Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

TotallyZouk @ RotterdamDé zouk dansschool van Nederland

TotallyZouk geeft Zouk danslessen. De juiste combinatie van een goede (basis)techniek en meerdere variaties in de figuren maken de lessen van TotallyZouk voor ieder niveau zeer aantrekkelijk. De lessen zijn opbouwend en staan vooral bekend als energiek en gezellig met ruimte voor persoonlijke aandacht.

TotallyZouk geeft Zouk danslessen, o.a. bij Salsaventura, de grootste Salsa dansschool van Nederland.

De juiste combinatie van een goede (basis)techniek en meerdere variaties in de figuren maken de lessen van TotallyZouk voor ieder niveau zeer aantrekkelijk. De lessen zijn opbouwend en staan vooral bekend als energiek en gezellig met ruimte voor persoonlijke aandacht.

TotallyZouk bestaat uit een enthousiast team van leraren en assistenten die hun passie en liefde voor de Zouk graag met jullie willen delen. Zij kennen allen zowel de heren- als de damespassen en staan de cursisten bij met persoonlijk advies.

Voor het volgen van danslessen bij TotallyZouk is geen vaste danspartner vereist. Uiteraard wordt er wel rekening gehouden met de verhouding heren/dames. Er zijn bij iedere les naast de assistenten voldoende invalheren en/of invaldames aanwezig.

TotallyZouk geeft Zouk danslessen in Zoetermeer en Delft. Drie maal per jaar start een nieuwe cursus seizoen en voorafgaand hieraan organiseren we Open Dagen waarop je vrijblijvend een gratis proefles kunt komen volgen.

Kom gerust eens langs om te kijken of om mee te doen!  

Wat is ZOUK

Zouk betekent ‘feest’ in het Creools. Heel toepasselijk want het is een feest om zouk te dansen. De Zouk dans is afgeleid van de Lambada, een dans uit Brazilië. Zouk zelf is zo ongeveer begin jaren 80 ontstaan. Het is een vloeiende, golvende dans met veel ‘hair movements’, drops en draaipatronen. In tegenstelling tot de Lambada danst men zouk op rustiger muziek. De Zouk dans is oorspronkelijk afkomstig uit de Franse Antillen (caribisch gebied) en heeft daarom sterke Franse invloeden. De Zouk muziek vind zijn oorsprong in Cadence, een muziekstijl uit de Dominicaanse Republiek en heeft duidelijk Franse, Engelse en Afrikaanse invloeden. Feitelijk is de zouk muziek een samensmelting van vele andere muziekstijlen zoals Cadence, Kompa, Balakadri en pop muziek. In Nederland ontwikkelde Claudio Gomes zijn eigen dansstijl van Zouk, genaamd "Zouk Love”. Claudio raakte geïnspireerd door een zouk demonstratie van Adílio en Renata Porto die hij zag op een congres in Rio de Janeiro in 1997. Inmiddels is Zouk Love de meest gedanste zouk stijl in Nederland en waarschijnlijk ook in de rest van West Europa. Bij TotallyZouk geven we dan ook les in deze stijl van zouk dansen, hoewel we af en toe ook workshops met leraren van andere stijlen organiseren. Zouk Love is sexy, sensueel, gracieus en mooi om te zien en heerlijk om te dansen! Het wordt gedanst door allerlei mensen, van alle leeftijden en nationaliteiten. Zouk is niet alleen leuk om te dansen, het is ook een prima lichaamsoefening en werkt ontspannend.

TotallyZouk verzorgt workshops op verschillende niveaus (van beginners tot gevorderden). De workshops kunnen gegeven worden op een van onze danslocaties of op een door u gewenste locatie. Bij de workshops staat “fun” op de eerste plaats. Uiteraard worden er ook diverse creatieve combinaties behandeld, zodat iedereen na de workshop iets geleerd heeft.

 

Bij TotallyZouk kan je ook terecht voor privé danslessen, workshops en demonstraties (zie het menu voor meer informatie). Uiteraard kan je ons altijd bellen, een email sturen of het contact formulier gebruiken.

   
plaats Rotterdam
telefoon +31614689695
Latin dansschool
Latin gericht
 
email info@totallyzouk.nl
zie ook http://www.totallyzouk.nl

http://www.facebook.com/pages/TotallyZouk/366865206738172?ref=ts&fref=ts
 
Routeplanner naar TotallyZouk

Latin dansscholen in de buurt

Dansschool El YoYo

Rotterdam
Latin dansschool

Dança Angolano Dansschool

Rotterdam
Latin dansschool

Salsa Dansschool Salsa Suriharold

Rotterdam
Latin dansschool

Yemaya Dance Company YDCsalsa Hoogvliet

rotterdam
Latin dansschool

LatinBootcamp.nl

Rotterdam
Latin dansschool

Argentijnse Tango Cuartito Azul

Rotterdam
Latin dansschool

Melany Mercedes

Rotterdam
Latin dansschool

Salsability

Rotterdam
Latin dansschool

Havana Dance

Rotterdam
Latin dansschool

Latin Spice

Rotterdam
Latin dansschool

Viva Capoeira

Rotterdam
Latin dansschool

Typical Tropical Events

Rotterdam
Latin dansschool

Kizomba Lounge

Rotterdam
Latin dansschool

Dansschool MamboMike

Rotterdam
Latin dansschool

Centrum Schuttersveld

Rotterdam
Latin dansschool

Alma de Tango

Rotterdam
Latin dansschool

Muévete

Rotterdam
Latin dansschool

Dansschool El Salsero

Rotterdam
Latin dansschool