Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Centaur Cheiron Salon @ ArnhemCentaur Cheiron Salon is o.a. een prachtige plek voor de tangodans. Deze gebeurt twee keer per maand het hele jaar door op iedere derde zaterdag en de tweede zondag of eerste zaterdag van de maand.

Het is een ontmoetingsplaats voor mensen, kunst en cultuur. Gebaseerd op de traditie en vooruitkijkend, biedt Centaur Cheiron maandelijks een klassieke tango salon. Hier worden ook regelmatig de tango uit Argentinië en kunstuitingen uit het Oosten/Noord-Afrika en het westen de ruimte geboden voor uiting, verdieping en verdere ontwikkeling en onderlinge inspiratie. C

entaur Cheiron Salon creëert de mogelijkheid waar je regelmatig kunt dansen op zeer zorgvuldig gekozen dansmuziek of live muziek van toegewijde muzikanten. In deze salon kun je naast je lekker ontspannen en genieten van de muziek en de dans, ook gezellig met andere mensen kennis maken, je laten verwonderen en inspireren, eventueel onder het genot van een hapje en een drankje.

Met veel liefde en zorg, organiseert het team van de Centaur Cheiron Salon geregeld o.a. gevarieerde danscursussen of workshops en optredens door passievolle kunstenaars uit het binnen- en buitenland om je kwaliteiten te verbeteren, aan je danshouding te werken en om je te helpen het beste uit je zelf te halen.

De activiteiten van de salon worden georganiseerd in mooie locaties zoals de monumentale Concertzaal in Oosterbeek, waar je gratis kunt parkeren en met openbaar vervoer voor de deur.

   
adres Kazerneplein 6-2
plaats 6822 ET Arnhem
telefoon +31-627565394
 
email info@centaurcheiron-salon.nl
zie ook http://www.centaurcheiron-salon.nl

https://www.facebook.com/centaurcheironsalon/