LatinJoy Dance Company - Rosmalen, ’s-Hertogenbosch, Veghel, Nistelrode & VorstenboschEen bedrijf waar hobby werk wordt en waar passie iedere dag weer tot uiting komt in zijn lessen. Clyde staat bij zijn cursisten bekend om zijn enthousiaste en levendige manier van lesgeven.

Salsa & Zumba dansschool LatinJoy Dance Company uit Den Bosch, Rosmalen, Veghel en omgeving, verzorgt sinds 2009 professionele dans- en sportlessen, feesten & dansavonden en is tevens te huur voor shows en demonstraties, dansworkshops & privélessen.

Welkom bij LatinJoy Dance Company. De leukste en gezelligste dansschool van Den Bosch en omgeving waar salsa dansen en plezier centraal staat. Voel je vrij om een keer binnen te wandelen en de sfeer te proeven en/of meld je aan voor een van de open dagen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om tijdens één van onze feesten kennis met ons te maken. We laten je graag ervaren waarom salsa dansen zo leuk is.

Sinds 2009 verzorgen we professionele Salsa, Bachata en Kizomba lessen en workshops en diverse sportlessen, zoals Zumba. Tevens is LatinJoy Dance Company inzetbaar voor

- Salsa shows- en demonstraties
- Salsa feest- en dansavonden
- Salsa workshop en privélessen
- Bruiloften en vrijgezellenfeesten
- Bedrijfsfeesten en -uitjes, school- en studentenfeesten
- Verjaardagen, familie- en andere jubileumfeesten
- Openingsdansen voor trouwerijen

Feesten en congressen
Wij houden wel van een feestje! Daarom organiseren we het grootste en gezelligste Salsa, Bachata & Kizomba feest van de omgeving, genaamd Salsa, Bachata & Kizomba Madness in Waalwijk en `s-Hertogenbosch. Regelmatig doen cursisten van onze dansschool mee aan internationale congressen en bezoeken de leukste feesten. LatinJoy Dance Company biedt voor veel van deze events een gereduceerd tarief voor de cursisten. Zin om mee te gaan? Check dan de agenda.

Internationaal niveau
LatinJoy Dance Company is één van de weinige Salsa dansschool uit regio Den Bosch die vertegenwoordigd is op vele grote nationale en internationale congressen met zowel salsa workshops als shows. We blijven ons scholen om het internationale niveau hoog te houden.

Met de opgebouwde ervaring garandeerd LatinJoy u van een professionele en gezellige sfeer bij al onze lessen / workshops. Genieten staat bij LatinJoy Dance Company centraal of het om kleine, grote groepen of om een privé les gaat.

Voor meer informatie en / of boekingen kunt u contact opnemen met Clyde Bron: 
Tel. 0617682758 of stuur een e-mail naar clyde@latinjoy.nl.   
plaats Rosmalen, ’s-Hertogenbosch, Veghel, Nistelrode & Vorstenbosch
telefoon +31617682758
 
email clyde@latinjoy.nl
zie ook http://www.latinjoy.nl/

https://www.facebook.com/groups/160785933968297/

https://www.facebook.com/LatinJoySalsaBachataMadness