Informatie Muziekgroep Sabroso - Den HaagMuziekgroep Sabroso voor al uw feesten en evenementen; hetzij privé of zakelijk. Sabroso is het antwoord op uw vraag naar tropische en latijns-Amerikaanse muzikale omlijsting. Deze 13-mans formatie met o.a. akoestische blaas- en slaginstrumenten speelt de sterren van de hemel en garandeert u een onvergetelijke tijd. Muziek en entertainment met klasse voor jong en oud. 

Sabroso is een swingende, tropische Hindi-pop & Latin formatie; bestaande uit 10 getalenteerde enthousiaste muzikanten en een frontline bestaande uit 3 vocalisten.

De bandleider van Sabroso is Golden Award winnaar en trompetspeler Setish Bindraban. Setish speelt al sinds jonge leeftijd de trompet en heeft zijn sporen in de muziekindustrie ruimschoots verdiend (zowel in Nederland als ook in het buitenland) door o.a. het podium te delen met bekende internationale artiesten zoals: Juan Luis Guerra, Kassav, Oscar D’Leon, Las Chicas del Can, James Carter, etc.

Circa 7 jaar geleden heeft Setish Sabroso opgericht. Sabroso betekent in het Spaans ‘lekker!’, aangezien Sabroso lekkere en swingende muziek ten gehore brengt. Het is een unieke formatie met een blaassectie, een harmonische sectie en een authentieke akoestische percussie sectie. Wat Sabroso onderscheidt van de rest, is het feit dat Sabroso een breed scala aan muziek kan spelen zoals: zouk, kaseko, salsa, merengue, k-dance, soca, hindi-pop, bhaitak gana. Maar Sabroso kan ook Top 40 nummers spelen!

Bij Sabroso is flexibiliteit een begrip. Het repertoire kan in overleg aangepast worden naar de wensen van de klant; wat weer resulteert in een op maat gemaakt programma voor elke gelegenheid. Als geen ander is Sabroso een band die de barriere tussen oud en klein, jong en oud, weet te overschrijden en meerdere generaties tegelijkertijd kan vermaken op een ongekende wijze!

Momenteel heeft Sabroso 9 CD’s uitgebracht. De releasedatum van de laatste CD was in september 2012. Binnen de Surinaamse community, in Holland en in Suriname, is Sabroso inmiddels een begrip. Sabroso heeft daarnaast ook een snelgroeiende groep fans buiten eerdergenoemde community.

Sabroso is een formatie die geboekt kan worden voor zowel privé als ook publieke feesten en evenementen. Voor een ‘kleine’ groep mensen (bijvoorbeeld: verjaardagen, culturele evenementen, recepties) en voor de grotere groepen (bijvoorbeeld: bedrijfsfeesten, festivals, en andere evenementen). Sabroso is ‘n band met sterke Zuid-Amerikaanse roots en multiculturele diversiteit, wat het een zeer interessante keuze maakt voor publiek van elke nationaliteit!

   
adres Pasteurstraat 306
plaats 2522 RV Den Haag
telefoon +31-653908645
 
email info@muziekgroepsabroso.nl
zie ook http://www.muziekgroepsabroso.nl/
http://www.muziekgroepsabroso.hyves.nl/

http://www.facebook.com/pages/Muziekgroep-Sabroso/101381269953661

https://twitter.com/muziekgrsabroso

http://www.youtube.com/user/muziekgroepsabroso5
 

Muziekgroep Sabroso op de kaart

Routeplanner naar Muziekgroep Sabroso
.

Latin organisaties in de buurt

La Bodeguita

Den Haag
Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer

Dansschool Wesseling

Delft
Latin dansschool

DA Dance Studio

Rotterdam
Latin dansschool
» Zouk

Centro de Danca Dos Bailadores

Leiden
Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer

Dans voor Mij

Leiden
Latin dansschool
» Salsa
» Bachata
» Kizomba, Semba en meer
» Zouk
» Tango
» Afrikaans

Salsa Dansacademie Salsiando

Leiden
Latin dansschool
» Salsa
» Cuban Salsa

Salsability Club

Rotterdam
Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer

Salsadansschool MamboMike

Rotterdam
Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer

Jawalatino

Zevenhuizen
Latin dansschool
» Mix van Salsa en meer

MAXIMO dancing

Rotterdam

Jazzcafé Dizzy

Rotterdam

Salsa aan de Haven

Rotterdam

Have Fun On Salsa

Alphen aan den Rijn
Latin dansschool
» Salsa

Fiesta Deluxe

Hoofddorp
» Salsa
» Bachata