Extra speciale Summerbreeze END of Season party!

Delen via Whatsapp  

di 16 augustus 2022 - vandaag is het 05-10-2022

Wie had dat ooit gedacht, dat een passie voor salsa, het oefenen van danschoreos met vrienden onder het geluid van een gettoblaster (voor de mensen die niet weten wat dat is, klik hier ?) om na afloop nog wat na te dansen in het Vondelpark, zou uitmonden in een van de meest populaire feesten van Amsterdam en ver daarbuiten?

Summerbreeze inclusief Tromboranga

25 jaar Summerbreeze: Onder de naam Summerbreeze Latin Nights is het over de jaren steeds populairder geworden en kwamen er steeds meer salsa- en mambo liefhebbers op af. Het Vondelpark werd te klein en uiteindelijk verhuisde het feest naar het Westergas terras.
De hele zomer dansen bij de ondergaande zon, vrijheid en passie van medio mei tot eind augustus.

Dat Summerbreeze  steeds populairder werd maakte ook dat mensen uit andere dans genres.. naar het evenement kwamen. Dansen zoals onder andere Zouk en Bachata werden steeds meer gedanst waardoor  Summerbreeze ging uitbreiden naar meerdere zalen met meerdere dj’s zodat ook deze liefhebbers een eigen plekje kregen. Natuurlijk is buiten dansen nog steeds het summum van dit evenement.  Vooral op een mooie, warme zomeravond krijg je het festival gevoel.

Dj Willy
Naast het 25 jarig bestaan zijn er nog twee jubilea te vieren:DJ Willy vierde recentelijk zijn 40 jarig jubileum als zeer populaire DJ

Hij begon zijn carrière als disc-jockey in 1980 in Paramaribo Suriname op een verjaardagsfeestje van een goede vriendin. Kort daarop werd hij gevraagd voor allerlei feesten en kreeg ook een vaste plek in Touché, jarenlang de populairste discotheek in Paramaribo. In 1992 vertrok Willy naar Nederland en vestigde zich in Amsterdam. Nadat hij winnaar geworden was van een landelijk dj-contest  begon hij in 1993 te draaien in Club Margarita’s in Amsterdam en andere discotheken in Nederland. Dj Willy begon een jaar later ook veel op salsa feesten.. te draaien en vanaf dat moment werd hij één van de meest gevraagde dj’s in Nederland. In Amsterdam is de muziek van Dj Willy vooral te beluisteren in Cantinero aan het Heinekenplein. Als dj heeft hij op de grote salsaconcerten gedraaid naast o.a. Grupo Niche, Guyacan, Soneros del Barrio, Jimmy Bosch, Issac Delgado, Manolito y su Trabuco, Soneros del Barrio, Jose Alberto el Canario, Eddie Palmierie en vele andere.

Daarnaast heeft Dj Willy gedraaid op internationale salsa congressen.. in Haarlem, Barcelona, Parijs, Brussel, Sofia, Dusseldorf, op één van de grootste Latin Festivals in Europa, de Antiliaanse Feesten in Hoogstraten België, de LatinVillage in Spaarnwoude, het Zomercarnaval in Rotterdam en op verschillende andere festivals en clubs in Europa.

En het 25 jarig jubileum van D-Rashid!
D-Rashid is al jaren een icoon binnen de Nederlandse Dance. Met meer dan 10 jaar ervaring is nog altijd zijn missie om zijn enthousiasme voor muziek met een glimlach over te brengen aan zijn publiek. Een mix van opzwepende house, sexy latin en eclectisch zorgen ervoor dat niemand stil blijft staan tijdens zijn shows.

Tijdens elk optreden drukt hij zijn stempel op de show en laat hij een onuitwisbare indruk achter in binnen- en buitenland. Bovendien is hij onwijs bekend van zijn eigen festival LatinVillage, elk jaar uitverkocht voor 30.000 mensen en sinds 2015 heeft het festival ook een zusje genaamd Eastville Festival.  Sinds D-Rashid zijn hit Latin Brutality in 2008 is er veel gebeurd. Tracks met Blasterjaxx, releases op grote, internationale labels en onlangs bracht hij tracks uit met Childsplay en Lady Bee. Voor de toekomst staan er nog veel meer grote samenwerkingen te wachten. Klaar om de zolen van je schoenen te dansen? D-Rashid is je man! (Bron: Dj Guide)

Natuurlijk draaien deze twee mannen een setje (minstens) op 1 september


De traditionele End-oF-Season krijgt vanwege haar 25ste verjaardag wel een heel feestelijke tintje. Met een internationale Salsa live-band, meer dan 25 dj’s van toen en nu, een heleboel fantastische animaties en demonstraties wordt donderdag 1 September hét klapstuk van dit seizoen, een avond met een gouden randje waar jij bij wilt zijn. In de WesterUnie (Salsa area) een eenmalig spetterend concert van europa's beste salsa band van dit moment: TROMBORANGA (ES). Met DJ Willy en DJ Sezar (NOR). Presentatie wordt verzorgt door Jennifer Benavidez (UK).

Meer informatie: www.mysummerbreeze.nl

Copyright - Disclaimer - Privacy

 Meer Latin nieuws

Vr 11 nov 2022: Raulin Rodriguez and Yiyo Sarante in concert in Amsterdam

If you know bachata, you know Raulin Rodriguez. The Dominican singer started his ..

Latin Magazine Editie September 2022

September 2022: En daar zijn we zijn er weer!We hadden een fantastisch mooie zomer, vol met allerlei festivals, concerten en nog veel meer..maar bovenal hadden we heel veel zon, zon, zon of is het son, son, son ?

Advertorial

Raulin Rodriguez and Yiyo Sarante in concert 11-11-2022

Nieuw album 'Al Otro Lado del Mar' van Son de Aquí

Son de Aquí is een band opgericht in Mexico-Stad, gekenmerkt door internationale ..

Bachata Kings Night met Bachata con Clase

Na een zeer succesvolle editie juli in Hoogvliet is het tijd voor Bachata Kings..

Tiempo Gezellig no34 Winston Luciano y Mariel Almonte

Conoce la historia de Winston y Mariel, una pareja latina que por azares del destino se..

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Een Cubaans feestje!

Na de laatste editie van Viva Cuba in 2019 zou 2020 de tiende keer zijn dat dit Cubaanse weekend zou worden georganiseerd. Een..

De gevaren van roken in bed

Welkom in Buenos Aires, een stad die gebukt gaat onder moordneigingen en morbide verlangens. Waar vermiste kinderen..

Reis mee over de wereld met de muziek van Steven Brezet

Rotterdamse percussionist deelt liefde voor Latin & Salsa cultuur met lancering Word..

Advertorial

FUEGO FESTIVAL - 4 Areas / 11 Workshops / Best DJs 08-10-2022

Estrella Acosta & Esquina 25 presenteren ‘Cuban Country Queens’

Estrella Acosta & Esquina 25 presenteren ‘Cuban Country Queens’, een feestelijk ..

Minou geeft je een terugblik op de Antilliaanse Feesten 2022

De Antilliaanse feesten zijn succesvol afgesloten, de dagen waren muy caliente ..