Lees de juli 2021 editie van het Latin-Magazine

Delen via Whatsapp

do 15 juli 2021 - vandaag is het 08-12-2023

Deze editie staat zoals jullie zien, in het teken van de ontwikkelingen die op dit moment gaande zijn op Cuba, Voor het eerst sinds de revolutie in 1959 is het volk opgestaan om te demonstreren tegen hun regering. Maar natuurlijk is het geen Latin-Magazine als we niet over diverse onderwerpen schrijven die voor onze Latin Cultuur geïnteresseerde lezers interessant zijn.

Dat de geschiedenis voor het eiland nu geschreven wordt is een feit. Hoe deze geschiedenis zal aflopen is op dit moment zeer onzeker. Het artikel over de ontwikkelingen op Cuba zijn tot en met de 14de bijgewerkt. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan zal Latin-Magazine daar zeker meer aandacht aan besteden. Hou daarom onze website in de gaten. Lees het artikel hier: SOS Cuba - Patria y Vida

Iedere maand belichten wij ook een podcast van Tiempo Gezellig. Dit is een van de weinige podcasts voor onze Spaanstalige gemaakt hier in Nederland en gaat over diverse interessante onderwerpen.

Het team van Eric Lalta - bekend van de wereldwijde wedstrijd World Latin Dance Cup - heeft een groots spektakel opgezet! Tientallen dansers zullen tegen elkaar strijden om de titel ‘EERSTE Virtuele Salsa, Bachata, Zouk, Kizomba of Latin Burlesque Danskampioen van Nederland! Dit alles is te zien via een live stream op 24 en 25 juli. Meer informatie vind je onder deze link: World Latin Dance Cup

Peter en Junny vertellen over hun platenmaatschappij Exito Records.


Tot slot: Het is een vreemde zomer aan het worden. Er waren allerlei grote evenementen gepland en nu de ontwikkelingen rondom corona weer toenemen, lijkt het er op dat het de komende maand niet zo swingend wordt als wij hadden gehoopt. Uiteraard wordt onze agenda dagelijks bijgewerkt en houden ook wij de maatregels in de gaten.
Desalniettemin wensen wij jullie een prachtige en zonnige maand juli en hopen op veel dansplezier!

Saludos,
Minou

Copyright - Disclaimer - Privacy

 In deze juli 2021 editie van het Latin-Magazine onder andere:

Tiempo Gezellig temporada 1

Nuestra primera sesión ha terminado, quiero agradecer a todos nuestros invitados que nos compartieron hermosas historias, a ellos ..

LIVE UITZENDINGEN DALDC 2021!

OW Dit is ECHT super tof! Op 24 en 25 juli gaat het DAN EINDELIJK gebeuren! Wat? De LIVE STREAM uitzendingen van de eerste hybride Nederlandse Afro Latin danswedstrijd: de DALDC!

Advertorial

Salsa Madhouse x Dutch Finest (LATIN INDOOR FESTIVAL) 15-12-2023

SOS CUBA - Patria y vida

De situatie op Cuba is nijpend, er is een tekort aan eten en medicijnen ontstaan door de uitbraak van COVID-19, het ontbreken van toerisme en bovenop al dit, het verdwijnen van de Cuban Convertible.

Sonero El Indio overleden

El Indio Sixto Llorente voormalig zanger van Manolito y su Trabuco is vandaag overleden.

Exito Records

Exito Records draagt een steentje bij aan de de groei van de latin community hier in de Benelux. Begin 2020 is Exito Records..

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/