Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

1-2 Step Dance & Sport @ Son en BreugelDance & Sport Centre

Dance & Sport doe je bij ons op de Dansvloer!

Ons Dance & Sport Centre houdt nauwlettend de nieuwe ontwikkelingen in de gaten. Zo kun je bij ons terecht voor Verschillende Dans-en Sport lessen (streetdance, ClipDance, breakdance, Aerobics, BodyShape, BBB, PowerHour, enz.)

en natuurlijk doen wij ook mee met de nieuwste sensatie Zumba.

Kortom voor ieder wat wils in een ongedwongen, Gezellige sfeer !!!

Dance & Sport verminderen

HipHop, Streetdance, ClipDance, breakdance, aerobics, BBB, Powerhour, Zumba enz.: is "bouncen op de beat" en elke beweging is 8 tellen . Het is niet "gewoon" dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes en goed ritmegevoel.

Zumba "De DanceWorkOut" is aerobics op Swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De Verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen Zoals Salsa, Samba, Merengue, Cuba, Calypso, Reggaeton en Hiphop komen aan bod en doen de heupen swingen.

Wist je dat je met Zumba ongeveer 800-1000 kilocalorieën per uur verbrand?

Workshops

Bij 1-2 Stap bent u ook aan het juiste adres voor het verzorgen van workshops, op locatie, op uw feesten en / of evenementen. Kosten op aanvraag>

Onze lessen worden gegeven in de grote zalen van: Zalencentrum De Geseldonk aan de Cederhoutstraat 44, Mierlo-Hout. Open Jongerencentrum Connect (OJC) aan de 2e Haagstraat, Helmond Sport,- Zalencentrum De Weijer aan de Hr.van Scherpenzeelweg 24, Mierlo

Bailamos Latino by Erik van Gestel

Zouk is combinatie tussen zouk en lambada: het behoort tot de populairste non-ballroom dansen voor koppels en alleengaandenin Brazilië.

Ook Forró, Samba de gafieira, Merenque, Bachacha  en Salsa behoren tot de populairste latin dansen. De wekelijkse lessen zijn op donderdag avond maar kan ook weer aangepast worden.. Snookertown (zaal), Hoofdstraat 136, Helmond ‘t Hout (vlakbij Eindhoven)

   
plaats Son en Breugel
telefoon +31-623701005
 
email info@1-2step.nl
zie ook
https://www.facebook.com/12stepdance