Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook

DJ Henry VG @ RosmalenDJ Henry VG, sociaal, muzikaal, gewoon anders……

Opzoek naar een DJ voor uw Salsa party’s? 

Waarom Henry van Goethem als uw Salsa DJ? Omdat een DJ gevoel moet hebben voor de muziek en moet passen bij het niveau van de dansers op de vloer. Hij moet sfeer kunnen maken en er voor zorgen dat de mensen een onvergetelijke avond uit beleven. Zowel voor de beginnende als de ervaren danser.

Bent u opzoek naar een DJ die dit verwezenlijkt! DJ Henry VG, sociaal, muzikaal, gewoon anders……

Wie is Henry van Goethem?

Henry van Goethem is geboren in een Muzikale / Creative familie. Op 7 jarige leeftijd volgende hij al viool en zangles. Tijdens zijn tiener jaren is hij klassiek piano gaan studeren en toerde als pianist / organist met verschillende bands door geheel Europa. Tevens volgde hij een dansopleiding aan de dansvakopleiding in Tilburg. Tijdens deze opleiding deed hij aanvullende stages in New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Hij studeerde klassiek ballet, jazz, modern, tapdance, improvisatie, acting, theatertechniek, kostuumgeschiedenis, solfège, pedagogiek, didactiek, psychologie, choreografie, muziekgeschiedenis, productie en regie. Deze opleiding heeft ertoe geleid dat Henry heel breed inzetbaar werd. Meer dan 20 jaar was hij actief met theater producties, regisseren van songfestivals en evenementen. Hij heeft in die tijd gewerkt voor TV, met bekende artiesten en is bekend met tv en opname studio’s. U leest al een brok aan ervaring. Maar we zijn er nog niet...

Na 20 jaar op allerlei terreinen actief te zijn geweest, heeft Henry zich vooral op dansen gestort en is zijn eigen dansschool begonnen. Hier en op andere locaties geeft Henry samen met zijn vrouw Esther lessen en workshops in 15 verschillende dansstijlen: ballroom ( quickstep, Engelse wals, Weense wals, slowfox ) Argentijnse tango, boogie-woogie / swing, latin ( salsa, mambo, bachata, merengue, zouk, kizomba, chacha, rumba, samba).

Nu komen we dus tot het punt waarom Henry als uw Salsa DJ? Wie voelt de muziek beter aan dan iemand die professioneel les geeft in de dansen zelf......

Naast het geven van dansles is Henry inmiddels al weer 10 jaar als DJ actief. Hij organiseert salsa feesten, dansavonden en andere evenementen. Door zijn muzikale achtergrond en zeer ruime danservaring wordt jouw feest een nieuwe beleving!

   
adres Tielekeshoeven 121
plaats 5242 KG Rosmalen
telefoon +31650122973
 
email info@salsafuego.nl
zie ook http://www.salsafuego.nl/salsa-dj.html
 

DJ Henry VG op de kaart

Routeplanner naar DJ Henry VG

Latin organisaties in de buurt

Dansschool Bailando Salsa

Berlicum
Latin dansschool
» Latin mix

Dansschool Salsa L.A.

Den Bosch
Latin dansschool
» Salsa

Africa Night

Tilburg

IF Events & Entertainment

Tilburg
Latin dansschool
» Latin mix

Carel Kraayenhof

Middenbeemster

Dansschool ZoukDushi

Gorinchem
Latin dansschool
» Latin mix
» Zouk

Salsipuedes Dance Company

Tilburg & Den Bosch
Latin dansschool
» Latin mix
» Bachata

Dansschool Salsapati

Eindhoven
Latin dansschool

Salsa Connexion

Eindhoven
Latin dansschool
» Salsa
» Bachata
» Kizomba, Urban Kiz, en meer

Salsa Cubana Nijmegen

Nijmegen
Latin dansschool
» Cuban Salsa

DJ Jango

Nijmegen

Sunday Salsa

Wageningen

Brebl

Nijmegen

Passion With Flow

Nijmegen
Latin dansschool
» Latin mix

SalSabados

Oosterhout
» Latin mix