Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Stayokay Maastricht @ Maastricht

Ook wel: StayokayO.l.v. Ruby Pure Latin iedere vrijdag Salsa Social dancing @Stayokay Maastricht

Stayokay Maastricht ligt schitterend aan de Maas. Het hostel ligt midden in het centrum, met het Onze Lieve Vrouweplein op loopafstand. Na een actieve of culturele dag kun je lekker ontspannen in de sfeervolle lounge of bar.

Het hostel heeft 3 multifunctionele zalen en 38 ruime, modern ingerichte kamers. Op het terras aan het water geniet je van een verfrissend drankje of een heerlijke barbecue. Zin om een stuk te varen? Het hostel heeft een eigen aanlegsteiger voor boten. Kom ook eens langs tijdens de populaire salsa-avonden op vrijdag.

Stayokay Maastricht is door haar ligging en faciliteiten uitstekend geschikt voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. Het hostel beschikt over drie multifunctionele zalen, een groot terras aan de Maas en een restaurant en bar. De ruimtes zijn geschikt voor diverse gelegenheden: van bedrijfsfeest tot familiefeest, van seminar tot repetitieruimte. Ook de omgeving biedt veel mogelijkheden: doe een gps-tocht met uitdagende opdrachten, ga moutainbiken door de grotten of laat je rondleiden door bourgondisch Maastricht.

Stayokay maakt altijd een programma op maat, tegen een vriendelijke prijs!

   
adres Maasboulevard 101
plaats 6211 JW Maastricht
telefoon +31-437501790
 
email maastricht@stayokay.com
zie ook https://www.stayokay.com/nl/hostel/maastricht

https://www.facebook.com/StayokayMaastricht
 
Routeplanner naar Stayokay Maastricht