Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Amanné Caribisch Centrum @ NijmegenAmanné Caraïbisch centrum en salsadansschool Amanné is al sinds 1983 een exotisch stukje Nijmegen waar dans, muziek en verschillende culturen elkaar ontmoeten.

Van het oorspronkelijke kleine café aan de Tweede Walstraat 118 is altijd de unieke intieme sfeer gebleven. Het pand biedt na vele investeringen en verbouwingen alle ruimte voor cursussen, feesten en recepties.

Daarbij is Amanné de thuisbasis van: * salsaband `Ayakamata` * salsa showgroep `Salséa Company` * carnavals showgroep `Caribbean Flowers`

Zij zijn al jaren vaste prik bij verschillende festivals en speciale gelegenheden. 

Denk aan: * Salsa- en Sambafestival, * Dag van de Vlag van Curaçao, * Nijmeegse 4daagse feesten, * Waalkade goes Salsa, * Nijmegen Tropical * Rio aan de Rijn in Arnhem.

Ons enthousiast team van docenten geven groepslessen van maximaal 30 deelnemers (of 15 paren). We houden bewust de groepen klein, zodat individuele begeleiding mogelijk blijft. Dansen begint bij het luisteren naar de muziek en het herkennen van het ritme. Stap voor stap leert u de basis van de verschillende technieken. Naast de lessen krijgt u volop gelegenheid bij ons vrijblijvend te oefenen. Als cursist ontvangt u een ledenpas waarmee u kortingen krijgt op entree van geselecteerde dansfeesten en evenementen én op uw aankopen bij dans- en theaterwinkel Podium, aan de Van Welderenstraat nr. 107 in Nijmegen!

ZAALVERHUUR: Amanné is uw tropische locatie in hartje Nijmegen. Heeft u een verjaardag, een huwelijk, een familiefeest of andere redenen voor een feestje? Wij helpen u graag verder. Amanné beschikt over maar liefst drie zalen met eigen bar en een heerlijke cateringservice. U bent van harte welkom als u deze tropische locatie eens wilt komen bekijken. Amanné biedt drie grote dansvloeren met elk een eigen bar, twee keukens, een lesruimte en twee buitenterrassen. Voor bezichtingen of informatie over onze zaalverhuur, workshops en arrangementen neemt u contact met ons op. ARRANGEMENTEN: Amanné heeft vier complete arrangementen voor u samengesteld, voor elk budget en gelegenheid. Op deze manier biedt Amanné de ruimte én de mogelijkheden om uw evenement tot een succes te maken. Amanné biedt een viertal succesvolle pakketten aan van een kort programma tot de volledige Caraïbische beleving volgens het `Do, Dine, Dance` -principe. Onze arrangementen zijn vernoemd naar beroemde Caraïbische vogels en een prachtig strand van Curaçao.

Bekijk de unieke Antilliaanse pareltjes en laat u verrassen!   
adres Tweede Walstraat 118
plaats 6511 LW Nijmegen
telefoon +31243233832
Latin dansschool
 
email info@amanne.nl
zie ook https://www.amanne.nl/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063534222006

https://twitter.com/amannenijmegen
 

Latin agenda Amanné Caribisch Centrum

vr 19 apr 2024
  Amanné All Salsa & Bachata Party
vr 26 apr 2024
  Amanné All Salsa & Bachata Party
zo 28 apr 2024
  Amanné Sunday‘s Salsalon

Nieuws

Caribisch Centrum Amanné in Nijmegen 35 jaar

Amanné, de oudste Salsa dansschool in Nederland bestaat 35 jaar en dat werd ..