RyZ Restaurant Cocktail & Wine Bar, Club Dancestudio; combinación perfecta!

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook

di 5 september 2017

Afgelopen weekend waren we te gast bij restaurant en club RyZ. Bij binnenkomst werden we verwelkomd door Rudy, de eigenaar van de pas geopende restaurant en club RyZ in Den Haag. Met het restaurant en de club, waar regelmatig livemuziek wordt gespeeld, realiseert Rudy met zijn Latin roots zijn passie voor salsa dansen en lekker eten uit de Zuid-Amerikaanse keuken. De combinatie van een authentiek Zuid-Amerikaans restaurant en club om te dansen maakt deze plaats uniek in Den Haag.

De keuken wordt bemand door twee koks uit Zuid-Amerika, Fernando en Fernando. Met hun kookkunsten die van generatie op generatie zijn toevertrouwd weten ze als geen ander de heerlijkste specialiteiten uit verschillende landen uit Zuid-Amerika klaar te maken.

Vanuit het restaurant lopen we door naar de club. We lopen langs de keuken, hier zijn de koks de baas verteld Rudy, this is where the magic happens. In de club nemen we plaats aan de bar en kijken om ons heen en zien een prachtige dansvloer en een DJ booth. De bar biedt een zeer uitgebreid aanbod waardoor iedereen wel van zijn of haar favoriete drankje kan genieten. We kiezen voor een Caipirinha die vers wordt gemaakt.

We nemen een kijkje in de dance studio waar danslessen in verschillende dansstijlen worden gegeven. Ook worden er workshops gegeven tijdens de Latin party avonden.
Elk weekend worden er Latin party's gehouden waar gevarieerde Latin muziek ten gehore wordt gebracht. De dansvloer biedt veel gezelligheid.

We besluiten te gaan eten in het restaurant. Het restaurant is 7 dagen in de week geopend. Er worden zowel lunch- als diner gerechten geserveerd. De kaart biedt zoveel heerlijke gerechten, dat het moeilijk wordt om te kiezen. Het All-you-can-taste menu biedt de oplossing. Dit menu laat je proeven van de verscheidenheid aan gerechten zoals je die ook terugvindt in de keukens van de landen in Zuid-Amerika. Van de Fernando's krijgen we bij elke ronde een toelichting van de gerechten die worden geserveerd.

Op de achtergrond genieten we van heerlijke Latin muziek, waarbij het geluidsniveau het prima toelaat om tijdens het eten de genotvolle smaakervaringen met elkaar te delen.

Onze dank aan Rudy en de Fernando's voor deze avond die aanvoelde als een geslaagde avond uit, ergens in een van de vele landen van Zuid-Amerika.

Richard van den Wittenboer


Betrokken organisaties

RyZ Club Dance Studio

RyZ Restaurant en Club


 Meer Caribische recepten

Zo maak je de heerlijkste Empanadas

Empanadas zijn afkomstig uit de Latijns-Amerikaanse keuken. Om het op een eenvoudige manier uit te leggen kan er gezegd worden dat het bij de Empanadas gaat over een gevuld pasteitje. Het is een zeer favoriet hapje in Latijns-Amerika. Wil je deze smaak

Rom Rincon Spiced

Rom Rincon ​is een spiced Rum ​waar je de kruiden die gebruikt zijn direct proeft, namelijk wilde basilicum. Deze heerlijke..

Advertorial

Mayimbe performing live @ Melkweg in Amsterdam ! 01-03-2018

Churros

De meeste mensen zijn wel bekend met Churros, de Spaanse donut. Deze snack is niet alleen populair in Spanje. Ook in de...

Piña Colada

Jezelf en je vrienden trakteren op een tropische verrassing? Dan is hier het recept van de klassieke Piña Colada. Geserveerd met een ..

Batidos, de latin smoothie!

Heerlijk, gezond en makkelijk te maken!! In Latijns-Amerika zie je op vrijwel elke straathoek een batidos truck. Daar staat dan..

Advertorial

Like us on Facebook

Regenboog Kokos Cake

Eerlijk is eerlijk, als je hiernaar kijkt word je toch blij? Mooie tropische kleuren, heerlijke aroma's en een sensationele smaak. De foto's liegen er niet om en de smaak zal een...

Arepitas caseras para chuparse los dedos

Uit de Venezolaanse en Colombiaanse keuken zijn arepas niet weg te denken. Deze ongerezen maismeel broodjes worden...

Keshi Yena, een tropisch gerecht in een Hollands jasje.

Keshi Yena is een heerlijke, machtige en krachtige maaltijd die gegeten wordt op de..

Advertorial

Bakara rhum

Pan dushi di kokolishi!!

Wil je iets lekkers voor bij je ontbijt of lunch? Probeer dan eens dit lekkere zoete kaneelbroodje, ook wel cinnamon broodjes ..

Patacones met Guacamole en gestoofde tonijn

Patacones, heerlijk als bijgerecht of als snack. En erg gezond ook. Rijk aan ijzer, vezels, ..