Casa Latina: ¡Bienvenidas nuevas amigas!

Delen via Whatsapp  

za 25 maart 2023 - vandaag is het 29-05-2023

Casa Latina is een serie van ontmoetingen tussen Latina’s in Deventer en omstreken. Van maart tot en met mei vinden er in Deventer verschillende bijeenkomsten voor en door de Latijns-Amerikaanse communities plaats. Deze bijeenkomsten bestaan uit een deelname aan workshop storytelling, lezingen over thema’s als culturele identiteit, migratie en liefde tot het delen van maaltijden uit landen als Colombia, Dominicaanse Republiek, Costa Rica en Venezuela. De mooie verhalen die hier ontstaan worden omgetoverd tot een Telenovela-podcast en expositie die voor een groot publiek te zien en te horen zullen zijn. De bijeenkomsten en workshops zijn volledig in het Spaans.

Praktische informatie

Wil je graag andere Latijns-Amerikaanse mensen ontmoeten, meedoen aan leuke culturele activiteiten en jouw verhaal en cultuur delen? Meld je dan HIER aan of stuur een email naar xcuentro@gmail.com. Deelname aan de workshops en bijeenkomsten is gratis. De voertaal is Spaans. Wanneer je je opgeeft voor dit project is het belangrijk om bij alle bijeenkomsten aanwezig te zijn.

Planning

De ontmoetingen vinden plaats op zaterdagen van 13.00 uur tot maximaal 16.30 uur. 25 maart vindt de eerstvolgende ontmoeting plaats, daarna zijn er nog ontmoetingen op 22 april en 27 mei. De ontmoetingen vinden plaats bij het Kunstenlab (Havenplein 20, 7411 ME Deventer).

ENCUENTRO

Casa Latina maakt onderdeel uit van ENCUENTRO, een uitwisseling van verhalen. Het is een project waarin het samenbrengen van Latijn-Amerikaanse culturen centraal staat. Het project zet zich in op het faciliteren van ontmoetingen voor Latina’s in Nederland die zich graag met kunst en cultuur bezig (willen) houden. De bijeenkomsten vormen de bron voor het creëren van een podcast geïnspireerd door de vorm van een Telenovela en een tentoonstelling.


Copyright - Disclaimer - Privacy

 Meer Latin nieuws

Salsafeest in Amstelveen

Salsafeest in Amstelveen met DJ Salsa Rolf met welkomstcocktail en diverse hapjes.

Cuban weekend Amsterdam

On Saturday the 13th and Sunday the 14th of May we invite you to our Cuban Weekend.

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

PRESS RELEASE OF NEW SINGLE WILLIE PANAMA 2023

Les informanos que a partir de Enero 1, del 2023, Willie Panama’, se une a la familia..

REFLEJO 2.0 Dahiana Candelo

In REFLEJO 2.0 ensceneert Dahiana Candelo een fictieve ontmoeting tussen haarzelf en Frida Kahlo. Herkent ze zichzelf terug in de..

Steven Brezet "World traveler" available on Vinyl

Steven is super excited to announce that from today his special limited edition vinyls from his Latin / Salsa record ‘World Traveler’ is avalaible.

Advertorial

Summer Breeze Latin Night @ Westergasterras - #1 - 2023 Kick-Off 01-06-2023

Een culturele reis naar Cuba: dansen en Spaans leren

Cuba staat voor velen op de bucketlist van droombestemmingen voor een heerlijke..

Benefiet voor Cuba met Elito Revé y su Charangon

Op 31 maart vindt er een groot Benefietconcert plaats in Amsterdam tijdens de 3de editie van het Cuban Latin Festival. (NL/ES)

Films uit Latijns-Amerika op IFFR 2023

International Film Festival Rotterdam 2023 is weer terug van 23 januari tot en met 5 februari 2023. Veertien dagen lang biedt ..

Casa Latina: ¡Bienvenidas nuevas amigas!

Casa Latina is een serie van ontmoetingen met Latina’s in Nederland. Van januari tot en met juni zullen er op zeven zaterdagen..

Latin Magazine Editie december 2022

Wat verlangen wij weer naar het zomerse zonnetje. Dat we het met dit weer voorlopig moeten doen staat buiten kijf, maar we willen voor jullie toch het zonnetje weer naar binnen brengen met de nieuwste editie van Latin-Magazine.