Informatie Edsel Juliet -Edsel Juliet een rasartiest

Edsel ‘Payo’ Juliet is een muzikale duizendpoot en vertolker van zowat het hele latin oeuvre. In de Latin Caribbean muziekgenre is hij daarom één van de meest populaire muzikanten. Sinds mensenheugenis brengt hij zijn fans en publiek in verroering met zijn opzwepende eigentijdse energieke muziekstijl: De Partybeat. Zijn muziek is een combinatie van salsa, merengue en nog vele andere latin muziekstijlen. Maak van jou evenement een groot succes en vraag naar de mogelijkheden. 

Maak van je feest, evenement of festival een groot succes met één van de formaties van Edsel "Payo" Juliet.

TIP: La Banda Loca
Een aanrader voor ieder evenement. Ondanks de kleine bezetting krijgen de gasten het gevoel dat er een volledige "te gekke" Caribische / Zuid-Amerikaans orkest staat te spelen. Een avondje met La Banda Loca is gegarandeerd een feest met uiterst lekkere muziek.

Casma
Casma staat voor “ Caribbean Sound Machine” Een Caraïbische Entertainment Band, waar gezelligheid en kwaliteit bij elkaar komen. Het zijn muzikanten waar Edsel Juliet al jaren mee werkt. Ze zijn één voor één topmuzikanten die bijna overal op de wereld gespeeld hebben. 

Lasú
Met Lasú (Latin Sunshine) waan je je al bij de eerste muzieknoten op een tropisch Caribische party. Ze brengen de beste Latin nummers ten gehore: Gouden oude maar ook de allernieuwste Latin hits brengt deze viermansterke formatie Lasú op een feestelijk wijze.

La Caña (Suikerriet)
Suikerriet is een natuurlijke suikerbron: een snoepje uit de Tropische natuur en dit geldt ook voor de mannen van Salsa La Caña. Na diverse muzikale omzwervingen zoals klassiek, Jazz en pop zijn de muzikanten een andere weg ingeslagen en brengen nu feestelijk traditionele Cubaanse Salsamuziek.
La Caña bestaat uit enthousiaste muzikanten en brengen de typisch Cubaanse sfeer bij ieder event. 

Un otro Típiko Juliet
Wereldmuziek met traditionele instrumenten. Als kind vormde Edsel Juliet met zijn broers Tipiko Juliet. Nu maakt Tipiko Juliet zijn rentree, met andere muzikanten maar fokloremuziek zoals het hoort.

Saljuco Bigband
Deze formatie vertolkt de beste salsa en world-sound in Europa. Een genot om zo`n groot ensemble te zien en te horen. Geschikt voor grootschalige evenementen/festivals en zalen.

Voor meer informatie en mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. 

Vraag ook naar de mogelijkheden voor dj`s, dansgroepen en dansworkhops.   
telefoon +31-229-242565 - +31648185112
 
email edseljuliet@hotmail.com
zie ook Volg Edsel Juliet op Instagram
https://www.instagram.com/edseljuliet/?

http://www.edseljuliet.com/

https://www.facebook.com/edsel.juliet.3/

https://twitter.com/edseljuliet

http://www.youtube.com/user/ejuliet
 

Online tickets bestellen Edsel Juliet

ma 17 dec 2018    Edsel Juliet & His Salsa Session Amsterdam   Ticketverkoop sluit over 3 dagen.
ma 24 dec 2018    Edsel Juliet & His Salsa Session Amsterdam   Ticketverkoop sluit over 10 dagen.
zo 30 dec 2018    Edsel Juliet & His Salsa Session band Nijmegen Goodbye 2018   Ticketverkoop sluit over 16 dagen.
Toon meer >>

Nieuws

Salsa Jam Sessions op Curaçao

Vijftigplussers in de salsa scene weten het misschien nog: De Kroeg Amsterdam was in de jaren 80 en 90 dé plek voor salsa lief..


.

Fotoalbums