RyZ Restaurant Cocktail & Wine Bar, Club Dancestudio; combinación perfecta!

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook

di 5 september 2017

Afgelopen weekend waren we te gast bij restaurant en club RyZ. Bij binnenkomst werden we verwelkomd door Rudy, de eigenaar van de pas geopende restaurant en club RyZ in Den Haag. Met het restaurant en de club, waar regelmatig livemuziek wordt gespeeld, realiseert Rudy met zijn Latin roots zijn passie voor salsa dansen en lekker eten uit de Zuid-Amerikaanse keuken. De combinatie van een authentiek Zuid-Amerikaans restaurant en club om te dansen maakt deze plaats uniek in Den Haag.

De keuken wordt bemand door twee koks uit Zuid-Amerika, Fernando en Fernando. Met hun kookkunsten die van generatie op generatie zijn toevertrouwd weten ze als geen ander de heerlijkste specialiteiten uit verschillende landen uit Zuid-Amerika klaar te maken.

Vanuit het restaurant lopen we door naar de club. We lopen langs de keuken, hier zijn de koks de baas verteld Rudy, this is where the magic happens. In de club nemen we plaats aan de bar en kijken om ons heen en zien een prachtige dansvloer en een DJ booth. De bar biedt een zeer uitgebreid aanbod waardoor iedereen wel van zijn of haar favoriete drankje kan genieten. We kiezen voor een Caipirinha die vers wordt gemaakt.

We nemen een kijkje in de dance studio waar danslessen in verschillende dansstijlen worden gegeven. Ook worden er workshops gegeven tijdens de Latin party avonden.
Elk weekend worden er Latin party's gehouden waar gevarieerde Latin muziek ten gehore wordt gebracht. De dansvloer biedt veel gezelligheid.

We besluiten te gaan eten in het restaurant. Het restaurant is 7 dagen in de week geopend. Er worden zowel lunch- als diner gerechten geserveerd. De kaart biedt zoveel heerlijke gerechten, dat het moeilijk wordt om te kiezen. Het All-you-can-taste menu biedt de oplossing. Dit menu laat je proeven van de verscheidenheid aan gerechten zoals je die ook terugvindt in de keukens van de landen in Zuid-Amerika. Van de Fernando's krijgen we bij elke ronde een toelichting van de gerechten die worden geserveerd.

Op de achtergrond genieten we van heerlijke Latin muziek, waarbij het geluidsniveau het prima toelaat om tijdens het eten de genotvolle smaakervaringen met elkaar te delen.

Onze dank aan Rudy en de Fernando's voor deze avond die aanvoelde als een geslaagde avond uit, ergens in een van de vele landen van Zuid-Amerika.

Richard van den Wittenboer


Betrokken organisaties

RyZ Club Dance Studio

RyZ Restaurant en Club


 Meer Caribische recepten

Latin inspired’ restaurant Tabú opent haar deuren in Leiden

Dompel je in Latijns-Amerikaanse sferen met authentieke gerechten en overheerlijke cocktails

Worthy Park Estate : Truly Jamaican

De naam Worthy Park Estate zal vele rum liefhebbers bekend in de oren klinken. Velen zullen de naam kennen van de onafhankelij..

Advertorial

Concert Oscar D` Leon 07-12-2018

‘Whisky & Rum aan Zee’ festival 2018

De ware liefhebbers kijken er al maanden naar uit: de 12de editie van ‘Whisky & Rum aan Zee’. Tijdens dit inmiddels gevestigde..

Cuba Libre Niet zomaar Rum met Cola

Het is de aloude combinatie van rum en cola met limoen, ook wel bekend onder de officiële naam, de Cuba Libre. De oors..

Rum Stijlen

Welke Stijlen Rum Zijn Er?

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Almacén – The LATIN AMERICAN FOOD STORE in hartje Antwerpen

Onlangs opende Almacén haar deuren in Antwerpen. Nieuwsgierig naar wat Almac..

Recept rijk gevulde Kabritu stoba van Edsel Juliet..

Iedereen vraagt hem het geheim van zijn kabritu stoba. Hij zegt zelf ”If I tell you I hav..

Club Rum 2018, zaterdag 2 juni 2018

Club Rum Amsterdam is het grootste Rumfest van Nederland met meer dan 80 merken Rum, Clairin, Arrack en Aguardiente die allemaal..

Advertorial

Latin Dance Night jubileumeditie 17-11-2018

Union 55 is een andere rum dan andere rum, waarom?

Het begint allemaal bij Ruben Maduro, die is opgegroeid in Aruba waar hij uiteraard in..

Rum and chocolate the perfect pair

Als je de tijd en moeite neemt van een pairing met Rum en chocolade, moet je ervoor zorgen dat je jezelf goed trakteert op..