Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook

Zo 10 jun 2018: Bachata Bootcamp ( 4 Levels ) in Blokker

Let op: dit event vond plaats in het verleden


Bachata leren dansen?...wij hebben de oplossing voor jou! Regelmatig organiseren wij bachata bootcamps op verschillende niveaus en onze bootcamps zijn nooit hetzelfde. Tijdens iedere bootcamp leer je in maar 3 uurtjes, verschillende leuke dans combinaties en enkele voeten werk techniek van de bachata Dominicaanse Stijl. Ook bieden wij tijdens iedere vervolg bootcamp gratis een korte herhaling van de laatste gegeven bootcamp choreo. Nieuwsgierig?... Meld je op tijd aan! Aanmelden is verplicht en kan via WWW.salsa2impress.nl tot uiterlijk 1 week voor gewenste bootcamp datum. 

Organisatie

Salsa Dansschool Salsa2impress  
     
email salsa2impress@hotmail.com  
telefoon +31627249810  
locatie Cafe zalen Het Gouden Hoofd  
adres Westerblokker 80  
1695 AJ Blokker  
tijd 14:00 - 17:00  
entree 35 euro  
Event: Bachata  
Event: Feest met workshop/bootcamp, Cursus, proefles, bootcamp, workshop, open dag (zonder feest)  Latin agenda Nederland

Kies een regio


Gratis vermelding op de Latin agenda

De Salsa/Latin agenda van LatinWorld.nl is de meest bezochte Latin uitgaansagenda van Nederland.
Klik op de link hieronder om gratis een Salsa/Latin event aan te melden.

Event aanmelden >
Agenda disclaimer

De events op de agenda van LatinWorld.nl worden beheerd door de betreffende organisaties. Heb je plannen om naar een feest te gaan en je wilt niet voor verrassingen komen te staan, voel je dan vrij om contact op te nemen met de betreffende organisatie of locatie over het feest. Mocht je op basis van deze agenda voor gesloten deuren komen te staan, laat het ons dan weten, dan nemen we contact op met de betreffende organisatie om de agenda zo betrouwbaar mogelijk te houden.

LatinWorld.nl stelt zich niet aansprakelijk voor foutieve en/of onvolledige informatie.