Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Moise Gonzalez @ TenerifeMoise Gonzalez, Cubaans muzikant woonachtig in Tenerife

Moise Gonzalez is een ras artiest en timmert al jaren aan de weg met zijn heerlijke salsa. Hij is een Canarische kunstenaar longtime percussionist die als gevolg van een " spierdystrofie " was gedwongen om zijn slaginstrumenten opzij te zetten. Als gevolg van deze verandering kon hij zijn vocale prestaties als muzikant - componist benutten en zingt nu zijn eigen nummers . Moise Gonzalez groeide op in een zeer muzikale familie . Zijn interesse in slagwerk begon aanvankelijk toen hij  6 jaar oud was, tijdens het deelnemen aan culturele evenementen met zijn familie in verschillende groepen  van de populaire muziek 

Op 14 jarige leeftijd begon hij te werken met  sommige dansorkesten en vanaf 16 jaar besloot hij dit te combineren, als autodidact, met meer rigoureuze studies.

Als 20 jarige had hij zich muzikaal ontwikkeld en deelde als snel zijn muzikale intellect met musici zoals Frank Padilla , King Montesino , Evelio Machado , Giraldo Piloto , Joel Drigs en ??????anderen . Tevens  onderging hij ook muzikale opleiding vanuit andere culturen met Omar Plasencia en Luisito Quintero ( Venezuela ) en Rogerio Do Souza ( Brazilië ). Moise werd een partner in  de belangrijkste internationale projecten , waaronder de Sabandeños , Olga Guillot , Lucho Gatica , Elena Romero , Inarhú , Caco Senante , Chago Melian , Luisa Machado , Soul Sanet , Benito Cabrera , Jose Manuel Ramos , etc. 

In de jaren 90 werd hij de meest gewilde muzikant voor muzikale producties die werden ontwikkeld op de eilanden en werkte mee aan zo’n  100 cd’s als sessiemuzikant  bij producties van Guayabera , Manolito Simonet , LIVAM , Los Sabandeños " Mujeres " en vele andere . 

In 2001 na 15 jaar van inspanning te werken met Son IYá. Deze band is stond op nummer 1 voor vele musici op het gebied van salsa. Het werken met verschillende musical directors van internationale faam, waaronder Ramón Sánchez ( Puerto Rico ) , Tommy Olivencia ( Puerto Rico ) Isidro Infante ( New York ) , Luis Garcia ( Miami ), begon hij echt door te breken met zijn band op grote festivals en evenementen in verschillende delen van Europa  en werkte samen met Cheo Feliciano , Andy Montanez , Tito Nieves , Jerry Rivera , Luis Enrique , La India , JA De Canario, Lalo Rodriguez , Tony Vega en een groot aantal andere artiesten die vertrouwd waren met het werk van Moise Gonzalez.

Vanaf die tijd heeft Moise zich geprofileerd als groot muzikant en zanger waarvan de stijl menig salsa liefhebber doet zwijmelen. 

   
plaats Tenerife
telefoon +34 617448984
Artiesten Internationaal
 
email moisegonzalez@me.com
zie ook
https://www.facebook.com/moisegonzalezmusic?fref=ts

https://www.youtube.com/channel/UCH2xF7lXYifIDOWqp-Z7UYQ
 

Video's van Moise Gonzalez
Moise Gonzalez / De Canarias a La Havana


Nieuws

Moise Gonzalez - Una vida una historia

Deze zeer getalenteerde artiest, woonachtig op Tenefife (Spanje) heeft al behoorlijk wat noten op zijn zang maar zijn bekendheid hier in Nederland verloopt wat stroef.


Routeplanner naar Moise Gonzalez

 Overzicht Latin artiesten

Meer over Romeo Santos
Romeo Santos

Geboren in the Bronx op 21 juli 1981, startte hij zijn loopbaan als zanger in het koor van de plaatselijke kerk, om verv..

Meer over Grupo Extra
Grupo Extra

Dit Dominicaanse gezelschap draait rond rapper `El Doggy` en zanger `Diddy Cruz`. In hun korte muzikale carrière ..

Advertorial.

Summer Breeze Latin Night

Meer over Oscar D` León
Oscar D` León

..

Meer over Son Trompettiste Maite Hontele
Son Trompettiste Maite Hontele

Als jong meisje kreeg Maite Hontelé bij de fanfare een trompet in handen gedrukt: het was het begin van een carri..

Meer over Marc Anthony
Marc Anthony

Marco Antonio Muñiz (New York, 16 september 1968), beter bekend als Marc Anthony, is een Puerto Ricaans singer-so..

Advertorial

Meer over Ephrem J
Ephrem J

Ephrem Jonathan Ocalia; artiestennaam Ephrem J werd geboren op 24 november 1984 in Curaçao. Zijn vader, Ephrem Oc..

Meer over Alexander Abreu & Havana D` Primera
Alexander Abreu & Havana D` Primera

Alexander Abreu & Havana D’Primera keerden de populaire Cubaanse muziek ondersteboven, en claimden hun plek tu..

Meer over Frank Reyes
Frank Reyes

Frank Reyes (geboren op 19 juni 1969), met als familienaam Francisco Reyes Lopez, is een van de meest bekende bachata ar..

Advertorial

Social dance, salsaventure

Meer over Elvis Crespo
Elvis Crespo

Elvis Crespo is de enige Latin artiest wiens Muziek letterlijk op de maan is gespeeld, en een tropisch nummer langer dan..

Meer over Natti Natasha
Natti Natasha

Latin artiest in de spotlight deze keer is Natti Natasha. In de latin wereld onder andere bekend door haar duet ”L..