Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

ExtazzExtazz, een muzikale extase om te beleven

Op het moment zijn wij bezig met een nieuwe allround formatie genaamd " Extazz ", graag zou ik u willen informeren dat de band beschikbaar is voor alle eventuele evenementen en feesten. De band bestaat uit allemaal ervaren muzikanten, waar zeker naar muzikale kwaliteit wordt gestreefd.

De muziekformatie Extazz bestaat uit acht top muzikanten die allemaal hun sporen wisten te verdienen in verschillende topformaties in Nederland, maar ook op Curacao en Aruba. Door de vele jaren ervaring en kwaliteit van ieder een van de muzikanten, is het wel zeker dat Extazz aan al uw wensen en verwachtingen zal voldoen. Ondanks de kleine bezetting weet Extazz zich altijd te onderscheiden door een sterke ritmische en harmonische sectie aangevuld met twee ijzersterke blazers. De muzikanten van Extazz zorgen voor een geweldige begeleiding van de twee allround zangers die zeker in staat zijn om het publiek in een extase te brengen. Het bereiken van een heuse muzikale extase wordt zeker niet uitgesloten.

De muziekformatie Extazz weet goed in te spelen op de vraag van de feestgangers.Wat zou nou beter kunnen zijn dan een muzikale extase, waarbij alle feestgangers zich in een geweldige en uitstekende stemming bevinden. Deze muzikale extase is juist waar de muziekformatie Extazz naar streeft. Door een juiste dosering en presentatie van verschillende muziekstijlen zoals de salsa, merengue, bachata, zouk en overige tropische ritmes, zal de unieke stijl van Extazz een garantie zijn op uw evenement, bedrijfsfeest of privefeest.

Kijk op de Face book pagina voor laatste nieuws en tegerlijkertijd ook hier de links van enkele videoopnames bij een optreden.

youtube.com/watch?v=kCUX-8KHPXQ youtube.com/watch?v=4Zdwu0LltcI Merenque Homber sa gaña" DR

Nieuwste Merenque Video - Juni 2013

Wilt u ons boeken dan verwacht ik van u te horen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onderstaande telefoonnummer of via mail en ook via Twitter, Facebook, Youtube en Soundcloud

Alvast bedankt.

Extazz 0641888413

Extazzmusica@hotmail.com

Extazz Musica   
telefoon +31641888413
Artiest(en)
 
email Extazzmusica@hotmail.com
zie ook http://www.extazzmusica.nl

https://www.facebook.com/pages/Extazz-Musica/579052372105722

https://twitter.com/extazzmusica

http://www.youtube.com/user/EXTAZZMUSICA

http://www.youtube.com/watch?v=EVCKApnIOX4&list=HL1371205372&feature=mh_lolz