Amsterdam Roots Festival 2021 komt eraan!

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

za 15 mei 2021

Eindelijk is er weer hoop aan de horizon! Wij werken in ieder geval hard aan de voorbereidingen van een nieuwe editie van Amsterdam Roots Festival. Met verrassende programma’s op verschillende locaties in Amsterdam, mèt publiek! We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op onze 39ste editie van 30 juni t/m 4 juli 2021.

We zullen deze editie te vinden zijn in Framer FramedBimhuis en Tapas Theater. De audiotour van Sites of Memory zal ons via het Joods Cultureel Kwartier naar het scheepvaartmuseum leiden en de geschiedenis van die route weer tot leven roepen. En als vanouds, zij het in een aangepaste vorm, eindigen we in het Oosterpark met een programma met muziek, circus, theater, dans, gesprekken, kunst en verhalen. 

Het programma staat dit jaar in het teken van kwetsbaarheid. In 2020 bleek immers met een donderslag hoe kwetsbaar we zijn, hoewel we dat nog maar al te graag proberen te verbergen. Maar wat gebeurt er als we die kwetsbaarheid omarmen? Samen met onze artiesten, sprekers en publiek zullen wij dit voor iedereen herkenbare fenomeen verkennen als kracht, verbinder en taal.

Het blijft spannend hoe het er begin juli voor staat. Maar we zijn vastbesloten om jullie de best mogelijke festivalervaring te geven, zonder ieders veiligheid uit het oog te verliezen. Uiteraard zullen de RIVM-richtlijnen consequenties hebben voor de opzet van het festival. Mogelijk kunnen we minder publiek ontvangen, zal iedereen zich moeten registreren en een sneltest- of vaccinatiebewijs nodig hebben. Vooral voor Roots Open Air in het Oosterpark zal dit veel extra logistieke kosten betekenen en zullen we dit jaar een kleine entreeprijs vragen. Hierover volgt snel meer.


 Meer Latin nieuws

Lees de juni 2021 editie van het Latin-Magazine

Nieuw Album Havana d' Primera - Sera que se Acabo

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

El talentoso joven cantautor mexicano / holand├ęs Sander Siegers en el podcast Tiempo Gezellig

Ríete con nosotros de una muy divertida e..

JOU wacht een Glorieus Dans Doel!

Het moment nadert. De spanning stijgt elke dag bij de deelnemers van het DALDC..

Are you ready for our line-up voor de Antilliaanse Feesten?

Het programma van onze 38ste editie is klaar! Op korte tijd konden we deze salsa-, zouk-..

Theaters in heel Nederland vieren samen Keti Koti

Nieuw initiatief bundelt landelijk cultuuraanbod rond afschaffing van de..

*New Music* Grupo Extra ft. Ephrem J - Como Puedes

After weeks of waiting and fans suggesting new music together, Ephrem J & Grupo Ext..

Lees de mei 2021 editie van het Latin-Magazine

Deze maand hebben wij weer een aantal artikelen voor jullie waarvan wij hopen dat jullie er veel informatie en enig plezier uithalen.

Online tasting: Welkom in de Nederlandse zomer van 2021!

De zomer met heerlijk zomers weer en waar iets mag mag eigenlijk nog niets kan. Wat kunnen we hieraan doen? ONLINE TASTINGS!

No todo en la vida sale como lo tenemos planeado

No todo en la vida sale como lo tenemos planeado, eso lo descubrió nuestra invitada..