Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

ShakiraAs one of Unicef`s Goodwill Ambassadors Shakira has advocated for the importance of establishing political initiatives that put an end to the higher number of children without access to education. According to the international institution, UNICEF, over 120 million children around the world are without any formal education or schooling.

Als een van Unicef ??????Goodwill Ambassadeurs Shakira heeft gepleit voor het belang van de oprichting van politieke initiatieven die een einde maken aan het hogere aantal kinderen zonder toegang tot onderwijs. Volgens de internationale instelling, UNICEF, meer dan 120 miljoen kinderen in de wereld zijn zonder enige formele opleiding of scholing.

http://www.unicef.org/

De Pies Descalzos Foundation is opgericht in Barranquilla, Colombia, in de late jaren `90 toen Shakira, slechts 18 jaar oud op het moment, besloten tot het nemen van de maatschappelijke plicht om samen te werken op de inspanningen om het onderwijs, voeding en gezondheid van de meest kwetsbare groepen te verbeteren : de kinderen. De organisatie bestaat uit ondersteuning van programma`s voor kinderen en hun families en biedt echte oplossingen voor de kwaliteit van leven te verhogen en geef deze kinderen en hun families de mogelijkheid om hun recht op onderwijs, die later hun groei en ontwikkeling in de samenleving zal bepalen uitoefenen.

ALAS Foundation is een non-profit organisatie die is opgericht door de meest vooraanstaande Latijns-Amerikaanse kunstenaars, zakelijke leiders en intellectuelen naar Latijns-Amerikaanse samenleving mobiliseren voor de uitvoering van geïntegreerde vroegschoolse overheidsbeleid. 9 miljoen Latijns-Amerikaanse kinderen jonger dan 5 jaar lijden aan chronische ondervoeding en 22 miljoen hebben geen toegang tot onderwijs hebben.Ondervoeding en de afwezigheid van zorg in de vroege stadia van leven zijn de belangrijkste mechanismen voor de overdracht van ongelijkheid. Dit is de reden waarom deskundigen het erover eens dat de vroege kindertijd ontwikkeling is een van de meest effectieve instrumenten om te eindigen met de intergenerationele cyclus van armoede.

ALAS Foundation is a non-profit organization created by the most prominent Latin American artists, business leaders and intellectuals to mobilize Latin-American society towards the implementation of integrated early childhood public policies. 9 million Latin American children younger than 5 years old suffer from chronic malnutrition and 22 million don`t have access to education. Malnutrition and the absence of care in the early stages of life are the main mechanisms for the transmission of inequality. This is why experts agree that early childhood development is one of the most effective tools to end with the intergenerational cycle of poverty.

http://www.movimientoalas.org/   
Artiesten Internationaal
 
zie ook http://www.shakira.com/home

https://www.facebook.com/shakira

https://twitter.com/shakira

https://www.youtube.com/user/shakira

https://plus.google.com/+Shakira/posts
 

Video's van Shakira
Shakira - Trap ft. Maluma


Shakira - Perro Fiel (Audio) ft. Nicky Jam


Prince Royce, Shakira - Deja vu (Official Video)


Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma


Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video)


Nieuws

Shakira geeft op 14 nov 2017 optreden in Ziggo Dome Amsterdam

Internationale superster en twaalfvoudig Grammy-winnares Shakira kondigt vandaag..

Shakira toont haar Bachata skills

Na ruim een week wachten is eindelijk de videoclip Deja Vu uit waar Shakira laat zien dat ze meer in haar mars heeft dan ..

Shakira

In onze vorige editie hebben we aandacht geschonken aan het jeugdidool van velen hier en in Latijns-Amerika Chayanne. In deze..


 Overzicht Latin artiesten

Meer over Romeo Santos
Romeo Santos

Geboren in the Bronx op 21 juli 1981, startte hij zijn loopbaan als zanger in het koor van de plaatselijke kerk, om verv..

Meer over Grupo Extra
Grupo Extra

Dit Dominicaanse gezelschap draait rond rapper `El Doggy` en zanger `Diddy Cruz`. In hun korte muzikale carrière ..

Advertorial.

Fotografiereis naar Havana en Vinales, Cuba

Meer over Oscar D` León
Oscar D` León

..

Meer over Son Trompettiste Maite Hontele
Son Trompettiste Maite Hontele

Als jong meisje kreeg Maite Hontelé bij de fanfare een trompet in handen gedrukt: het was het begin van een carri..

Meer over Marc Anthony
Marc Anthony

Marco Antonio Muñiz (New York, 16 september 1968), beter bekend als Marc Anthony, is een Puerto Ricaans singer-so..

Advertorial

Meer over Ephrem J
Ephrem J

Ephrem Jonathan Ocalia; artiestennaam Ephrem J werd geboren op 24 november 1984 in Curaçao. Zijn vader, Ephrem Oc..

Meer over Alexander Abreu & Havana D` Primera
Alexander Abreu & Havana D` Primera

Alexander Abreu & Havana D’Primera keerden de populaire Cubaanse muziek ondersteboven, en claimden hun plek tu..

Meer over Frank Reyes
Frank Reyes

Frank Reyes (geboren op 19 juni 1969), met als familienaam Francisco Reyes Lopez, is een van de meest bekende bachata ar..

Advertorial

Playa cafe Waalzicht

Meer over Elvis Crespo
Elvis Crespo

Elvis Crespo is de enige Latin artiest wiens Muziek letterlijk op de maan is gespeeld, en een tropisch nummer langer dan..

Meer over TROMBORANGA Salsa Orchestra
TROMBORANGA Salsa Orchestra

Tromboranga´s spicy ingredients are the trombones sound, solid and strong percussion, and they recover the essence..