Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

SunRise Dance @ PurmerendDe Dansschool van Noord Holland voor *Salsa *Zouk *Bachata *Merengue

Welkom bij SunRise Dance! De nieuwe dansschool van Noord-Holland.

SunRise Dance is een gezellig en professionele dansschool waar dansles wordt gegeven op veel niveaus, van beginners tot vergevorderden, in een gezellige sfeer. Naast het verzorgen van Salsa danslessen geven wij ook les in Zouk, Merengue en Bachata.

Wij geven salsales in de LA-Style; deze dansstijl is momenteel het populairst in het uitgaanscircuit. Regelmatig organiseren we open dagen met gratis proeflessen en dansdemonstraties.

Waarom les nemen bij SunRise Dance?

- Meer dan 10 jaar danservaring; - Persoonlijke aandacht; - Gezellig en professioneel; - Enthousiaste leraren; - Snel resultaat, voor je het weet dans je op de feesten mee. Houd je van Latin Dance muziek en heb je altijd al willen leren dansen? Twijfel dan niet langer en meld je aan. Kom en ervaar het plezier dat salsadansen je kan geven tijdens een van onze proeflessen. Bezoek onze gratis open dagen of een van de workshops die wij regelmatig organiseren. Power and style to your dansce! Tot gauw op de dansvloer!

Salsa at Sunrise Dance

Salsa is een zeer populaire dans van hoofdzakelijk Cubaanse oorsprong. Het is ook mooi meegenomen dat de dans meer sensueel - pikanter - is dan de meeste andere Latijns-Amerikaanse dansen en ten onrechte denkt men dikwijls dat de naam daar vandaan komt.

Salsa is geen statische stijl maar legt de nadruk op beweging. Dat betekent ook dat er geen vaste volgorde is waarin wordt gedanst. De man leidt en bepaalt aan de hand van de muziek de figuren. Ingewikkelde figuren met de armen zijn typisch voor de salsa. De voeten doen alleen de basispas met enkele beperkte varianten. Salsadansen wordt wereldwijd beoefend en via de salsa onstaat ook de interesse in andere latin ritmes.

Gek genoeg is het momenteel de oude son die de interesse voor de moderne salsa wekt! Hoe het ook zij, alles is een erkenning van de kracht en schoonheid van de latin muziek.

Zouk Love at Sunrise Dance

De Braziliaanse Zouk is een mooie, sensuele, gracieuze en elegante dans en wordt ook wel de romantische dansvorm van de Lambada genoemd. De Zoukdans is in tegenstelling met de Lambada rustiger en zwieriger, en wordt daardoor ook wel als sensueel en romantisch ervaren. Deze over het algemeen langzamere variant van de Lambada wordt ook wel `Zouk Love` genoemd.

Zouk Love heeft een wat andere basispas en heeft meer vloeiende, golvende en harmonieuze bewegingen. pvallend bij Zouk is net als bij de Lambada het "haarzwaaien". Tevens is een uitstekende connectie tussen beide danspartners van groot belang evenals het gebruik van goede technieken om deze dans mooi, goed en veilig uit te kunnen voeren. De mooie zouk muziek is afkomstig van oa de Franstalige Caribische- en Kaapverdische eilanden.

Zouk betekent "party" in het creools, het brengt je in een ware feeststemming, het is leuk om te zien en te dansen, het is verder erg relaxed en ontspannend. Zouk is mooi om naar te kijken en nog leuker om zelf te dansen!

   
adres Karekietpark 16
plaats 1444 HV Purmerend
telefoon +31629005777
Latin dansschool
 
zie ook http://www.sunrisedance.nl

https://www.facebook.com/SunRiseDanceSrD
 
Routeplanner naar SunRise Dance

Latin dansscholen in de buurt

Dansschool Salsa2impress

Purmerend
Latin dansschool

La Mixtura

Purmerend
Latin dansschool

Dances2Love

Purmerend
Latin dansschool

Salsa Libre Dansschool

Volendam
Latin dansschool

Rock Gym

Zaandam
Sportschool met latin

Dans Hotspot

Wormerveer
Latin dansschool

Dansschool Pasofino

Zaandam
Stijldansschool met latin

Love For Salsa

Zaandam
Latin dansschool

Same Sex Salsa

Amsterdam
Latin dansschool

Salsa Buena Vida

Zaandam
Latin dansschool

Dansschool LIS

Assendelft
Latin dansschool

Salsa Inspiration

Hoorn
Latin dansschool

Salsa4Fun Amsterdam

Amsterdam
Latin dansschool
Sportschool met latin

Salsa Dansschool Salsa2impress

Hoorn
Latin dansschool

Flamencodansschool Brita Falk

Amsterdam
Latin dansschool

Wereldmuziekschool Amsterdam

Amsterdam
Latin dansschool

Ari Garcia

Amsterdam
Latin dansschool