft een single cd uitgebracht (love dont hate met Ben de wittman).

Hij is in zo veel tv-programma`s geweest zoals RTL4 ,Veronica, TMF.Daarna kreeg hij helaas andere interesses die hij op dat moment toch leuker vond en nog steeds dat was na de ontmoeten met dj Chuckie.

Zijn liefde voor platen draaien begon al heel vroeg, , daarna twee draaitafels gekocht en een mengpaneeltje. Een beetje klooien op zolder, mixtapes opnemen met dj MG en Dj puchada uit angola/portugal e.d. Al snel daarna begon hij met draaien op schoolfeesten, bruiloften.Door zijn nieuwsgierigheid naar nieuwe muziek kwam hij ook in Discotheek Club hip in haarlem waar hij kennis maakte met de nieuwe sound van dj WAXFIEND , MBA, T.L.M .ITL, CHUCKIE, VATO ALVRO HI TEC D , ULI en meer , ik heb de hele opkomst en ontwikkeling van house reggaeton dancehall r&b hip hop kuduro muziek meegemaakt.De stijl van dj E-deep valt niet onder één noemer samen te vatten, "het hangt af van waar hij draai en voor wie". Door de jaren heen is hij een allround DJ geworden die bijna alle stijlen aankan.

Op dit moment gaat zijn voorkeur naar Latin . Lekker dansbaar en opzwepend, muziek om heerlijk op uit je dak te gaan ,Het gaat om filosofie, schoonheid liefde en muziek en alle vragen die daarbij horen. Zijn standpunt voor latin muziek is gemotiveerd door dj El Che , Dj El Che heeft hem goed gestimuleerd,want deep was 1 van de resident djs van el che 7 jaar geleden in club liberte te beverwijk "Het mooiste van DJ zijn is om te zien hoe mensen dansen en fun hebben door de muziek die je draait". Door de weeks werk hij als een monteur, 3 jaar bij VOLVO nederland ( als een APK keur meester). nu bij een kran/heftruk bedrijf , (Reparaties en keuring)

Zijn nieuwe mixtape (GO DEEP vol 3) is binnekort online online, een mix van Bachata Salsa kizomba. Ook een Latinhouse/urban/kuduro mixtape is onderweg gemixt op zijn eigen uniek manier .

Hij gaat nog paar jaren door tot zijn oudste zoon dj Delano oud genoeg is om in de club te staan zei die , hij is nu 9, ...5 jaar geleden was hij begonen toen hij 4 was, zijn liefde van muziek is enorm groot geword

Een voorbeeld van georganiseerd event: https://www.facebook.com/events/964345053580613/   
adres Nico van Suchtelenstraat 5-2
plaats 2025 MH Haarlem
telefoon +31629566445
Dj
Organisator
 
email djedeep1@live.nl
zie ook http://www.diamond-music-entertainment.nl

https://www.facebook.com/djedeep.austin
 
Routeplanner naar DJ E-Deep

Latin organisaties in de buurt

Salsamotion

Haarlem
Latin dansschool
» Latin mix
» Salsa
» Bachata

LatinVillage Festival

Velsen-Zuid

Salsa Buena Vida

Zaandam
Latin dansschool
» Salsa
» Bachata
» Merengue

Fiesta Deluxe

Hoofddorp
» Latin mix
» Salsa
» Bachata

Fire Dance Academy

Hoofddorp
Latin dansschool
» Bachata

Bailemos Amsterdam

Amsterdam
» Latin mix
» Salsa
» Bachata

Baila Bel Air

Amsterdam
Latin dansschool

Summer Breeze

Amsterdam
» Salsa
» Bachata
» Zouk

Extremos

Amsterdam
Latin dansschool

Okán Salsa

Amsterdam
Latin dansschool

Latin Breeze

Amsterdam
Latin dansschool
» Latin mix

Punto Cubano Salsa Amsterdam

Amsterdam
Latin dansschool
» Salsa
» Bachata
» Cuban Salsa

Dale Reggaeton

Amsterdam

Dansschool Talento Latino

Amsterdam
Latin dansschool
» Salsa
» Bachata
» Merengue

Bindaas Bachata

Amsterdam
» Bachata

Salsa District

Amsterdam
Latin dansschool
» Salsa

Club Nouvelle

Amstelveen