Oproep: Are you in for a challenge and feature in a videoclip?

Delen via Whatsapp  

di 16 augustus 2022 - vandaag is het 04-02-2023

Op Cuba is de band Lachy y la Suprema Ley begonnen met een challenge. Het doel is om zoveel mogelijk mensen te laten dansen en/of zingen op hun laatste nummer "Chica Material" en dit op video vast te leggen.

De groep "Suprema Ley" werd opgericht op 5 augustus 2006 met als doel de wortels van de Cubaanse muziek te redden, zoals: de changüí, de bolero, de son montuno en de songo (de Son die is versmolten met andere genres). Ze hebben het podium gedeeld met verschillende nationale groepen zoals: Tumbao Habana, Isla Caribe, El Niño y la Verdad, Manolito Simonet y su Trabuco. Ze stonden op verschillende podia zoals El Salón Rosado de la Tropical, Casa de la Música de Miramar, casa de la Musica van Varadero, en een aantal jaar geleden toerden ze door Europa en deden onder andere Nederland aan.

 

De band heeft in totaal 14 muzikanten, allemaal afgestudeerd aan verschillende academies. De band bestaat uit vier vocalisten, vier koperblazers (twee trompetten en twee trombones), vier percussionisten (tumbadora, pauken, drums en guiro), een pianist en een bassist. Het repertoire omvat niet-gepubliceerde liedjes geschreven door de bandleider en andere leden van het orkest, wiens teksten thema's als liefde, situaties uit het dagelijks leven verdedigen, allemaal met het idee om hun wortels te verdedigen en de dansers op een duidelijke manierte bereiken.

Ben jij die danser en/of meezinger die het leuk vindt om mee te doen aan de challenge van de band en opgenomen te worden in een videoclip?
Laat het weten dan krijg je de originele audio. Maak een filmpje van jezelf terwijl je op dit nummer danst en stuur het vervolgens via Wetransfer naar minouspits@gmail.com 


Copyright - Disclaimer - Privacy

Geplaatst door : Minouspits

 Meer Latin nieuws

Een culturele reis naar Cuba: dansen en Spaans leren

Cuba staat voor velen op de bucketlist van droombestemmingen voor een heerlijke..

Benefiet voor Cuba met Elito Revé y su Charangon

Op 31 maart vindt er een groot Benefietconcert plaats in Amsterdam tijdens de 3de editie van het Cuban Latin Festival. (NL/ES)

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Zondag 22-01-2023 Salsa proefles voor beginners en basis

Vanaf 15 januari starten we met een nieuwe beginnersgroep Salsa met Salsa Rolf. Rolf ..

Films uit Latijns-Amerika op IFFR 2023

International Film Festival Rotterdam 2023 is weer terug van 23 januari tot en met 5 februari 2023. Veertien dagen lang biedt ..

Casa Latina: ¡Bienvenidas nuevas amigas!

Casa Latina is een serie van ontmoetingen met Latina’s in Nederland. Van januari tot en met juni zullen er op zeven zaterdagen..

Advertorial

Benefietconcert - Cuba - Elito Revé y su Charangón 31-03-2023

Latin Magazine Editie december 2022

Wat verlangen wij weer naar het zomerse zonnetje. Dat we het met dit weer voorlopig moeten doen staat buiten kijf, maar we willen voor jullie toch het zonnetje weer naar binnen brengen met de nieuwste editie van Latin-Magazine.

Vr 30 dec 2022: Back to the 80ts/90ts Antillean Style in Rotterdam

Exotic-Events presenteerd op vrijdag 30 dec, Back to the 80ties / 90ties Antillean Style in Club_Clare, Coolsingel 18, Rotterdam (voorheen Nora Nora of naast Stadhuis).

Vr 23 dec 2022: Exotic Nights Rotterdam in Rotterdam

Nu Exotic-Events zijn feesten kan geven in Club Clare, Coolsingel 18, Rotterdam..

Waarom je de Dominicaanse Victor Herrera in de gaten moeten houden

Soms hoor je muziek waarvan je denkt: hey, who this? Nederland barst namelijk van het..

Summer Breeze Latin Night - The Winter edition

Na een heerlijke zwoele zomer met 14 donderdagen keert Summer Breeze op ..