Delen via Whatsapp  

DJ PanchitoLatin DJ die veel in Den Haag, Delft, Rotterdam,Amsterdam draait maar ook beschikbaar voor heel Nederland. Gespecialiseerd in Salsa, Mambo, Merengue, Reggaeton, Bachata en meer. Check it out.

Welkom,Bienvenidos To D.J. Panchito.   Bent u op zoek naar een Salsa Dj of Latin Mix Dj voor uw evenement zoals Salsa Parties, Latin, Tropical Parties, Bedrijfsfeest of Bruiloft. Kijk gerust rond en mail ons voor meer informatie. If you have any question send me a note.

About Me  Biografie DJ Panchito

De op Curaçao geboren Panchito begon zijn carrière behind the scenes. Op jonge leeftijd luisterde hij al veel naar salsa en latin music; een genre waarbij menig voeten niet stil kunnen blijven staan, zo ook die van Panchito. Vandaar dat hij al snel leerde dansen op deze muziek en bijna elke week wel op een goed feest te vinden was. 

Al snel kreeg hij in de gaten dat op deze salsa- en latin party’s elke keer hetzelfde repertoire gedraaid werd. Variatie was er ver te zoeken. “Dat kan anders”, bedacht de DJ in de dop. En zo geschiedde het. Van het één kwam het ander. De DJ in Panchito werd geboren.

Op een Dordrechtse latin party begon hij voorzichtig zijn eerste plaatjes te draaien. Dat werd zo goed ontvangen dat hij al snel werd uitgenodigd op verschillende privé feesten en party’s op bekende salsadansscholen als Guanipa Fun Factory, Universalsa en Salsabor Entertainment. Ook kreeg hij de kans om samen te werken met de ‘King of Bachata’, Rafael Espinal aka DJ ‘El Dueño del Swing’. On tour reisden zij door het hele land en werden een dynamisch en gewild duo op feesten. Door deze ervaring ontwikkelde DJ Panchito zich tot een rasechte entertainer.

Inmiddels heeft DJ Panchito achter de draaitafel gestaan tijdens concerten van artiesten als Don Omar, Toby Love, Zacarias Ferreira en Grupo Xtreme. Op grote festivals zoals: Latin Village, Pleasure Paas Party, Dias Latinos en het Zomercarnaval Parade te Rotterdam. Nog een talent van Panchito is het organiseren van feesten. Zijn eerste Pure Reggaeton Party in Rotterdam werd niet alleen een succes, ook kwam de welbekende Don Omar (die in het land was) er op af!

Panchito heeft een unieke stijl en draait een mix van golden classics, toptracks van nu en introduceert potentiële hits bij het grote publiek. De diverse muziekstijlen waarin hij meer dan thuis is, zijn: merengue electronico, salsa, bachata moderna en classics, reggaeton, dembow, spanish pop,zouk, kizomba,azonto afro beats, ritmo combina maar ook house, dancehall, reggae, urban, top 40.

DJ Panchito is een allround Latin DJ, met een breed repertoire en ziet en begrijpt, door zijn jarenlange ervaring, wat het publiek graag voorgeschoteld krijgt.

   
 
email bookingsdjpanchito@gmail.com
zie ook
https://www.facebook.com/panchitolatindj/

https://www.youtube.com/channel/UC6Wg1Wrp9v26roXDV3zswgA