Latin Magazine Editie oktober 2021

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

za 16 oktober 2021

Vanaf oktober is het de maand waarop we weer vooruit kijken naar een mooiere toekomst en waarin er weer wat dingen op stapel staan. De laatste weken hebben we al een en ander voorbij zien komen en gelukkig vult onze agenda weer met activiteiten voor ons Latin muziek en dans liefhebbers.
Deze maand dan ook een nieuwsbrief met leuke activiteiten en nieuws uit de Latinwereld.

Zangeres en componiste Fleurine brengt haar voor een Edison Jazz Vocaal Nationaal genomineerde album Brazilian Dream naar De Oosterpoort. Op de plaat worden Braziliaanse grooves als bossanova, baião en samba geïnjecteerd met een stevige dosis jazz, lees hier het artikel www.latinworld.nl/latin/nieuws/fleurine-boys-from-brazil-977.php

  De donaties staan op dit moment op € 2860 en de helft daarvan is overgemaakt naar onze twee contacten in Havana en Santiago de Cuba.

In Santiago zijn er pakketten gemaakt en naar een centrum voor kinderen met kanker gebracht. Wij kunnen melden dat dit heel erg goed is ontvangen en de kinderen aldaar heel, maar dan ook heel erg blij waren.
www.latinworld.nl/latin/nieuws/update-oktober-donaties-cuba-988.php

Tiempo gezellig maakt het deze maand weer extra gezellig en zijn weer helemaal terug!

www.latinworld.nl/latin/nieuws/-ya-estamos-de-regreso-tiempo-gezellig-989.php

ls er één positief gevolg is van de huidige crisis, is het wel de opkomst van de virtuele danswedstrijd.
Ineens is het heel makkelijk om je te meten met dansers van over de hele wereld, zonder eindeloze (vlieg)reizen en hoge verblijfskosten.
www.latinworld.nl/latin/nieuws/het-voordeel-van-de-corona-crisis-986.php

Robert Jeandor begon de Venezolaanse cuatro te spelen met zijn vader toen hij zes jaar oud was op zijn thuiseiland Aruba. Hij werd ontdekt door de Legendarische dominicaanse zanger Johnny Ventura in de jaren 70 die helaas een tijdje terug is overleden. Robert ging jong naar Sto Domingo en heeft veel geleerd en ervaring opgedaan. Jeandor wordt "De adoptiezoon van de Dominicaanse Republiek" genoemd.
www.latinworld.nl/latin/nieuws/de-op-aruba-geboren-robert-jeandor-is-dankbaar-dat-de-onlangs-overleden-johnny-ventura-hem-heeft-ontdekt.-990.php

Na een moeizame totstandkoming door het coronajaar is er dan eindelijk het concert van Alexander Abreu y Havana d’Primera in Amsterdam. Henk Schepers vertelt ons over zijn ervaring.
www.latinworld.nl/latin/nieuws/totstandkoming-concert-alexander-abreu-y-havana-d-primera-anno-nu-987.php

 

 


Last but not least: Als je een evenement organiseert vergeet hem dan vooral niet in de Latinworld agenda te plaatsen!
Daarnaast bieden wij voor ieder budget aantrekkelijke promoties om jouw evenement onder de aandacht van onze ruim 9700 nieuwsbrief lezers en onze 22.000 unieke website bezoekers te brengen.
Door een promotie bereik je precies de doelgroep die op zoek zijn naar jouw Latin evenement. Neem daarvoor contact met ons op!

 In deze oktober 2021 editie van het Latin-Magazine onder andere:

FLEURINE & BOYS FROM BRAZIL

Zangeres en componiste Fleurine brengt haar voor een Edison Jazz Vocaal Nationaal genomineerde album Brazilian Dream naa..

¡Ya estamos de regreso! | Tiempo Gezellig

Esperamos contar contigo para que nos escuches y pases un rato agradable en nuestro Tiempo Gezellig, disfrutando de un ..

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Het voordeel van de Corona Crisis

Als er één positief gevolg is van de huidige crisis, is het de opkomst van de virtuele danswedstrijd. Daarmee is het makkelijk om..

Update oktober donaties Cuba

Door het maken van dit bericht proberen wij u als donateur op de hoogte te houden van de aktie waarbij wij mensen op Cuba..

De op Aruba geboren Robert Jeandor is dankbaar dat de onlangs overleden Johnny Ventura hem heeft ontdekt.

Robert Jeandor begon de Venezolaanse..

Totstandkoming concert Alexander Abreu y Havana d'Primera anno nu

Dat het moeilijk is om te plannen of een concert te organiseren in deze vreemde ti..