Informatie YASALSA - ArnhemYASALSA cursussen salsa, kizomba, bachata & ladiesstyling

Welkom bij YASALSA

Op onze kleurrijke locatie voorzien van voldoende gratis parkeergelegenheid & met leuke restaurantjes en winkeltjes in de buurt is het heerlijk vertoeven

Lessen
Bij YASALSA is voor iedereen, met & zonder danspartner, jong tot oud, man en vrouw, mogelijk om in 1 dag of in 8 weken salsa, merengue & bachata en ook kizomba te leren. Na enkele lessen kan je het salsa en kizomba dansen al in de praktijk brengen.  Tevens verzorgen we privélessen


Workshops
Ook  workshops (voor vrijgezellenparty’s en bedrijfsfeesten op diverse locaties): Heldere uitleg voor zowel mannen als vrouwen, persoonlijke aandacht, styling, techniek, en natuurlijk veel gezelligheid!


Feesten
Yay it`s friday  - Elke tweede vrijdag Kizomba en elke derde vrijdag Salsa. Elke maand een andere met  zorg geselecteerde DJ, goed geluidsvolume & gezellige loungebanken om tussen de dansjes door even een praatje te maken of te genieten van de dansers.  Voor de beginners organiseren we bovendien een aantal keren per jaar op de zaterdag de Rookie Party. Wil je liever (of gewoon ook) op zondag dansen. Dan is de lazy Sunday er voor jou.

 

 

 

YASALSA is

YASALSA is bekend door lessen vol met fun en veel aandacht voor techniek en styling. De lessen worden gegeven door docenten met een salsa en/of kizombadocenten-opleiding.

Naast de reguliere danslessen is YASALSA veel gevraagd met haar speciale arrangementen voor vrijgezellenparty’s, bedrijfsuitjes en huwelijksdansen en kinderfeestjes. YASALSA biedt een geslaagd uitje voor groepen met fun & actief ontspannen terwijl je kennis maakt met één of meerdere tropische dansen in een gezellige ontspannen sfeer.

Met elke 2de vrijdag de Yay it`s friday - kizomba editie & elke 3de vrijdag de Yay it`s friday Salsa editie kom je als dansers maandelijks aan je trekken. En en 5x per jaar de Rookie Party, het feest voor beginners. En voor iedereen die van overdag dansen houdt is er de Lazy Sunday Social.

Bij YASALSA ben je op de juiste plek voor een workshop tot compleet feest

De workshops en arrangementen van YASALSA zijn zeer geschikt voor *Vrijgezellenfeesten* Teambuilding* Familieweekenden* Verjaardagsfeesten* Jubleums* Kinderfeestjes * BedrijfsuitjesDe workshops van YASALSA zijn een leuke manier om elkaar actief te ontmoeten en plezier maken in een workshop van één uur of tijdens een avond- of middag vullende programma. YA SALSA heeft uitgebreide ervaring met kleine groepjes van 5-6 personen, maar ook grote groepen van 100-200 personen.

U kunt kiezen uit de volgende workhops:

SALSAWORKSHOP

Tijdens de workshop van 1 uur leer je de basis van de salsa en of merengue en enkele leuke figuren. We wisselen veel door zodat er een echte groep ontstaat. Indien gewenst, sluiten we de workshop af met een kleine demonstratie.

BACHATAWORKSHOP

Tijdens deze workshop van 1 uur leer je dansen op deze heerlijke muziek uit de Dominicaanse Republiek. We leren je de basis met voor de dames een sensuele heupbeweging en een aantal leuke combinaties. Indien gewenst sluiten we de workshop af met een kleine demonstratie

DIRTY DANCING WORKSHOP

Geheel geïnspireerd op de film Dirty Dancing met Patrick Swayze nemen we je mee naar de kelders voor een aantal Dirty Dancing moves om vervolgens de basis van de mambo te leren. In een uur leer je net zoals Baby te stralen op de dansvloer.

MERENGUEWORKSHOP

Deze workshop is zeer geschikt voor zeer gemengde groepen qua leeftijd en achtergrond. Tijdens deze workshop van 1 uur leer je de basis van de merengue en een aantal leuke combinaties, die dankzij de uitleg eenvoudig te leiden zijn, maar er wel flitsend uitzien. Het vele wisselen van danspartner bevordert het groepsgevoel. Indien gewenst sluiten we de workshop af met een demonstratie.

SENSUAL LADIES WORKSHOP

Tijdens deze workshop leren we je de salsa aangevuld met allerlei mooie sensuele bewegingen. Altijd al een bodyroll willen maken of je armen mooi willen leren bewegen. Dat kan tijdens dit uur vol fun & salsamuziek. Zeer geschikt voor Vrijgezellenfeest of een vriendinnenmiddag

KINDERWORKSHOP

We beginnen de workshop met een warming up. Daarna leren ze een stukje salsa. Voor de meiden met mooie styling erbij en voor de jongens een aantal coole moves. Als ze lang genoeg gefocust kunnen blijven leren ze ook nog een stukje samen dansen op salsa of merengue afhankelijk van de groep. Na drie kwartier staat er Ranja klaar en mag de groep nog een kwartiertje vrij dansen. Indien gewenst sluiten we de workshop af met een demonstratie. Zeer geschikt voor een verjaardagsfeestje.

EEN WORKSHOP OP MAAT

Mocht u ondanks de uitgebreide keuze toch andere wensen hebben, dan stellen wij graag een workshop op maat voor u samen.

Interesse gewekt. Vraag een offerte & reservering aan Alle workshops kunnen ook gevolgd worden in een compleet arrangement.

   
adres Kazerneplein 10
plaats 6822 ET Arnhem
telefoon +31611392518
 
email info@yasalsa.nl
zie ook http://www.yasalsa.nl

https://www.facebook.com/yasalsa.nl/events

https://www.youtube.com/channel/UCM0OzeZzm0W2y9a0xrPVsiw
 

Latin agenda YASALSA

vr 14 dec 2018
  Yay it is friday, kizomba editie
vr 21 dec 2018
  Yay it is friday, salsa editie, lets party
ma  7 jan 2019
  Kizomba Social
Toon meer >>

YASALSA op de kaart

Routeplanner naar YASALSA
.

Latin dansscholen in de buurt.

Versteegh Dance Masters

Arnhem
Stijldansschool met latin

Amor de Tango Arnhem/Utrecht

Arnhem
Latin dansschool
» Tango

Arends Sportcentrum

Arnhem
Sportschool met latin

Salsa Contigo

Arnhem
Latin dansschool

Ziko`s Salsa Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Soy Cuba Salsa Cubana Dansschool

Arnhem
Latin dansschool
» Cuban Salsa

Viral Salsa

Arnhem
Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer

Salsa BailaDos

Nijmegen
Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer

Fusion Latina

Nijmegen
Latin dansschool
» Salsa
» Bachata

Amanné

Nijmegen
Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer

22tango Argentijnse en NeoTango NIjmegen

Nijmegen
Latin dansschool

Passion With Flow

Nijmegen
Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer

Salsa con Yoli

Wageningen
Latin dansschool

SMSENZO Dance Company

Ede
Latin dansschool
» Salsa
» Kizomba, Semba en meer

Swingpoint Dance & Sports

Wageningen
Latin dansschool

LAfrique Dance Company

Wageningen
Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer
» Kizomba, Semba en meer
» Afrikaans

Salsa Cubana Nijmegen

Nijmegen
Latin dansschool
» Cuban Salsa

Outra Vez

Nijmegen
Latin dansschool
» Anders