Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Salsamotion @ HaarlemWeekly salsa classes at the train station of Haarlem. Unique location, great instructors and lots of fun. Visit our weekly parties with good DJ`s, friendly dancers and often with well known bands and dance shows.

André Gahrmann

André is een geboren Haarlemmer en heeft bij Gemeentepolitie Haarlem gewerkt als hondengeleider, waarbij hij honden heeft opgeleid o.a. voor het opsporen van verdovende middelen. Ook is hij secretaris geweest van de Ned. Pencak Silat Bond (Indonesische zelfverdediging) en heeft de bestuursopleiding hiervoor gevolgd in Djakarta (Indonesië). Hij is op een int. toernooi in Wenen (Oostenrijk) kampioen geworden in de wedstrijdvorm van Pencak Silat. Sinds 1996 aan het dansen. Begonnen met Cubaanse salsa. Hiervoor ook op Cuba les genomen, zowel bij het Ballet Folkorico Cutumba in Santiago, als privélessen bij de diverse leraren van deze dansschool. In 1999 begonnen met les geven in Cubaanse salsa in Zaandam. In 2000 uiteindelijk terechtgekomen bij Club Asi in Haarlem en gefascineerd geraakt door de L.A.stijl van Marlon Castillo zoals hij die naar Europa heeft gebracht. In 2001 les gaan geven in Schagen en 2003, samen met zijn zakenpartner Tonka, opgenomen in het docententeam van Club Asi. Sinds 01 april 2005 samen met Tonka ook eigenaar geworden van deze Haarlemse Salsa dansschool.Inmiddels ook bekend en zeer gewaardeerd als DJ Andres en veel gevraagd op buitenlandse festivals zoals Monaco, Athene, Dublin, Berlijn etc. In augustus 2007 was hij DJ op het China Salsa congress in Beijing en in 2010 in San Francisco.

Tonka Barrera

Geboren in Parijs, half nederlands/chileens, heeft 10 jaar in Spanje gewoond en gewerkt in de reiswereld. Startte haar dansgeschiedenis in 1992 met argentijnse tango in Den Haag. In 1994 maakte zij kennis met salsa en raakte in de ban van deze dans, vanwege het bruisende en energieke aspect.Zij belandde in 1999 in het Asi-showteam van de Haarlemse Salsa dansschool Club Asi. Vanaf 2002 assisteerde zij Paul "Gallito" Baarn in het lesgeven. Zij heeft ook gedanst in een tv-commercial van Nescafé met als thema de argentijnse tango. Tonka is naast salsa-lerares ook gediplomeerd Astrologe en geeft les aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Bloemendaal. Tevens is zij Yoga-lerares, geeft lessen in Voetreflexologie en is trainer in NLP ( Neuro-Linguïstisch Programmeren).

Kennismaken met ons en onze lesstijl ?

Dat kan! Wij geven wij bij aanvang van onze Salsa feesten op het station Haarlem elke 2e en 4e zaterdag van de maand een proefles voor beginners om 20.30 uur. Zie pagina agenda.

Salsamotion Haarlem

Haarlem Salsa lessen   
plaats Haarlem
telefoon +31-238801234
Latin dansschool
Dj
Organisator
 
email info@salsamotion.nl
zie ook https://www.salsamotion.nl

https://www.facebook.com/Salsamotion.salsa.haarlem/

https://www.youtube.com/user/DJAndres/videos
 

Latin agenda Salsamotion

Nieuws

Dansschool in the spotlight: Salsamotion

Salsamotion bestaat al sinds 2004 en geeft lessen in Salsa, bachata en Kizomba voor beginners tot vergevorderden. Er wordt lesgegeven in het Danshuis Haarlem in het centrum van Haarlem.


Routeplanner naar Salsamotion

Latin dansscholen in de buurt

Vitor Costa - Escuela de Tango

Haarlem
Latin dansschool

Wooden Clogs Dance Productions

Haarlem
Latin dansschool

Latin Club Fiesta

Haarlem
Latin dansschool

You Tango

Haarlem
Latin dansschool

De Vos Dance Studio Haarlem

Haarlem
Latin dansschool

SalSamore

Haarlem
Latin dansschool

De Vos Dance Studio`s

Haarlem
Latin dansschool

Club Fiera

Hoofddorp
Latin dansschool

Dance & Party Centre Marcella van Altena

Hoofddorp
Latin dansschool

Salsa Sirena

Hoofddorp
Latin dansschool

Samba School Fidelinas

Amsterdam
Latin dansschool

Fire Dance Academy

Hoofddorp
Latin dansschool

Salsa L & A Lorine en Andries

Badhoevedorp ( Amsterdam)
Latin dansschool

Oropuro Dance Community

Amsterdam
Latin dansschool

Danscentrum La Passe

Beverwijk
Latin dansschool

Salsa Buena Vida

Zaandam
Latin dansschool

Guateque Dance Company

Amsterdam
Latin dansschool

Salsa Rolf

Amsterdam
Latin dansschool