Zangeres Denise Rivera bewerkt “Stil in mij”

Delen via Whatsapp  

di 16 augustus 2022 - vandaag is het 03-12-2022

Het favoriete Nederlandstalige nummer van zangeres Denise Rivera is STIL IN MIJ van Van Dik Hout. Met haar Latijnse achtergrond heeft ze daar, samen met arrangeur Peter Krako, een Latin versie van gemaakt genaamd “SILENCIO”. Deze verrassende bewerking met o.a. piano, blazers en percussie is in de Songo stijl opgenomen. Een keur van Nederlandse top-musici hebben meegewerkt aan dit project. Een groot deel van de tekst is bewerkt in het Spaans waardoor de luisteraar zich in Latijnse sferen waant.

Denise Rivera is woonachtig in Friesland en is geboren in Bolivia, opgegroeid in Spanje en in de Verenigde Staten en kwam naar Nederland voor de liefde. Haar eigen vader is ook Nederlands. Ondanks dat ze in het Engels en Spaans is opgegroeid, heeft ze de taal goed onder de knie gekregen en brengt ze nu voor het eerst een single uit die deels in het Nederlands is.

Over Denise Rivera

Denise Rivera  zong in Spanje met bekende artiesten zoals Enrique Iglesias. Eenmaal in Nederland was te zien op TV als Gloria Estefan in de Soundmixshow van Henny Huisman, bracht ze haar eigen Latin CD uit “UN NUEVO SER” (gepresenteerd bij de Wereld Draait Door) na een optreden van Denise met haar Salsaband voor Koningin Beatrix in Friesland. Tijdens het optreden maakte ze een dansje met de Koningin dat de voorpagina van de Telegraaf haalde. Daarna trad ze o.a. op met Candy Dulfer in Club Dauphine in Amsterdam, met Cor Bakker en met de Koninklijke Luchtmacht Orkest. Haar stem is ook te horen op drie liedjes van de soundtrack van de film Verliefd op Cuba van Johan Nijenhuis.

In de Corona tijd heeft ze meegedaan aan het zang programma HIT THE ROAD op SBS6 waar ze op drie afleveringen te zien was naast Gordon die onder de indruk was van haar interpretatie van een liedje van Shakira.

Denise staat nu weer regelmatig op het podium en is altijd bezig met haar passie: muziek maken en mensen blij maken met haar stem.

https://www.youtube.com/watch?v=FCPzXeWJz5E


Copyright - Disclaimer - Privacy

 Meer Latin nieuws

Cubaanse zanger Pablo Milanes overleden

Pablo Milanés Arias (Bayamo, 24 februari 1943 – Madrid, 22 november 2022) was een Cubaans zanger en dichter.

Latin Magazine Editie november 2022

En dan is het herfst! Na maanden van prachtig weer, ook tot diep in oktober, zijn wij nu in een totaal ander seizoen gekomen.

Advertorial

Salsa Domingo Amersfoort Special met Latinformatie Salsabor 11-12-2022

Tiempo Gezellig | #37: De México: Saemi Tanaka

Conoce la historia de Saemi Tanaka, una chica nacida en Guadalajara, Jalisco, México, qui..

Salsa Domingo Feestdagen

Salsa Domingo Amersfoort is, en blijft ongekend populair bij de vele dansers en dat al 16 jaar lang, non-stop, op de zondagen.

DALDC kampioenschap Salsa/Bachata

18 december: NK Salsa/Bachata voor Solo, Koppels en Teams, Amateurs en Professionals. GEEN inschrijfgeld vo..

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Cuba 2022

Het was enorm spannend maar de stap moest ik gewoonweg nemen. Ik zou weer teruggaan, na drie volle jaren, naar Cuba.

Zo 25 dec 2022: Caribbean Xmas Party in Hoofddorp

Twee jaar konden wij niet met Kerst een liveband of dj feest dansen. Caribbean X..

Grupo Ogbeshe y Odarra desde Havana, Cuba

Tijdens mijn laatste bezoek aan Cuba, en met name Havana, kwam ik de nieuwe groep “Ogbeshe y Odarra” tegen. Een verfrissend nieuwe band opgericht midden in de pandemie.

Lees de Herfst editie van het Latin-Magazine

De komende tijd genieten van veel live muziek

Latin Night Fever HALLOWEEN EDITION met Resample Music ft. Rudy Varela

DUS KOM VERKLEED / GEMASKERD IN BLACK & RED DANSEN