De februari 2022 editie van het Latin-Magazine

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

di 15 februari 2022 - vandaag is het 24-07-2024

Ja we zijn weer back in business, we gaan weer open en er is weer van alles mogelijk...Que bueno!
Een heel vrolijk en optimistisch gevoel dat we elkaar weer kunnen ontmoeten bij Latin concerten en fiesta's, nu kan 2022 echt beginnen.

We verwachten de komende maanden weer veel nieuws op Latinfront en kunnen niet wachten om al jullie evenementen met jullie te delen. Het is bijna een beetje onwerkelijk dat we misschien weer in een normale samenleving terechtkomen. Wij hebben er in ieder geval heel, heel erg veel zin in.

Deze maand hebben wij uiteraard weer wat te delen met jullie!
Minou vertelt je de stand van haar doneer actie voor, onder andere, medicijnen en andere eerste levensbehoefte voor de mensen op Cuba. Dat het niet makkelijk is om iets voor elkaar te krijgen blijkt dan ook weer uit haar verhaal. Veel frustraties en gelukkig ook heel veel lieve en behulpzame mensen.
Lees hier verder...

Voor de Spaanstalige onder ons natuurlijk weer een nieuwe editie van de Podcast van Tiempo gezellig (nummer 25) met als onderwerp: De Puerto Rico: Glorializ Lantigua y Stephanie de Jesus 
Ellas son Glorializ Lantigua y Stephanie de Jesús, dos amigas que la vida unió en este pedacito de tierra llamado Nederland y que de una forma muy amena y simpática nos platican el por qué decidieron vivir aquí.

Terwijl Gabriel García Márquez in 2014 op sterven ligt, vertrouwt zijn zoon Rodrigo García zijn gedachten en overpeinzingen toe aan het papier. Wat begint als een poging om grip te krijgen op de gebeurtenissen, eindigt als een intiem en eerlijk verslag over de sterfelijkheid en menselijkheid van zijn vader. Lees verder...

 
De sfeer van de kust en de uitstraling van de stad. Dit is hoe men de geest van COASTCITY zou kunnen definiëren. Het voor een Grammy genomineerde artiest-producerduo wordt gevormd door Jean Rodríguez en Danny Flores, twee veelzijdige muzikanten die besloten hun kennis en ervaring te bundelen in een innovatief tweetalig muzikaal project.
Lees meer...

 

 

 


Ons magazine staat, naast de artikelen, ook boordevol nieuwe (en soms ook wat oude) video's die wij met zorg voor jullie hebben geselecteerd. We hopen in de komende editie(s) ook weer leuke foto's te hebben van de festiviteiten, zeker nu er een heel voorjaars- en zomerseizoen aan zit te komen. Deel jouw ervaring, foto's of tips met ons en neem contact op met Latin-Magazine door een E-mail te sturen.

Hasta pronto!

Copyright - Disclaimer - Privacy

 In deze februari 2022 editie van het Latin-Magazine onder andere:

Update februari donaties Cuba

We zijn inmiddels opgehouden met de donaties en van het geld: € 2.905,00 (natuurlijk minus 6% commissie plus transactiekosten à € 0,85 per donatie van het platform) hebben wij denk ik toch zo’n € 2500 ontvangen.

Tiempo Gezellig | #25. De Puerto Rico: Glorializ Lantigua y Stephanie de Jesús

Ríe y disfruta con nosotros la historia de dos chicas originarias del bellísimo Puerto Rico.

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Change, Rhythm, Life

OSBC gecanceld.. we gaan 100% voor het DALDC! Het Dutch Afro Latin Dance Championship, ofwel het Nederlands Kampioenschap Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en Latin Burlesque! DALDC 2022 is ON!

Zoon Gabriel García Márquez: Er is nog tijd

Terwijl Gabriel García Márquez in 2014 op sterven ligt, vertrouwt zijn zoon Rodrigo García zijn gedachten en overpeinzingen..

COASTCITY, Puerto Rico's R&B sound

The vibes of the coast and the attitude of the city. This is how one could define the spirit of COASTCITY. The Grammy-nominated artist..

Advertorial

Social dance, salsaventure

In april 2022 verschijnt de intrigerende roman Xiringuito van Edwin Winkels

'In deze roman heb ik al mijn liefde voor en kennis over deze bijzondere stad proberen..