Informatie LatinJoy Dance Company - Rosmalen, ’s-Hertogenbosch, Veghel, Nistelrode & VorstenboschEen bedrijf waar hobby werk wordt en waar passie iedere dag weer tot uiting komt in zijn lessen. Clyde staat bij zijn cursisten bekend om zijn enthousiaste en levendige manier van lesgeven.

Salsa & Zumba dansschool LatinJoy Dance Company uit Den Bosch, Rosmalen, Veghel en omgeving, verzorgt sinds 2009 professionele dans- en sportlessen, feesten & dansavonden en is tevens te huur voor shows en demonstraties, dansworkshops & privélessen.

Mocht u interesse hebben voor een Salsa, Bachata, Kizomba en Zumba workshop?
LatinJoy Dance Company is te boeken voor de volgende gelegenheden: - Salsafeesten, festivals - Bruiloften en vrijgezellenfeesten - Bedrijfsfeesten en -uitjes, school- en studentenfeesten - Verjaardagen, familie- en andere jubileumfeesten. - Openingsdansen voor trouwerijen.

Als uw evenement er niet bij staat, kunt u gerust contact opnemen.

Met de opgebouwde ervaring garandeert LatinJoy Dance Company u een professionele en gezellige sfeer bij al hun workshops. Genieten staat bij LatinJoy centraal of het om kleine, grote groepen of om een privé les gaat. Voor meer informatie en / of boekingen kunt u gerust contact opnemen met Clyde Bron op tel: 0617682758 of mailtje sturen naar clyde@latinjoy.nl.

De docent en oprichter van LatinJoy Dance Company is Clyde.

Hij is geboren in het zonnige Suriname in de hoofdstad Paramaribo.In 1996 is hij naar Nederland gekomen.

Op dat moment was het zijn droom om op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen. In 2004 heeft Clyde meegedaan met een salsa-workshop en is vanaf toen helemaal verslaafd geraakt aan salsa.

Op een gegeven moment heeft hij besloten om te stoppen met voetballen om zich volledig te gaan richten op het salsadansen.

Zijn dans-ontwikkeling ging vanaf toen ineens heel snel.Inmiddels heeft hij meerdere shows op zijn naam staan, koppel shows en een solo show. Ook heeft hij in verschillende showteams mee gedanst in zowel binnen- en buitenland, o.a. in Fuerza Dance. Daarnaast treedt Clyde sinds 2015 samen met Soeniel op met een "footwork two men show".

Clyde is een echte allrounder. Niet alleen het salsadansen is een grote passie van hem, maar ook sporten. Hij geeft sportlessen in groepsverband en is zelf na afloop van zijn lessen zeer regelmatig met de gewichten in de weer.Hij heeft zijn AALO Opleidingen Allround met succes afgerond en is ook in het bezit van de AALO Diploma’s Step-Master en Aerobic-Master.Sinds juli 2009 is Clyde ook in het bezit van zijn Zumba diploma.

Dit alles heeft geresulteerd in LatinJoy Dance Company.Een bedrijf waar hobby werk wordt en waar passie iedere dag weer tot uiting komt in zijn lessen.Salsa & Zumba dansschool LatinJoy Dance Company uit Rosmalen verzorgt vanuit deze dansschool vele lessen, workshops, shows en organiseert ook het welbekende feest ’s-Hertogenbosch Salsa, Bachata & Kizomba Madness` in Stadion De Vliert in Den Bosch, sinds 2014.

Salsa & Zumba dansschool LatinJoy Dance Company uit Den Bosch, Rosmalen, Veghel en omgeving, verzorgt sinds 2009 professionele dans- en sportlessen, feesten & dansavonden en is tevens te huur voor shows en demonstraties, dansworkshops & privélessen.

Danscursussen

Salsa & Zumba dansschool LatinJoy Dance Company uit Den Bosch, Rosmalen, Veghel en omgeving, verzorgt sinds 2009 professionele dans- en sportlessen, feesten & dansavonden en is tevens te huur voor shows en demonstraties, dansworkshops & privélessen. LatinJoy Dance Company is de enige Salsa dansschool in regio Den Bosch en Rosmalen die nationaal en internationaal workshops, shows en bootcamps verzorgt en de organisator van de grootste Salsa, Bachata & Kizomba feest van de omgeving.

We bieden niet alleen leuke en gezellige lessen in `s-Hertogenbosch, Rosmalen, Veghel en omgeving, maar je bent ook verzekerd van kwaliteit, doordat LatinJoy zich op nationaal en internationaal niveau blijft scholen.Kijk voor meer informatie op de website of stuur een mail.

www.latinjoy.nlclyde@latinjoy.nl0617682758   
plaats Rosmalen, ’s-Hertogenbosch, Veghel, Nistelrode & Vorstenbosch
telefoon +31617682758
 
email clyde@latinjoy.nl
zie ook http://www.latinjoy.nl/

https://www.facebook.com/groups/160785933968297/

https://www.facebook.com/LatinJoySalsaBachataMadness
 

Latin agenda LatinJoy Dance Company

Online tickets bestellen LatinJoy Dance Company

24-03-2018    LatinJoy DC present Salsa, Bachata & Kizomba Madness   Ticketverkoop sluit over 2 dagen.
.