Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Victor Manuelle



Amerikaans/Puertoricaans Salsa zanger

Victor is een Latin Grammy genomineerde Succesvolle in Amerika geboren Puerto Ricaanse salsa zanger en songwriter. Ook wel bekend als zanger van salsa romantica of "salsa monga", maar heeft zeker ook  geëxperimenteerd met stijlen variërend van Colombiaanse vallenato tot reggaeton. 

 

Hoewel geboren in New York City in de wijk The Bronx, groeide Victor Voornamelijk op in Isabela, Puerto Rico. Opgroeien in Puerto Rico had een grote invloed op zijn jeugd en hij  genoot van de salsa muziek (die was immens populair in Puerto Rico).
Zijn zang carrière begon Vanwege Gilberto Santa Rosa, tijdens een concert door de salsa superster. Santa Rosa nodigde Victor uit om een lied met hem te zingen op het podium en tot Santa Rosa`s verbazing kon Victor niet alleen zingen, maar hij improviseerde teksten gedurende het lied van Santa Rosa.. Kort daarna, op aanbeveling van Santa Rosa,  heeft de Puerto Ricaanse bandleider Don Victor Periñon de tiener ingehuurd als back-up zanger. 

Vanaf dit prille begin is Victor Manuelle uitgegroeid tot een van de best verkopende salsa artiesten van de afgelopen jaren.

Hij heeft duetten gedaan met grote salsa artiesten onder andere met Issac Delgado - Mas que duele

Discografie:

Justo a Tiempo (1993)
Sólo Contigo (1994)
Víctor Manuelle (1996)
A Pesar de Todo (1997)
Ironias (1998)
Inconfundible (1999)
Instinto y Deseo (2001)
Le Preguntaba a la Luna (2002)
Travesía (2004)
Decisión Unánime (2006)
Una Navidad a Mi Estilo (2007)
Soy (2008)
Yo Mismo (2009)
Busco Un Pueblo (2012)
Me Llamaré Tuyo (2013)
Me Llamaré Tuyo Reloaded (2014)
Que Suenen Los Tambores (2015)

Externe links Victor Manuelle

   
 
zie ook http://www.victormanuelleonline.com/

https://www.facebook.com/victormanuelleonline

https://twitter.com/victormanuelle

https://www.youtube.com/channel/UCA7HqlcNzmhUWwPT34WVzrw
 

 Overzicht Latin artiesten

Meer over Romeo Santos
Romeo Santos

Geboren in the Bronx op 21 juli 1981, startte hij zijn loopbaan als zanger in het koor van de plaatselijke kerk, om verv..

Meer over Grupo Extra
Grupo Extra

Dit Dominicaanse gezelschap – met Zwitserland als thuisbasis – draait rond rapper `El Doggy` en zanger `Didd..

Advertorial.

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Meer over Son Trompettiste Maite Hontele
Son Trompettiste Maite Hontele

Als jong meisje kreeg Maite Hontelé bij de fanfare een trompet in handen gedrukt: het was het begin van een carri..

Meer over Marc Antony
Marc Antony

Marco Antonio Muñiz (New York, 16 september 1968), beter bekend als Marc Anthony, is een Puerto Ricaans singer-so..

Meer over Alexander Abreu & Havana D` Primera
Alexander Abreu & Havana D` Primera

Alexander Abreu & Havana D’Primera keerden de populaire Cubaanse muziek ondersteboven, en claimden hun plek tu..

Meer over Elvis Crespo
Elvis Crespo

Elvis Crespo is de enige Latin artiest wiens Muziek letterlijk op de maan is gespeeld, en een tropisch nummer langer dan..

Meer over Oscar D` León
Oscar D` León

..

Meer over Tomi y Su TimbaLight
Tomi y Su TimbaLight

Tomi & su TimbaLight Liefhebbers van salsa en live muziek kennen hem als charismatische zanger, maar Tomás S..

Meer over Ephrem J
Ephrem J

Ephrem Jonathan Ocalia; artiestennaam Ephrem J werd geboren op 24 november 1984 in Curaçao. Zijn vader, Ephrem Oc..

Meer over TROMBORANGA Salsa Orchestra
TROMBORANGA Salsa Orchestra

Tromboranga´s spicy ingredients are the trombones sound, solid and strong percussion, and they recover the essence..