Organisatie login.

e-mail
toegangscode
organisatieid (optioneel)

Login gegevens opvragen?

e-mail
organisatieid (optioneel)
 
 

Dashboard

Dit is de toegang tot het beheer voor organisaties en locaties die een organisatievermelding hebben op LatinWorld.

Dit dashboard biedt de volgende mogelijkheden:
> aanmelden van events die direct in de agenda van LatinWorld.
> tussentijds events wijzigen of annuleren.
> organisatie vermelding wijzigen.
> inzage van verkochte tickets en verdere ticketbeheer als gebruik wordt gemaakt van online ticketverkoop.
> beheer van promoties als gebruik wordt gemaakt van online promoties.

Vragen?

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via info@latinworld.nl. Indien u uw telefoonnummer vermeldt, bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Gebruiksvoorwaarden

  1. > De door u verstrekte gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt door LatinWorld en zullen nooit worden verstrekt aan derden.
  2. > Bij gelegenheid versturen we een algemene mailing naar onze betrokken relaties om nieuwe ontwikkelingen/mogelijkheden onder de aandacht te brengen. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u dat via een e-mail aan ons bekend maken.
  3. > Als u gebruik wilt maken van fotomateriaal op LatinWorld voor flyers, website, sociale media, etc, vragen we om contact op te nemen met betrokken fotograaf of met LatinWorld.
  4. > Het gebruik van vermeldingen op LatinWorld voor SEO doeleinden is in overleg mogelijk.
  5. > LatinWorld behoudt het recht om geplaatste informatie te redigeren of te verwijderen.
  6. > Als u gebruikt maakt van agenda vermeldingen, dan vragen we hiervoor de mogelijkheid voor 2 gastenlijst plaatsen voor betrokkenen van LatinWorld. Dit geldt voor events met een toegangsprijs tot maximaal 20 euro. Een LatinWorld medewerker kan promotie materiaal mee nemen in de vorm van visitekaartjes, flyers en of andere promotie materialen welke geplaatst wordt in goed overleg.
  7. > Wees bewust van het feit dat het werk van LatinWorld wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Agendavermeldingen en andere mogelijkheden via LatinWorld komen uw organisatie ten goede en dragen bij tot het succes van uw dansschool en/of events.
  8. > Vanuit LatinWorld doen we onze uiterste best om verstrekte informatie op een zo juist mogelijke manier te presenteren. Van u als organisatie vragen we om deze informatie op een zo juiste mogelijke manier te verstrekken en up-to-date te houden middels de geautomatiseerde mogelijkheden die we bieden.
  9. > Wees bewust van het feit dat LatinWorld een onafhankelijke organisatie is die een platform biedt ter bevordering van de Latin- dans en muziek cultuur in Nederland met veel gratis mogelijkheden. Om ons dankbare werk voort te zetten zijn we afhankelijk van met name betaalde promoties.