Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Orquesta Guayacán



Orquesta Guayacán is een Colombiaanse salsagroep uit Bogotá. Deze groep is in 1984 opgericht door Alexis Lozano.

In hun oeuvre bevinden zich bekende nummers als `Oiga, mire, vea`, Amor traicionero, Onvierno en primavera, Ay amor, cuando las miradas hablan en Cambiaré por ti.

Opvallend was dat Gauyacan samen met Grupo Niche zwarte leadzangers gebruikten. De beide bands hebben ook vier albums samen opgenomen. Qua sound zijn er ook veel parallellen.

Discografie

  • 1990: Las mas bella
  • 1993: A verso y golpe
  • 1993: Con el corazon abierto
  • 1994: A puro golpe
  • 1995: Llego la hora de la verdad
  • 1997: Con sabor tropical
  • 2000: Nadie nos quita lo bailao
  • 2001: Sentimental de punta a punta
  • 2003: Otra cosa
  • 2004: Por Siempre
  • 2006: Xtremo
  • 2007: Vip Edition
  • 2009: Bueno y más
  • 2013: 25 años 25 exitos 25 artistas



   
 
zie ook Volg Orquesta Guayacán op Instagram
https://www.instagram.com/guayacanoficial/


https://www.facebook.com/guayacanoficial/

https://twitter.com/guayacanoficial
 

 Overzicht Latin artiesten

Meer over Romeo Santos
Romeo Santos

Geboren in the Bronx op 21 juli 1981, startte hij zijn loopbaan als zanger in het koor van de plaatselijke kerk, om verv..

Meer over Grupo Extra
Grupo Extra

Dit Dominicaanse gezelschap – met Zwitserland als thuisbasis – draait rond rapper `El Doggy` en zanger `Didd..

Advertorial.

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Meer over Son Trompettiste Maite Hontele
Son Trompettiste Maite Hontele

Als jong meisje kreeg Maite Hontelé bij de fanfare een trompet in handen gedrukt: het was het begin van een carri..

Meer over Marc Antony
Marc Antony

Marco Antonio Muñiz (New York, 16 september 1968), beter bekend als Marc Anthony, is een Puerto Ricaans singer-so..

Meer over Alexander Abreu & Havana D` Primera
Alexander Abreu & Havana D` Primera

Alexander Abreu & Havana D’Primera keerden de populaire Cubaanse muziek ondersteboven, en claimden hun plek tu..

Meer over Elvis Crespo
Elvis Crespo

Elvis Crespo is de enige Latin artiest wiens Muziek letterlijk op de maan is gespeeld, en een tropisch nummer langer dan..

Meer over Oscar D` León
Oscar D` León

..

Meer over Tomi y Su TimbaLight
Tomi y Su TimbaLight

Tomi & su TimbaLight Liefhebbers van salsa en live muziek kennen hem als charismatische zanger, maar Tomás S..

Meer over Ephrem J
Ephrem J

Ephrem Jonathan Ocalia; artiestennaam Ephrem J werd geboren op 24 november 1984 in Curaçao. Zijn vader, Ephrem Oc..

Meer over TROMBORANGA Salsa Orchestra
TROMBORANGA Salsa Orchestra

Tromboranga´s spicy ingredients are the trombones sound, solid and strong percussion, and they recover the essence..