Adú

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

zo 16 augustus 2020 - vandaag is het 26-02-2024

In een radeloze poging om Marokko te bereiken sluipen een zesjarig jongen (Adú) en zijn oudere zus (Alika) over een landingsbaan in Kameroen, wachtend om in een vliegtuigruim te kruipen.

Gedurende de openingsscène wordt het al duidelijk dat Adú een pijnlijk verhaal is uit het hedendaagse Afrika. Met armoede, mishandelingen, stroperij en corruptie.

De milieuactivist Gonzalo is getuige van een vreselijke gebeurtenis in het oerwoud. Hij moet niet alleen stroperij bestrijden, maar krijgt ook problemen met zijn uit Spanje aangekomen dochter Sandra. Ondertussen, duizenden kilometers naar het noorden in Melilla, bereidt een groep burgerwachten zich voor om het op te nemen tegen de woedende menigte immigranten die het hek van de grens willen aanvallen. Een goede maatschappelijk getinte film. Drie verhalen lopen door elkaar en komen uiteindelijk samen, zonder veel verrassingen. Spannend!!


Copyright - Disclaimer - Privacy

Betrokken organisaties

Spaanstalige films en series op Netflix


 In deze zomer 2020 2020 editie van het Latin-Magazine onder andere:

Waar kleine eilanden groot in zijn

In de nacht van 9 op 10 mei begon op Antillen WOII en direct de volgende ochtend werd op Curaçao het “Comité Steun aan...

De heetste Latin zomerhits van 2020

Met onder andere Rolf Sanchez, Shaggy, Gloria Estefan en Grupo Extra

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Wat moet je weten als dansondernemer in Coronatijd

Bij PALDA krijgen we steeds meer meldingen binnen van dans ondernemers die nie..

Adú

In een radeloze poging om Marokko te bereiken sluipen een zesjarig jongen (Adú) en zijn oudere zus (Alika) over een landings..