Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Studio Pola Lichtendahl @ Den HaagDans/ Muziek/Theater www.polalichtendahl.nl

In het mooie statige pand aan de Loosduinse Hoofdstraat 101 is de dans, muziek en theater studio Pola Lichtendahl gevestigd. De studio beschikt straks over zalen tot 200m2, waaronder een theater zaal met podium. Er zijn uiteraard kleedkamers en voldoende parkeer gelegenheid......en de ouders kunnen binnen (en buiten in de zon) onder het genot van een kopje koffie of thee op hun kinderen wachten....
 
Vanaf de oprichting, nu al meer dan 30 jaar geleden hebben duizenden leerlingen de weg naar de studio gevonden en velen daarvan zijn doorgestroomd naar beroepsopleidingen en academies voor dans en muziek. Nog steeds werken er oud-leerlingen van de studio in beroeps-gezelschappen in binnen en buitenland en bij producties van Joop van den Ende. Ook zijn er leerlingen die door Pola opgeleid zijn die nu zelf een balletschool leiden of als docent werken. Door de professionele aanpak van studio Lichtendahl is een plekje later in de show, dans of muziekwereld niet ondenkbaar.

De leeftijd van de leerlingen die zich aanmelden wordt steeds jonger want het is nu eenmaal zo dat kinderen steeds vroeger willen gaan dansen en muziek maken. Er is zelfs een programma samengesteld voor de leeftijd vanaf 1 jaar! Kijk maar eens bij het lesaanbod wat dit precies inhoudt.

Naast de vele dans en muziek lessen worden er ook toneellessen en acrobatiek gegeven en is er een afdeling voor baby en peuter (zwangerschaps gym/yoga, baby massage ouder-kind dans)

Pola en haar staf van (gediplomeerde) docenten doen er in ieder geval van alles aan om iedereen wekelijks hele leerzame en bovenal plezierige lessen aan te bieden.

Het aanbod van lessen zal steeds worden uitgebreid en we hopen je te mogen verwelkomen bij een van de gratis lessen ter kennismaking uit het vernieuwde aanbod.

voor elke les mag je een gratis proefles volgen om te zien of je het leuk vindt, neem gerust een vriend of vriendin mee! Vergeet niet te vermelden met welke les je mee wilt doen.
 
Salsa: Van oorsprong Cubaans maar snel verspreid over zowel het Zuid- als Noord-Amerikaanse continent en nu de rest van de wereld.

In diverse varianten te dansen. De volgende stijlen worden hier onderwezen:
 
Miami style: Compacte dynamische en sportieve dansstijl met veel variaties.
 
Rueda de casino: Groepsdans met een hoog show element.
 
Merengue : Zuidamerikaanse dans. Oorsprong Dominicaanse republiek. Eenvoudige basispas. Zeer veel variatie mogelijkheden. Opzwepende muziek.
 
Bachata: Zuidamerikaanse dans. Oorsprong Dominicaanse Republiek. Eenvoudige basispas. Zwoele romantische muziek. 
 
Salsa 4 Kids: Wekelijks een uur lang veel plezier met Salsa dansen met jongens en meisjes onder elkaar. Geeft kinderen een goed gevoel voor ritme, coördinatie en zelfvertrouwen.
Ook in deze les wordt aandacht besteed aan de Merengue en Bachata. Groepen worden naar leeftijd ingedeeld vanaf 7 jaar.

Zumba: is opgezet door een Colombiaanse danser/choreograaf uit Miami en is momenteel een work-out die grote populariteit kent. Zumba zorgt ervoor dat alle spieren worden getraind en versterkt. Het leuke ervan is dat je fitness en dans combineert zonder dat het een saaie training wordt en je kunt er zelfs 1000 calorieën per uur mee verbranden.

Ook kinderen spreekt Zumba heel erg aan door de swingende en makkelijk te volgen bewegingen. Ritmegevoel en coördinatie worden goed ontwikkeld en voor kinderen die meer moeten bewegen is Zumba uitermate geschikt en geeft de kids heel veel plezier in de les. Ieder kind wil toch lekker swingen en dansen op die heerlijke muziek! ZumbAtomic (speciaal voor kids) wordt al gegeven vanaf 7 jaar. 

Neem contact via de contactinformatie of stuur gelijk een mail naar:
proefles@polalichtendahl.nl   
adres Loosduinsehoofdstraat 101
plaats 2552 AA Den Haag
telefoon +3170 3977113 - (voice mail)
Latin dansschool
 
zie ook http://www.polalichtendahl.net/#/home/

https://www.facebook.com/StudioPolaLichtendahl?fref=
 
Routeplanner naar Studio Pola Lichtendahl

Latin dansscholen in de buurt

Danscentrum Salseros

Den Haag
Latin dansschool

Dansschool Bailes Latinos

Den Haag
Latin dansschool

Dança Sala Dansschool

Den Haag
Latin dansschool

Latin Soul Dance

Den Haag
Latin dansschool
Sportschool met latin

SalsaKing

Den Haag
Latin dansschool

Brega Zouk Stylez

Den Haag
Latin dansschool

Beweigi

Den Haag
Latin dansschool

ZoukCity

Den Haag
Latin dansschool

Dansschool SambaCats

Den Haag
Latin dansschool

Salsaventura

Den Haag, Delft, Zoetermeer
Latin dansschool

Dansschool van der Meulen-Wesseling

Den Haag
Latin dansschool

Universalsa

Den Haag
Latin dansschool

La Bodeguita

Den Haag
Latin dansschool

Salsa Den Haag

Den Haag
Latin dansschool

eStilo-Dance

Den Haag
Latin dansschool

Dansinstituur Wim Lier

Den Haag
Latin dansschool

Caribbean Village

Rijswijk
Latin dansschool

Bachata Romántica

Rijswijk
Latin dansschool