Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook

Orquesta Guayacán



Orquesta Guayacán is een Colombiaanse salsagroep uit Bogotá. Deze groep is in 1984 opgericht door Alexis Lozano.

In hun oeuvre bevinden zich bekende nummers als `Oiga, mire, vea`, Amor traicionero, Onvierno en primavera, Ay amor, cuando las miradas hablan en Cambiaré por ti.

Opvallend was dat Gauyacan samen met Grupo Niche zwarte leadzangers gebruikten. De beide bands hebben ook vier albums samen opgenomen. Qua sound zijn er ook veel parallellen.

Discografie

  • 1990: Las mas bella
  • 1993: A verso y golpe
  • 1993: Con el corazon abierto
  • 1994: A puro golpe
  • 1995: Llego la hora de la verdad
  • 1997: Con sabor tropical
  • 2000: Nadie nos quita lo bailao
  • 2001: Sentimental de punta a punta
  • 2003: Otra cosa
  • 2004: Por Siempre
  • 2006: Xtremo
  • 2007: Vip Edition
  • 2009: Bueno y más
  • 2013: 25 años 25 exitos 25 artistas



   
 
zie ook Volg Orquesta Guayacán op Instagram
https://www.instagram.com/guayacanoficial/


https://www.facebook.com/guayacanoficial/

https://twitter.com/guayacanoficial
 

 Overzicht Latin artiesten

Romeo Santos

Son Trompettiste Maite Hontele

Advertorial.

Latin Dance Night 2019 16-11-2019

Grupo Extra

Marc Antony

Tomi y Su TimbaLight

Advertorial

Salsa Domingo Amersfoort Special met Rompe Cabeza 27-10-2019

Elvis Crespo

Alexander Abreu & Havana D` Primera

Kassav

Issac Delgado Y Su Orquesta

Manolito Simonet y su Trabuco