Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Dansschool Kizomba Sensual @ Tilburg en EindhovenDansschool voor Kizomba, Semba, Afrohouse en Dominicaanse Bachata

Wij van Kizomba Sensual zijn er van overtuigd dat iedereen Kizomba kan leren dansen en daar nemen onze professionele docenten dan ook alle tijd voor.

Kizomba Sensual is in 2011 opgericht door Marcio Junqueira en Jadilson Santarosa in Eindhoven. Inmiddels is de dansschool ook te vinden in Tilburg. Sinds de oprichting van Kizomba Sensual zijn Marcio en Jadilson met veel energie en enthousiasme bezig om Kizomba bekendheid te geven en verder te verspreiden. Niet alleen via de danslessen, maar ook door het organiseren van workshops, bootcamps, social nights, feesten, het jaarlijkse I Love Kizomba Sensual Festival en spetterende shows in Nederland en het buitenland. Hierdoor is Kizomba Sensual een zeer bekende naam binnen de Kizombawereld.

De dansstijl van Kizomba Sensual is een mix de traditionele Angolese Kizomba in combinatie met de moderne Kizomba. Kizomba Sensual leert je daarbij niet alleen Kizomba dansen, maar ook de oorsprong en cultuur  van de Kizomba begrijpen. Naast Kizomba kun je ook lessen en workshops Semba, kizomba, urban kiz en Afro House volgen.  

 Kijk voor onze activiteiten op de agenda op deze website en like onze facebookpagina’s dansschool Kizomba Sensual en Kizomba Sensual om niets te missen.

   
plaats Tilburg en Eindhoven
Latin dansschool
 
email info@kizombasensual.com
zie ook http://www.kizombasensual.com

http://www.facebook.com/ksdansschool/