Delen via Whatsapp  

Salsa dansschool Salsa 4U2

Ook wel: Salsa 4U2SALSA 4U2 is dansen met je hart???

Salsa4U2 geeft danslessen in Salsa, Merengue en Bachata. Het is een informele dans die energie geeft. Het is inspannen en ontspannen tegelijk. Tijdens de lessen vergeet je alle dagelijkse beslommeringen. Bovendien blijft Salsa altijd in de mode en kun je, als je wilt, elke dag wel ergens in Nederland of bij onze buurlanden Salsa dansen.

De sfeer is gemoedelijk en informeel, waarbij er wel serieus wordt gewerkt aan een gedegen techniek. Details, zoals het leiden van de “heer” en het volgen van de “dame” bij de diverse figuren, ritmiek en ladystyling komen aan bod. Plezier beleven aan het dansen is wel het belangrijkste!

Dansleraar Charles Nagel geeft sinds september 2005 officieel les in deze dans.

Hij heeft onder meer 3 jaar les gegeven voor één van de grootste en bekendste Salsa danscholen van Nederland Salsaventura in Bunde (bij Maastricht). Het hoofdkantoor zetelt in Den Haag.

Ook heeft hij sinds september 2005 ca. 5 jaar les gegeven, namens de Salsa dansschool Esencia, in Nederhorst den Berg, ligt tussen Hilversum en Weesp en valt onder ‘t Gooi.

In september 2007 is Charles voor zichzelf begonnen met Salsa dansschool Salsa 4U2. Er komen veel cursisten op de locaties in Huizen en Bussum af. Salsa4U2 is sinds september 2009 ook in Almere met de Salsa danslessen begonnen.

Charles is ‘verslaafd’ aan de Salsa.  Charles mag gerust een expert in deze dansvorm worden genoemd.

Aanmelden voor een proefles navragen via Charles/ 06-30415536 of mail naar chanagel@salsa4u2.nl of vul het inschrijfformulier, indien Salsa 4U2 Proeflessen beschikbaar zijn, in.

   
telefoon +31-630415536
 
email chanagel@salsa4u2.nl
zie ook http://www.salsa4u2.nl