De op Aruba geboren Robert Jeandor is dankbaar dat de onlangs overleden Johnny Ventura hem heeft ontdekt.

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

za 16 oktober 2021

Robert Jeandor begon de Venezolaanse cuatro te spelen met zijn vader toen hij zes jaar oud was op zijn thuiseiland Aruba. Hij werd ontdekt door de Legendarische dominicaanse zanger Johnny Ventura in de jaren 70 die helaas een tijdje terug is overleden. Robert ging jong naar Sto Domingo en heeft veel geleerd en ervaring opgedaan. Jeandor wordt "De adoptiezoon van de Dominicaanse Republiek" genoemd.

Hij zong, arrangeerde en had vele hits met o.a Los Hijos del Rey en Johnny Ventura en zijn Combo Show. Hij heeft vele studio opnames gehad met Juan Luis Guerra, Wilfrido Vargas, Ramon Orlando en nog veel meer grootheden uit het land van de Merengue. Robert Jeandor is erg dankbaar voor alles wat hij van zijn mentor en leraar Johnny Ventura heeft geleerd en voor alle liefde en warmte die hij van o.a de Dominicanen heeft gekregen en nog steeds krijgt.  Aan Goriaka verteld hij een aantal anekdotes en ook over een muzikaal samenwerking die hij binnekort gaat lanceren.


 In deze oktober 2021 editie van het Latin-Magazine onder andere:

¡Ya estamos de regreso! | Tiempo Gezellig

Esperamos contar contigo para que nos escuches y pases un rato agradable en nuestro Tiempo Gezellig, disfrutando de un ..

Het voordeel van de Corona Crisis

Als er één positief gevolg is van de huidige crisis, is het de opkomst van de virtuele danswedstrijd. Daarmee is het makkelijk om..

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Update oktober donaties Cuba

Door het maken van dit bericht proberen wij u als donateur op de hoogte te houden van de aktie waarbij wij mensen op Cuba..

De op Aruba geboren Robert Jeandor is dankbaar dat de onlangs overleden Johnny Ventura hem heeft ontdekt.

Robert Jeandor begon de Venezolaanse..

Totstandkoming concert Alexander Abreu y Havana d'Primera anno nu

Dat het moeilijk is om te plannen of een concert te organiseren in deze vreemde ti..