Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Dansmaster Dans & Party Centrum van Opstal Berkel-Enschot @ Berkel-Enschot

Ook wel: Van Opstal Berkel-EnschotDancemasters van Opstal voor danslessen in o.a. Zumba, streetdance, hiphop, showdance, kidsswing en stijldansen. DanceMasters van Opstal staat voor plezier, gezelligheid en professionaliteit. Dit uit zich in sfeervolle lessen en de gezelligste feesten en danscafés. Daarnaast bieden we ook wedstrijdtraining, privélessen en een bijzondere afsluiting van het dansseizoen met een grote theatershow.Partycentrum Van Opstal Berkel-Enschot is de ideale uitvalsbasis voor het geven van een feest. Van Opstal biedt dan ook alle mogelijkheden die u wenst bij het huren van een zaal. Of u nu kiest voor de kleine zaal of voor de grote zaal, het kan altijd aangekleed worden op de manier die u wenst. En de prijzen? Die blijven aantrekkelijk.

Beide zalen in Partycentrum van Opstal Berkel-Enschot hebben een eigen airconditioning, eigen toiletten en een goede licht en geluidsinstallatie. De catering mag u zelf verzorgen, maar uiteraard is het ook altijd mogelijk om gebruik te maken van de mogelijkheden die wij, tegen een scherpe prijs, bieden. Sowieso zijn bij de prijs altijd inbegrepen het gebruik van: tafels, stoelen, glazen, servies en krukken. De parkeermogelijkheden voor het partycentrum zijn gering, maar op loopafstand parkeert u uw auto gratis op een van de grotere parkeerplaatsen.

Partycentrum van Opstal al ruim 50 jaar feesten en partijen verzorgt in Tilburg.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ons het feest te laten verzorgen of om zelf alles te regelen.

Wij verzorgen allerlei soorten feesten en zaalhuur in Tilburg en/of Berkel-Enschot.

U kunt bij ons terecht voor workshops, bedrijfsuitjes, bruiloften, koffietafels, verjaardagen, evenementen, jubilea en nog veel meer.

U kunt bij Partycentrum van Opstal Berkel-Enschot terecht voor workshops, bedrijfsuitjes, bruiloften, koffietafels, verjaardagen, jubilea en nog veel meer. Door ruim 50 jaar ervaring kunt u ervan op aan dat uw feest bij Partycentrum Van Opstal Tilburg in zeer goede handen is.

De grote zaal biedt ruimte aan groepen van 100 personen tot maximaal 250 personen. De zaal heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen en een aparte airco-installatie. Op het balkon boven is plek aan een groep mensen en onderin de zaal kunnen stoelen, statafels en zittafels gebruikt worden om gasten te accomoderen.

De grote zaal beschikt over een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie.

Geluid:

 • 4 500 watt speakers
 • 1000 watt bass speaker
 • Dubbele Denon cd speler
 • 3.5mm jack (voor het aansluiten van een laptop, mobiele telefoon etc.)
 • 6 kanaals mengpaneel
 • Draadloze headsets
 • Microfoon

Licht:

 • 12 full-color LED spots
 • 2 geluidgestuurde projectors
 • Vrijwel alle interieur verlichting is dimbaar

De kleine zaal biedt ruimte aan groepen van 20 personen tot maximaal 110 personen. Deze zaal heeft zijn eigen sanitaire voorziening en een onafhankelijke airco-installatie. De zitjes bieden plaats aan ongeveer 35 personen, waarbij eventueel zit- en staantafels gebruikt kunnen worden om meer personen te accommoderen.

De kleine zaal beschikt over een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie.

Geluid:

 • 4 500 watt speakers
 • 1000 watt bass speaker
 • Dubbele Denon cd speler
 • 3.5mm jack (voor het aansluiten van een laptop, mobiele telefoon etc.)
 • 6 kanaals mengpaneel
 • Draadloze headsets
 • Microfoon

Licht:

 • 5 full-color LED spots
 • Vrijwel alle interieur verlichting is dimbaar

Natuurlijk hoeft u de catering niet volledig uit handen te geven wanneer u een zaal huurt bij Partycentrum van Opstal. U kunt dit ook zelf in de hand nemen en houden. Dat betekent dat u zelf de inkoop doet, zorgt dat de catering aanwezig is. Verder regelt u zelf het personeel en zorgt u ook zelf voor de dranken die geschonken worden. Ook de versiering doet u volledig zelf. Er is enorm veel mogelijk, dus informeer naar de mogelijkheden.
Kortom: onze zaal, uw drinken, uw catering (indien u dit wilt), uw personeel en uw versieringen.

Uiteraard staat er altijd iemand klaar voor u. In de zaal is tijdens het gehele feest iemand van ons aanwezig. Wij begeleiden dan ‘uw personeel’ en helpen indien nodig. Hou er wel rekening mee dat de keuken NIET gebruikt kan worden. Wel is het mogelijk om gebruik te maken van de oven en magnetron die aanwezig zijn (deze worden dan in de ruimte met het buffet geplaatst).

Naast het gebruik van onze bar, onze geluidinstallatie en onze verlichting heeft u ook vrije beschikking over stoelen, borden, bestek, zittafels, staantafels en diverse schaaltjes en bakjes.

Berkel-Enschot Van Opstal
Burgemeester Brendersstraat 3
5056 HX
Berkel-Enschot
013 – 88 98 222   
adres Burgemeester Brendersstraat 3
plaats 5056 HX Berkel-Enschot
telefoon +31138898222
 
email info@dansvanopstal.nl
zie ook https://www.partycentrumtilburg.nl/partycentrum-berkel-enschot/

https://www.facebook.com/PartycentrumvanOpstal
 
Routeplanner naar Dansmaster Dans & Party Centrum van Opstal Berkel-Enschot