Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook

Za 23 jun 2018: Bootcamp Lady Styling ~ door Sandy Minnegal 💃 in Enschede

Let op: dit event vond plaats in het verleden


Wil je (nog) meer genieten van het salsa dansen en ben je toe aan het leren van sierlijke armbewegingen en sexy shines? Doe dan mee aan de Bootcamp Lady Styling o.l.v. Sandy Minnegal.

Praktische informatie:
Docente 👉 Sandy Minnegal
Aanvang 👉 11.45 uur
Duur 👉 12.00-15.00 uur

Kosten 🐦
Wil je meedoen aan de bootcamp van 23 juni? Dan kun je t/m 31 mei voor de Early Bird prijs van €25 deelnemen. Vanaf 1 juni betaal je €30 wanneer je je inschrijft.
http://bit.ly/2pLhUcM

Wil je (ook) meedoen aan de bootcamp van 20 oktober? Dan kun je t/m 30 september voor de Early Bird prijs van €25 deelnemen. Vanaf 1 oktober betaal je €30 wanneer je je inschrijft.
http://bit.ly/2J3nT5E

Voor wie? ↙
Lady styling in dé manier waarop je jezelf als dame kunt uiten tijdens het salsa dansen. Deze bootcamp is dan ook voor vrouwen die graag meer willen leren over de vrouwelijke invulling van de dans.

Lady styling kan toegepast worden tijdens het freestylen, solo dansen of het dansen samen met een danspartner. Met andere woorden: door de Bootcamp Lady Styling leer je als vrouw nog meer te genieten van salsa!

Tijdens deze bootcamp komen houdingen, armbewegingen, draaitechnieken en voetenwerk aan de orde. Door het volgen van deze bootcamp krijg je meer controle over je bewegingen en leer je een aantal mooie variaties die je op de dansvloer tot uiting kunt brengen.

Deze bootcamp is op zichzelf staand. Het is dus geen vervolg op de vorige bootcamp of voorbereiding op de volgende bootcamp. Elke bootcamp komen er andere elementen aan de orde en nieuwe (sexy) shines! 💃

Organisatie

Rico Latino  
     
email info@ricolatino.nl  
telefoon +31534354401  
locatie Rico Latino  
adres De Heurne 19b  
7511 GV Enschede  
tijd 11:45 - 15:00  
entree 30 euro  
Event: Salsa  
Event: Cursus, proefles, bootcamp, workshop, open dag (zonder feest)  
Event op Facebook https://www.facebook.com/events/2038965119652195/  Latin agenda Nederland

Kies een regio


Gratis vermelding op de Latin agenda

De Salsa/Latin agenda van LatinWorld.nl is de meest bezochte Latin uitgaansagenda van Nederland.
Klik op de link hieronder om gratis een Salsa/Latin event aan te melden.

Event aanmelden >
Agenda disclaimer

De events op de agenda van LatinWorld.nl worden beheerd door de betreffende organisaties. Heb je plannen om naar een feest te gaan en je wilt niet voor verrassingen komen te staan, voel je dan vrij om contact op te nemen met de betreffende organisatie of locatie over het feest. Mocht je op basis van deze agenda voor gesloten deuren komen te staan, laat het ons dan weten, dan nemen we contact op met de betreffende organisatie om de agenda zo betrouwbaar mogelijk te houden.

LatinWorld.nl stelt zich niet aansprakelijk voor foutieve en/of onvolledige informatie.