Lees de Latin-Magazine nieuwsbrief van oktober 2018

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

ma 24 september 2018 - vandaag is het 25-06-2024

De zomer mag van ons nog wel een beetje langer duren. We hebben in deze editie een aantal tropische events en mooie winacties om de zomer nog een paar maanden te verlengen.

Deze zaterdag is het tijd om nog een keer zowel binnen als buiten te genieten van Dok Amsterdam! Dit heerlijke stadsstrand gelegen in Amsterdam West geeft je voor het laatste jaar een zomerafsluiter die hoe dan ook zwoel en soepeltjes wordt. De muziek brengt je regelrecht in Zuid-Amerikaanse sferen en wordt een grote mix van stijlen zoals latin, salsa, r&b, dancehall en reggaeton. Voetjes nog EEN keer in het zand en genieten!

De Salsa liefhebbers worden de komende maanden op hun wenken bediend met maar liefst 4 concerten van internationale Salsa bands; El Grand Combo de Puerto Rico treedt op in Amsterdam op 5 oktober.

Voor de liefhebbers van Cubaanse Salsa zijn er concerten van Septeto Nabori bij Cuba aan de Maas in Rotterdam en Los Van Van bij de Q-Factory in Amsterdam en tijdens de Latin Dance Night in Groningen. Voor de optredens van Los Van Van in Amsterdam en Groningen verloten we een aantal vrijkaarten.

We feliciteren Salsa es la Vida met hun aankomende 600ste editie van Salsa Domingo in Amersfoort-Noord.

Ben je een echte WHISKY liefhebber, of houd je meer van RUM? Kom dan op zaterdag 13 oktober naar de 12de editie van het Whisky & Rum aan Zee festival in IJmuiden!

Viaje a la amistad is een ode aan de 20-jarige muzikale vriendschap tussen Gerard Naulet (Frankrijk), Orlando “Maraca” Valle (Cuba) en Orlando Poleo (Venezuela). Victor verteld je alles over deze productie.

Zahaira heeft weer de lekkerste Latin hits geselecteerd!

Namens het team van het Latin-Magazine/LatinWorld.nl wensen we jullie heel veel lees-, kijk- en luisterplezier!
Un saludo muy caliente, een hartelijke groet,
best regards, cari saluti,

Richard van den Wittenboer


Copyright - Disclaimer - Privacy

 In deze september 2018 editie van het Latin-Magazine onder andere: