Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

The Beach @ AalsmeerThe Beach is de indoor strandlocatie in Aalsmeer

Geschikt voor voor Beachvolleybal, bedrijfsuitjes, vergaderen,  teambuilding en verjaardags-/familiefeesten. Door de unieke ambiance en  aankleding is een uitje in The Beach een belevenis op zich.

The Beach Aalsmeer: Zomerse uitspattingen het hele jaar door!
Laat je verrassen in The Beach Indoor Sport & Event Center Aalsmeer! Op slechts 15 minuten van Amsterdam. Daar in Aalsmeer, is al 27 jaar het grootste en gezelligste indoor- en outdoor strand van Nederland gevestigd. Maandelijks is dit dé locatie van Salsa Beach Café!

The Beach altijd weer vernieuwend. Met als vers concept "Salsa Beach Café". De dansavonden waren altijd al een sociale happening, maar met dit nieuwe concept gaat The Beach een stap verder. De dansers kunnen nu ook (vooraf) hun favoriete nummer(s) aanvragen! Dit kan via facebook en e-mail, maar natuurlijk ook op de avond zelf. “Ik merk dat de dansers op een andere manier naar de muziek gaan luisteren en dit meenemen in hun dans. Op de dansvloer spelen de dansers mooi in op de breaks. Een genot om voor te draaien en naar te kijken”, geeft de goedlachse huis DJ Red Delicious aan. Tijdens de avond verzorgt dansschool SalsAnna altijd een leuke combinatie. De muziekinvulling is een mix van 70% salsa en 30% kizomba, bachata en merengue. 

The Beach te huur als evenementenlocatie

The Beach als locatie voor feesten, parties en evenementen
Zaal huren?
Heb je zelf een groot feest te vieren en zoek je een geschikte locatie in de buurt van Amsterdam? The Beach Aalsmeer doet aan zaalverhuur en is daarmee een zeer unieke locatie voor feesten, parties en evenementen tot 1250 man.


Feesthal
Hiervoor kunnen wij een van onze hallen ombouwen tot een bijzondere feestlocatie voor alle soorten evenementen. We bedekken het strand en bouwen dat om tot dansvloer. We richten het in overleg met de organisatie gezellig en functioneel in zodat de muntverkoop en bar voor iedereen makkelijk toegankelijk is.

Zalen voor zakelijke evenementen
Het hoeft niet altijd groot natuurlijk. The Beach verhuurt ook kleinere zalen en presentatieruimtes die zeer geschikt zijn voor zakelijke evenementen, bedrijfspresentaties en kleine feestjes. Door de flexibele indeling van The Beach, met z’n vele ruimtes en zaaltjes, is The Beach ook geschikt voor beurzen en congressen. Al onze zalen en ruimtes ademen de unieke sfeer die je alleen aantreft in het monumentale pand van de oude bloemenveiling Aalsmeer. Dat maakt The Beach tot een bijzondere en unieke vergaderlocatie.

Het licht en geluid kunnen wij voor je regelen, maar je kunt ook je eigen systeem huren en plaatsen. Ook wat betreft DJ’s, verkeersregelaars, parkeerwachten en beveiliging kunnen wij alles voor je uit handen nemen. Kortom, bij The Beach is alles bespreekbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons vrijblijvend en vraag naar de mogelijkheden: 0297-347444
Wil je liever een veld huren en geen zaal? Wij doen ook aan losse veldhuur om te sporten.

Vergaderen & presentatie
Vergaderen in The BeachWil je jouw bedrijfsuitje combineren met een zakelijk evenement zoals een bedrijfspresentatie, een bedrijfsvergadering of bedrijfsborrel? Dat kan bij The Beach natuurlijk geregeld worden. Stel een zakelijk evenement op maat samen en combineer jouw bedrijfsuitje met sport & spel, lekker eten en serieuze zaken zoals een presentatie of vergadering.

The Beach beschikt over verschillende unieke vergaderlocaties en presentatieruimtes. Ook hebben we een aantal zakelijke- en vergaderarrangementen samengesteld die gecombineerd kunnen worden met jouw bedrijfsuitjes-arrangement.
Bij The Beach kunnen alle zaken geregeld worden.

 

Al sinds 2006 worden er danslessen gegeven in The Beach. Met zijn ongedwongen sfeer, warme aankleding en vriendelijke mensen is dit bij uitstek de plek om te bewegen op Latijns Amerikaanse klanken. Vanaf januari 2014 worden de salsalessen gegeven door SalsAnna o.l.v. Anne Karen. Zij zet zich al menige jaren in om Salsa in The Beach op de kaart te zetten en te houden. Haar insteek is altijd geweest om zowel tijdens de lessen als de feesten, haar passie voor Latijns-Amerikaanse dans en muziek over te brengen. Geen acrobatische toeren, geen stress, geen prestatielast op de schouders…..genieten staat op de eerste plaats!

Kijk voor meer informatie over salsa in The Beach op de website van Salsanna of bel voor meer informatie vrijblijvend naar Salsa Anna: 06-55151780 of mail naar info@salsanna.nl.

   
adres Oosteinderweg 247a
plaats 1432 AT Aalsmeer
telefoon +31297347444
Latin dansschool
Horeca
Openbare locatie
Evenement
 
zie ook Volg The Beach op Instagram
https://www.instagram.com/beachaalsmeer/

https://www.beach.nl/

https://www.facebook.com/TheBeachAalsmeer/
 
Routeplanner naar The Beach

Latin dansscholen in de buurt

SalsAnna Aalsmeer

Aalsmeer
Latin dansschool

Salsa Sonrisa

Amstelveen
Latin dansschool

BailaRico

AMSTELVEEN
Latin dansschool

Salsa L & A Lorine en Andries

Badhoevedorp ( Amsterdam)
Latin dansschool

Fire Dance Academy

Hoofddorp
Latin dansschool

Salsa Flamingo

Amstelveen
Latin dansschool

Salsa Sirena

Hoofddorp
Latin dansschool

Dance & Party Centre Marcella van Altena

Hoofddorp
Latin dansschool

Baila Bel Air

Amsterdam
Latin dansschool

Salsa Rolf

Amsterdam
Latin dansschool

DançaZouk

Amsterdam - West
Latin dansschool

Samba School Fidelinas

Amsterdam
Latin dansschool

Club Fiera

Hoofddorp
Latin dansschool

Dansschool Oostveen

Amsterdam
Latin dansschool

Okán Salsa

Amsterdam
Latin dansschool

Brazilian Zouk Amsterdam (BZA) Dance School

Amsterdam
Latin dansschool

BraSaZouk dansschool

Amsterdam
Latin dansschool

stg terremoto - art y flamenco

amsterdam
Latin dansschool