Latin Magazine Editie juni 2022

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

wo 15 juni 2022 - vandaag is het 22-06-2024

Latin Magazine heeft deze maand een zomers tintje: It's summertime en dat betekent weer feesten op de vele evenementen en festivals.

We zijn zeer verheugd dat de wereld er op dit moment een stuk zonniger uitziet. We kunnen weer dansen en sjansen op de vele feesten en evenementen die dit jaar weer georganiseerd mogen worden.

Deze maand speciale aandacht voor onder andere Afro Latin in het Belgische Bree. Een festival met dit jaar een super line-up van diverse Latin genres waaronder, reggaeton Gente d’ Zona, Bachata Grupo Extra, van eigen bodem Rolf Sanchez en “La camisa negra” vertolker Juanes. Kortom het is teveel om op te noemen, dus lees snel het artikel
https://www.latinworld.nl/latin/nieuws/afro-latino-full-line-up--1034.php

Dat België uitblinkt in de festivals is al jaren bekend. Het is dan ook bijzonder  fijn dat we niet een maar twee keer naar onze zuiderburen mogen afreizen en nogmaals getrakteerd worden op een Latin mix. Antilliaanse feesten pakt dit jaar voor de 39ste keer weer flink uit. We gaan ons weer flink tegoed doen dit jaar!
https://www.latinworld.nl/latin/nieuws/en-we-gaan-weer-swingen-antilliaanse-feesten-2022-1036.php

De Toneelmakerij, Theater De Krakeling en Urban Myth slaan de handen ineen met een programma dat aansluit bij het initiatief Theater voor Keti Koti, op 30 juni en 1 juli 2022. Podia en gezelschappen presenteren programma’s die verhalen vertellen over het koloniale- en slavernijverleden van ons land.
https://www.latinworld.nl/latin/nieuws/theater-voor-keti-koti-familievoorstelling-in-kleur-8--1033.php

Jawel! Dit is hét Afro Latin festival in Nederland. En dit jaar vieren wij het groots op het terrein van Car Jeans Stadion in Den Haag. Drie dagen en nachten in 5 Area's vol met workshops, bootcamps, afrobattle, showdance, animatie, concerten, socials en (after).
https://www.latinworld.nl/latin/nieuws/afro-latin-summerfestival-1038.php

Lees meer in het magazine (de rechterbalk)!
Wij hopen dat we je weer hebben kunnen trakteren op nieuws en wetenswaardigheden en zien jullie graag op een van de vele evenementen.


Saludos de team Latinworld ♥

 


Tevens doen wij een oproep aan onze lezers: Ben jij een Latin fanatic en vind je het leuk om regelmatig oa.a. een evenement te bezoeken, foto's te maken, cd's te recenseren, heb je een Latin product waar je over wil vertellen en je houdt van schrijven (je hoeft het niet allemaal te kunnen)?

Dan is de redactie van Latin Magazine/Latin World op zoek naar jou. Wij vinden het leuk als onze roving reporters uit alle hoeken van het land komen en diverse Latin voorkeuren hebben. 
Schrijf jou motivatie naar info@latinworld.nl.

Copyright - Disclaimer - Privacy

 In deze juni 2022 editie van het Latin-Magazine onder andere:

Afro-Latino: Full Line-up!

Vandaag maakt het Afro-Latino Festival de line-up compleet voor de eerste editie van het festival op THOR PARK in Genk. We vull...

En we gaan weer swingen: Antilliaanse feesten 2022

Antilliaanse Feesten al bijna 40 jaar het Latin festival in de lage landen. Drie avonden en nachten boordevol met de grootste caribbean, latin- en afro-artiesten

Advertorial

Fotografiereis naar Havana en Vinales, Cuba

Afro Latin Summerfestival

Jawel! Dit is hét Afro Latin festival in Nederland. En dit jaar vieren wij het groots op het terrein van Car Jeans Stadion in Den Haag. Drie dagen en nachten in 5 Area's vol met workshops, bootcamps, afrobattle, showdance, animatie, concerten, s

EhShawnee presenta su nuevo sencillo

Santo Domingo, R.D. (06 de junio del 2022).- La salsera dominicana EhShawnee acaba de lanzar al mercado su nuevo sencillo que..

Tiempo Gezellig | #32. De Venezuela: Jasiel Hernández

Descubre la historia de Jasiel Hernández nacida en Caracas Venezuela, Jasiel ..

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Theater voor Keti Koti: familievoorstelling In Kleur (8+)

De Toneelmakerij, Theater De Krakeling en Urban Myth slaan de handen ineen met ..